Нежелана бременност!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мойте пък не одобряваха хапчетата ама на мен ми се наложи да ги спра така или иначе и те си отдъхнаха... о.О ама не ме тормозят щото ще ги напсувам 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми на, хора различни. Майка ми винаги ужасно много е обичала децата, аз съм им едничко, пък и са ме "правили" цели 5 години, така че... имат да наваксват, един вид. Даже баща ми призна, че му било много гот, като разнасял едно бебе из поликлиниката (лекар е) - не че няма да се ужаси, ако му изтърся едно "за постоянно"... ама майка ми само се захласва по детски комплектчета и обяснява как "щяла да си го гледа"...Crematory написа:Брех, Търговецо...На мойта и настръхва косицата пък, да не взема да забременея. Само ми брои хапчетата и постоянно ме пита пия ли ги
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
Еми перфектно! Ти ще му осигуриш пък някоя...шапка от Финландия..и готово, комплектчето е пълноТърговецът на кристал написа:Ми на, хора различни. Майка ми винаги ужасно много е обичала децата, аз съм им едничко, пък и са ме "правили" цели 5 години, така че... имат да наваксват, един вид. Даже баща ми призна, че му било много гот, като разнасял едно бебе из поликлиниката (лекар е) - не че няма да се ужаси, ако му изтърся едно "за постоянно"... ама майка ми само се захласва по детски комплектчета и обяснява как "щяла да си го гледа"...Crematory написа:Брех, Търговецо...На мойта и настръхва косицата пък, да не взема да забременея. Само ми брои хапчетата и постоянно ме пита пия ли ги
Айде, активизирай се, ще идвам във факултета да му се радвам между някоя лекция на Чавдар Христов
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- renesanz
- Легендарен флуудър
винаги,когато има риск да се е случило нещо непредвидено и нежелано се вземат мерки,а когато се прави аборт в първите 2 седмици няма страшно,той е елементарен.все още се чудя как може да има жени,които да разбират ,че са бременни в 2-рия месец?????
жената е тази,която трябва да мисли за себе си,няма кой друг.аз деца преди 30 не искам и съм за аборта ако се налага.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
И как ще разбереш в първите две седмици?!
Кои две седмици броиш?!
Първите две гестационни седмици се броят от овулацията. Дори преди имплантацията.
Трябва да си свръхчувствителна, за да се усетиш, като се има предвид, че самата имплантация се случва между 7 и 10 ден, доколкото помня.
Ако имаш предвид две седмици след предполагаемата дата на идването на цикъла, е друго нещо, мда. Аз за един ден откачам, та и на мен не ми е ясно как няма да ти дойде 2 месеца и чак тогава да се обезпокоиш, но...всякакви хора има
Кои две седмици броиш?!
Първите две гестационни седмици се броят от овулацията. Дори преди имплантацията.
Трябва да си свръхчувствителна, за да се усетиш, като се има предвид, че самата имплантация се случва между 7 и 10 ден, доколкото помня.
Ако имаш предвид две седмици след предполагаемата дата на идването на цикъла, е друго нещо, мда. Аз за един ден откачам, та и на мен не ми е ясно как няма да ти дойде 2 месеца и чак тогава да се обезпокоиш, но...всякакви хора има
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: