ешь-ешь-ешьblack_lady написа:Трябва да си пуснем тука една тема "Single Academy", че като гледам май самотните са повече![]()
аз нямам презпочитание--
само да пие като свинья и да в`ръти мусака
и по възможност да се познава, че е женско
е кандидати?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
ешь-ешь-ешьblack_lady написа:Трябва да си пуснем тука една тема "Single Academy", че като гледам май самотните са повече![]()
Оу май гууднес!Poetessa написа:А сега аз-търся красив, възпитан, умен джентълмен способен дори и на чудеса за мен!! Да пере и мие чинии, да купува цветя и шоколади(може и някой и друг Мерцедес Ес, Тойота Авенсис, не отказвам и Ситроен С6- по негов избор!!)... а и да- най-важното, да не е ревнив!

Сибилла, пропусна да кажеш, че си много скромна в представата за себе си и в желанията сиPoetessa написа:Пия, готвя(не само мусака), ходя на метълски партита(и не само), играя билярд, имам относителна поносимост към футболните мачове, умна, красива, руса
![]()
![]()
възпитана и интелигентна, с ненормално чувство за хумор(често дори странно
), сама съм и уж засега не ми пречи(май прекалено много време отделям на Университета
)!
А сега аз-търся красив, възпитан, умен джентълмен способен дори и на чудеса за мен!! Да пере и мие чинии, да купува цветя и шоколади(може и някой и друг Мерцедес Ес, Тойота Авенсис, не отказвам и Ситроен С6- по негов избор!!)... а и да- най-важното, да не е ревнив!