Колко мило!Methuselah написа:Ако имах скенер щях да ти принтирам още 1 билет
Edguy,Helloween и Gamma Ray в София!!!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Беше наистина много хубав концерт:)
В началото много нервничих и едва изчаках да свършат Гамарей, защото много се забавихме с влизането, до нас чупиха стъкла, бях премръзнала.... бяха ми скучни. Докато свършат доброто настроение се върна и бях готова за Helloween;))) Много яко, много яко, много яко.. ама аз продължавам да съм леко недоволна от сет листа. И да вземат да си правят концертите през повече време, че се пренасищам..
няма да мрънкам.. велико си беше 
В началото много нервничих и едва изчаках да свършат Гамарей, защото много се забавихме с влизането, до нас чупиха стъкла, бях премръзнала.... бяха ми скучни. Докато свършат доброто настроение се върна и бях готова за Helloween;))) Много яко, много яко, много яко.. ама аз продължавам да съм леко недоволна от сет листа. И да вземат да си правят концертите през повече време, че се пренасищам..
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Супер гадно, аз също се прибрах пеша и умрях от студ. Поне съм в Младост 4 и не е много далече. Иначе концерта яко къртеше. Бяхме на 4-5 метра от сцената (за съжаление пак нито перце, нито палка). Само мен ли ме издразни, че на 2 пъти имаха проблеми с техниката?HeyGod написа:Върнах се![]()
Моето мнение за концерта ще го споделя утре,сега нещо ме мързи - 2-та часа пеша от Студентски ми разказаха играта ...
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Мен ме издразни не толкова заради това, че прецака песните, защото, както казваш, те го превърнаха в част от представлението. Издразних се от това, че дори когато идва толкова голяма група, не е зле нашите да се погрижат всичко да е на 6. Разбирам да бяха някакви нео-пънкарчета от Марикостиново, но това е Helloween все пак.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

- Methuselah
- Легендарен флуудър
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Изберете си една от картите на късмета 

Отидохме в Зимния в 19:30.Както на предния Helloween,и вчера чакахме от порядъка на 40-50 минути,за да влезем вътре.
Gamma Ray - страхотни!Имаше ли песен,която да не си струваше - за мен лично нямаше такава!
Helloween - има ли нужда да се говори?Два часа свирене?Досег с публиката ... Великото дръм соло!Импровизациите при спирането на апаратурата ...,което наистина беше гадно,точно на King for 1000 years и We burn ... Комбинаците между песните.Изключително ми хареса момента,в който публиката изпя почти цялата A tale that wasn't right ... Липсваше ми Mr.Torture,но компенсираха с Dr.Stein.
Какво да кажа за последните две песни,ами освен
има ли друг начин?Future World беше невероятна ...!I want out - ... колкото и многоточия да сложа,няма да са достатъчни.
Някои негативни неща - звука при Gamma Ray беше на много по-добро ниво.Helloween се чуваха по-лошо,имам предвид вокала,на моменти наистина не можех да чуя какво пее ... Спирането на апаратурата също.Мисля че само това мога да спомена край недостатъците на концерта.Другото си беше
Яд ме е,че суичъра от 50 лв. на Merchandise ми беше голям
,щях да си го купя,но просто изглеждах абсурдно с него,а беше толкова як!!!

Отидохме в Зимния в 19:30.Както на предния Helloween,и вчера чакахме от порядъка на 40-50 минути,за да влезем вътре.
Gamma Ray - страхотни!Имаше ли песен,която да не си струваше - за мен лично нямаше такава!
Helloween - има ли нужда да се говори?Два часа свирене?Досег с публиката ... Великото дръм соло!Импровизациите при спирането на апаратурата ...,което наистина беше гадно,точно на King for 1000 years и We burn ... Комбинаците между песните.Изключително ми хареса момента,в който публиката изпя почти цялата A tale that wasn't right ... Липсваше ми Mr.Torture,но компенсираха с Dr.Stein.
Какво да кажа за последните две песни,ами освен
Някои негативни неща - звука при Gamma Ray беше на много по-добро ниво.Helloween се чуваха по-лошо,имам предвид вокала,на моменти наистина не можех да чуя какво пее ... Спирането на апаратурата също.Мисля че само това мога да спомена край недостатъците на концерта.Другото си беше
Яд ме е,че суичъра от 50 лв. на Merchandise ми беше голям
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хм... аз бях пред голяма дилема дали да дойда на Helloween (все пак не са ми сред любимците) или не. Не дойдох, но не съжалявам чак толкова - разбрах, че е бил "не особено добър концерт", пък и като не са изпели любимата ми песен ("Forever And One") какъв смисъл имаше да се ходи?... 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...