Кой ще запише тенис на корт?

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Откакто сме в залата в Биологическия Хлебаров всъщност се поотпусна доста. Или може просто съм му свикнал и виждам, че той просто така си говори.

HeyGod, трябвало е да отидеш на тренировка. Аз веднъж закъснях с пет минути и ме заплаши, че ако закъснея още веднъж ще ми тегли чертата и знаете - туризъм :lol: , но последния път едно момиче закъсня с 30 минути и си остана на тренировката, а той даже май не й направи забележка.
За оправянето на минусчетата на плюсчета обаче не знам ще стане ли номерът. Един пич миналия път го попита дали може да остане още един час със следващата група за да си навакса пропуснатите тренировки и Хлебаров му каза "Можеш да останеш, ама плюсче няма да ти пиша" :roll:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Както ти казах на ЛС - това все пак са момичета. :D
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

RuseF написа:Хлебаров ли? Нямам нищо против личността му,ама не може цайсат пенсионер да ме заплашва,че ще ме изгони от час,понеже ми е смешно.Преместих се в ден,в който треньорът е пич,има настроение и готините моменти се редуват. Правете си кефа и това е.
Мен някак си вече не ми се занимава да се местя,след като минаха вече 2 месеца.Догодина просто забравям за този спорт и това е...
Иначе ти при кой се записа?Лесно ли става прехвърлянето?
Изображение

Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

HeyGod написа: Мен някак си вече не ми се занимава да се местя,след като минаха вече 2 месеца.Догодина просто забравям за този спорт и това е...
И при тримата съм бил миналата година.Щом аз съм си ги прехвърлял,значи няма невъзможни неща.Записах Костадинов окончателно,останалите са пънове..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

RuseF написа:
HeyGod написа: Мен някак си вече не ми се занимава да се местя,след като минаха вече 2 месеца.Догодина просто забравям за този спорт и това е...
И при тримата съм бил миналата година.Щом аз съм си ги прехвърлял,значи няма невъзможни неща.Записах Костадинов окончателно,останалите са пънове..
Като се прехвърлиш наново ли почват с "отбелязването" на посещенията или гледат колко си ходил при другия тренъор?Как става прехвърлянето,с кой трябва да говоря и кога?
Изображение

Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

HeyGod написа: Като се прехвърлиш наново ли почват с "отбелязването" на посещенията или гледат колко си ходил при другия тренъор?Как става прехвърлянето,с кой трябва да говоря и кога?
При кой и кога искаш да се прехвърляш,Гоги? :lol:
Toto-I will remember
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

HeyGod написа:Днеска се успах с 30 мин и разбира се - пропуснах тренировката по тенис на корт и разбира се още по-лошо - при Хлебаров.
Просто нямаше смисъл да закъснея 10 мин и той да ми каже да си ходя. :evil:
Аз искам само да попитам кога са му тренировките на този човек и дали мога да отида друг ден да си взема днескашната тренировка,понеже другата седмица ще съм във Варна и пак няма да мога да отида.Аз мисля,че мога да отида примерно понеделник следобяд и да му кажа да ми я пише за петък предполагам ... или пък да ми направи минусчето от мин.седмица на плюсче ...
Ама това все пак е Хлебаров :evil:
Ако знаете кога са тренировките или къде мога да науча пишете.
Първо, сбъркал си, че не си отишъл. Трябваше да отидеш за следващата тренировка... Освен ако не си от 11, разбира се. Всъщност, и аз съм в петък, от 9. Ти от колко си?

Иначе има тренировки в понеделник и вторник сутрин, като във вторник са пак в Биологическия. Така че, ако можеш утре, направо отивай, не вярвам да ти направи проблем, ако му кажеш, че ще трябва да пътуваш. А всъщност какво ще правиш във Варна?
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Просто създава впечатление,че ако закъснея дори 5 минути ще ме изгони от часа без да му мигне окото ...
Ти за първа година ли си при него?
В петък съм от 11.Утре мисля да отида,но не знам дали ще ми пише плюс за мин.петък или плюс за петъка през тази седмица.
А иначе аз съм си от Варна,ама кви' ще ги диря там ... :lol: Сигурно наште :)
Изображение

Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Днес отидох в 10:05,страшно много ми се играеше,даже имах намерението да оставам 2 часа,но ... защо залата е зад някакво черно перде,създавайки впечатлението,че там е имало бомбардировка :shock: Търсих я 20 минути!Добре,че бяха две услужливи момичета,които ми помогнаха,поне и те сега вече знаят къде е :D
Както и да е,изчаках до следващата тренировка,защото не исках да влизам,да играя 30 мин и да му кажа да ме пусне следващия път,щеше да бъде много нагло.
Затова влязох в 11,тогава имаше 5-6 човека,казах му така и така,той ми направи минуса на плюс и ми каза,че мога да си ходя.Супер много се учудих и го попитах - не трябва ли да играя? Отговора беше - ами ако играеш добре,може да играете по двойки.Предпочетох да си замина,не защото не ми се играеше,а защото залата беше изключително тясна,а и играя тенис от 4 тренировки,значи това са 4 часа грубо казано :wink: .
Днес Хлебаров ми хареса.Даже ми предложи да ми премести часа в по-удобно за мен време.Още си мисля,че трябваше да приема :).
Изображение

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Хлебаров е страшен! Да е жив и здрав човека още дълги години!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

днес някой беше ли на турнира? :lol:
Toto-I will remember
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Адски си мързелива.. :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Methuselah написа:Адски си мързелива.. :lol:
пожелавам ти да имаш мускулна треска като моята :wink:
Toto-I will remember
Desity
В началото бе словото

Тенис

Мнение от Desity »

Здравейте,в началото мислех да се запиша на тенис после решех на волейбол но не намерих никаде и тъй ,че сигорно щте на тенис.А всъщност той каде е и как да се запишимлА и за кои град става дума. :)
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Тенис

Мнение от lollabunny »

Desity написа:Здравейте,в началото мислех да се запиша на тенис после решех на волейбол но не намерих никаде и тъй ,че сигорно щте на тенис.А всъщност той каде е и как да се запишимлА и за кои град става дума. :)
:?: :shock: :shock: :shock: :?:

:lol: :lol: :lol:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”