Поредна жертва на полицейския терор!!!

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

http://www.dailymotion.com/relevance/se ... izia_sport
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... azio_music

Ето това са спокойните фенове на Лацио,които с абсолютно нищо не предизвикват полицията!!! Дичоу много добре знаеш,че никога полицията не започва първа.Винаги ексцесиите се предизвикват от някакъв малоумник който е отишъл на мач не да се забавлява,а да се напие,а след това и да се сбие с някой!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

ОК..ми давай да им теглим по 1 куршум на всички, а???
Мястото на хората от клипа е по арестите, а не по моргите...
Убийството само и единствено показва неадекватната реакция на полицая...

Едит: А като ще си говорим с клипове:

http://youtube.com/watch?v=3jIy4FUloxU
Последно промяна от Дичоу на 18 Ное 2007, 22:22, променено общо 1 път.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Митака написа:http://www.dailymotion.com/relevance/se ... izia_sport
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... azio_music

Ето това са спокойните фенове на Лацио,които с абсолютно нищо не предизвикват полицията!!! Дичоу много добре знаеш,че никога полицията не започва първа.Винаги ексцесиите се предизвикват от някакъв малоумник който е отишъл на мач не да се забавлява,а да се напие,а след това и да се сбие с някой!!!
хах,
аве ти акъл имаш ли

това след, бабичките в градския
куките са най-долните същества на света!
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Дичоу написа:ОК..ми давай да им теглим по 1 куршум на всички, а???
Мястото на хората от клипа е по арестите, а не по моргите...
Убийството само и единствено показва неадекватната реакция на полицая...
Кой е казал,че трябва да ги убиваме???Нищо подобно просто казвам,че при положение,че те нападнат ти какво ще направиш?Ще си стоиш и ще чакаш да те убият ли?
Кажи си мнението...явно много ги разбираш тези неща с феновете.2 пъти съм ходил на такива мачове в Италия и съм виждал за какво става въпрос...така ча по-добре недей!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Казвам си мнението:
Ако бъда нападнат от фен, ще се браня...и съм го правил (без да съм ходил в Италия) едно е ясно...няма да разчитам на "великото" ни МВР...

Сега аз да ти задам задачката:
Отиваш си ти на мач (както разбрахме си го правил цели 2 пъти)...срещате се с група на другия отбор...те ви нападат...ти щото си готин и разчиташ на куките...не се биеш а седиш на безопасна дистанция и се браниш...Идват ушевите, почват да бият наред...бият и теб, защото за тях, щом си тръгнал на мач, значи си ЦЪРВУЛ...значи си долен, пропаднал хулиган. Набиват те...арестуват те...в крайна сметка разбират че си нямал общо, пускат те (разбира се ти казват едно "ае извиняяй" и те потупват по потрошеното ти рамо)...
Въпроса е...до толкова ли ще си мазухист и душевно дребен, че да отидеш да си платиш данъците следващия път???
Ето ти клипчето: http://youtube.com/watch?v=3jIy4FUloxU
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Хахахаха.Знаеш поговорката:Който го е страх от мечки,не ходи в гората.Когато бях на Интер-Милан отидох с нагласата,че всичко може да се случи.Така ходя и на ЦСКА на мачовете с тази мисъл,че всичко може да се случи.Това е моето мнение.И пак казвам съжалявам за Габриеле Сандри,но това е -насилието(поне в Италия)няма как да бъде спряно(говоря за това по стадионите)Айде със здраве! :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

И аз ходя на ЦСКА...знам тъпо е...побоищата са тъпи...но най - тъпи са ушаците...
Много пъти тте са причината за боя...в доста случаи не помагат за реда, а точно обратното...
А ето вече има и случай, в който убиха човек без причина...
За това говоря...
Със здараве и ти!!!
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Точно такива келеши като от двата клипа, които Митака пусна трябва или да ги избиват, или да ги вкарват в затвора за цял живот (нали сме модерни и човечни). Защо? Ами такива същества няма как да ги превъзпиташ. Щом на 20-25-30 годишна възръст не им е дошъл акъла в главите, няма кога да дойде, следователно те са ненужни на обществото. Те са паразити, само смучат, без да дават. Едно е да си фен на дадет отбор, но друго е да ходиш на мач с идеята да трошиш глави. Та за такива ла*ненца грам съжаление не изпитвам.

Също така е вярно, че полицията не рядко прекалява и злоупотребява, както и че стават грешки. В никакъв случай не твърдя, че в полицията всички са светци. Там също има доста хора, от които обществото преспокойно би могло да се лиши.

Но най-прав тук е Митака. Ако не искаш да ти се случи нещо такова, стой си у дома и гледай мача по телевизията.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Don Horhe написа: Също така е вярно, че полицията не рядко прекалява и злоупотребява, както и че стават грешки. В никакъв случай не твърдя, че в полицията всички са светци. Там също има доста хора, от които обществото преспокойно би могло да се лиши.
То че има такива хра, има, но никой ушев няма да тръгне да бие и стреля просто ей така, щото е на мач. При положение че агитките хвърлят бомби и се бият, ще бият и те.

Дичоу, представи си хипотетично един мач, в който и двете агитки си стоят кротко и само викат (без бомби, без бой, без каквото се сетиш).

Как полицията ще им направи нещо???

Полицията може да превишава правата си, но в отговор на насрещни действия. И да, има и 'невинни' фенове, които попадат между шамарите заради пияните си събратя, които са отишли там само за въргала, но тогава полицията ли ти е виновна?

Представи си в средата на едно меле, как полицията отива и почва да пита "Кой е винооовеен?". Ми ще бият! Ако се кротнат феновете, няма да бият.
Изображение

Изображение
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Англия...
Emmanuel Goldstein
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Emmanuel Goldstein »

Lеarn to spell dam' it!
i know the human being and fish can coexist peacefully