Един дългоочакван разговор.Една дългоочаквана среща.![]()
Какво ви направи щастливи днес /reloaded/
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, сега... (скромно се почесва зад ухото, навела свенливо поглед надолу)... Обещах, че ще е весело - радвам се, че ви хареса. Все пак, 2ма от 4мата ми любими актьори...
А и, прощавай, ама никакви сантиметри не му липсват на Петьо...
Да не си расла пък толкова!
Та, по темата - ми и мене театърът ме зарадва днес. Постараха се момчетата, ама те по принцип си могат.
А и, прощавай, ама никакви сантиметри не му липсват на Петьо...
Та, по темата - ми и мене театърът ме зарадва днес. Постараха се момчетата, ама те по принцип си могат.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз на него трябва да му пусна линк към тази тема, да види колко стръвно го обсъждаме.
Ма то не се е разминало, както се казва.
Любимците ми, освен Георги Спасов и Петър Калчев, които видя тази вечер, са Румен (Джони) Гаванозов и Красимир Недев.
Определено редът е: Жоро и Джони на споделено първо място, след това Петьо и 4-ти - Красимир Недев (вероятно защото съм го гледала твърде малко).
Принципът, който обединява 4мата (айде, без Пец, щото той почна да набира популярност покрай "Охранители" и "Ритъм енд блус") е, че са много неизвестни на широката публика, изключително високо ценени от колегите си (Жоро и Джони са със статут на полу-божества) и много... добри. И не са декламативни (дума, която не обичам, но която описва много точно случващото се в Армията, например, и актьорите там). Това са ми безспорните фаворити на сцената.
Любимците ми, освен Георги Спасов и Петър Калчев, които видя тази вечер, са Румен (Джони) Гаванозов и Красимир Недев.
Определено редът е: Жоро и Джони на споделено първо място, след това Петьо и 4-ти - Красимир Недев (вероятно защото съм го гледала твърде малко).
Принципът, който обединява 4мата (айде, без Пец, щото той почна да набира популярност покрай "Охранители" и "Ритъм енд блус") е, че са много неизвестни на широката публика, изключително високо ценени от колегите си (Жоро и Джони са със статут на полу-божества) и много... добри. И не са декламативни (дума, която не обичам, но която описва много точно случващото се в Армията, например, и актьорите там). Това са ми безспорните фаворити на сцената.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Зарадва ме срещата с любимия, макар да беше кратка! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори