Edguy,Helloween и Gamma Ray в София!!!

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Methuselah написа:Ако имах скенер щях да ти принтирам още 1 билет :lol:
Колко мило! :oops: :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Върнах се :cry:
Моето мнение за концерта ще го споделя утре,сега нещо ме мързи - 2-та часа пеша от Студентски ми разказаха играта ...
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Как беше???
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Смазали са си кофите, как да е било?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ъйджа
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Ъйджа »

Беше... нечовешко...
Особено накрая, когато Gamma Ray излязоха заедно с Helloween и свириха Future World... Аз не се бях чувствал толкова яко никога през живота си... Супер ме накефи скапания концерт!
Helloween!!!
Изображение
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

оффф, а уе заради тия идиоти нямаше кънки в зимния :evil: да им го ****
한류
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

slighter написа:оффф, а уе заради тия идиоти нямаше кънки в зимния :evil: да им го ****
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

Беше наистина много хубав концерт:)
В началото много нервничих и едва изчаках да свършат Гамарей, защото много се забавихме с влизането, до нас чупиха стъкла, бях премръзнала.... бяха ми скучни. Докато свършат доброто настроение се върна и бях готова за Helloween;))) Много яко, много яко, много яко.. ама аз продължавам да съм леко недоволна от сет листа. И да вземат да си правят концертите през повече време, че се пренасищам.. :roll: няма да мрънкам.. велико си беше :wink:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

HeyGod написа:Върнах се :cry:
Моето мнение за концерта ще го споделя утре,сега нещо ме мързи - 2-та часа пеша от Студентски ми разказаха играта ...
Супер гадно, аз също се прибрах пеша и умрях от студ. Поне съм в Младост 4 и не е много далече. Иначе концерта яко къртеше. Бяхме на 4-5 метра от сцената (за съжаление пак нито перце, нито палка). Само мен ли ме издразни, че на 2 пъти имаха проблеми с техниката?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Ъйджа
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Ъйджа »

Предполагам че всички е издразнило, но като се има предвид останалата част от концерта дори мога да го преглътна като забавно...
Къде си в Мл4 бтв? И аз съм оттам понеже :P
Изображение
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

Don Horhe написа:
Само мен ли ме издразни, че на 2 пъти имаха проблеми с техниката?
Преживях го много леко:) някак те го направиха много забавно и не ме издразни. Анди като заговори за 'Electricity God' ми стана толкоз яко на душата.. този човек ми повдига много духа 8)
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Мен ме издразни не толкова заради това, че прецака песните, защото, както казваш, те го превърнаха в част от представлението. Издразних се от това, че дори когато идва толкова голяма група, не е зле нашите да се погрижат всичко да е на 6. Разбирам да бяха някакви нео-пънкарчета от Марикостиново, но това е Helloween все пак.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Точно да ми еякулира душицата на края на кинг фор а 1000 иерс и спря токо... бах...
Беше много як концерт!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Изберете си една от картите на късмета :)
Изображение
Отидохме в Зимния в 19:30.Както на предния Helloween,и вчера чакахме от порядъка на 40-50 минути,за да влезем вътре.

Gamma Ray - страхотни!Имаше ли песен,която да не си струваше - за мен лично нямаше такава!
Helloween - има ли нужда да се говори?Два часа свирене?Досег с публиката ... Великото дръм соло!Импровизациите при спирането на апаратурата ...,което наистина беше гадно,точно на King for 1000 years и We burn ... Комбинаците между песните.Изключително ми хареса момента,в който публиката изпя почти цялата A tale that wasn't right ... Липсваше ми Mr.Torture,но компенсираха с Dr.Stein.
Какво да кажа за последните две песни,ами освен :shock: :shock: :shock: има ли друг начин?Future World беше невероятна ...!I want out - ... колкото и многоточия да сложа,няма да са достатъчни.

Някои негативни неща - звука при Gamma Ray беше на много по-добро ниво.Helloween се чуваха по-лошо,имам предвид вокала,на моменти наистина не можех да чуя какво пее ... Спирането на апаратурата също.Мисля че само това мога да спомена край недостатъците на концерта.Другото си беше :headbang:
Яд ме е,че суичъра от 50 лв. на Merchandise ми беше голям :(,щях да си го купя,но просто изглеждах абсурдно с него,а беше толкова як!!!
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Хм... аз бях пред голяма дилема дали да дойда на Helloween (все пак не са ми сред любимците) или не. Не дойдох, но не съжалявам чак толкова - разбрах, че е бил "не особено добър концерт", пък и като не са изпели любимата ми песен ("Forever And One") какъв смисъл имаше да се ходи?... :(
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”