Театър

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Ginger
В началото бе словото

Мнение от Ginger »

Можеш да им препоръчаш "Доктор", или както е в афиша "Д-р". Ще останат доволни и ще ти благодарят. Освен това отговаря на условието да се играе в "Сълза и смях": Д-р Бляскава комедия От Бранислав Нушич - 25 неделя начало: 19.00 край: 22.00
с антракт Сценична версия, музика и постановка: Бойко Богданов
Участват: Тончо Токмакчиев, Мария Сапунджиева, Ванча Дойчева, Койна Русева, Венцислав Кисьов, Веселин Мезеклив, Михаил Милчев и др.
Всъщност ми беше любопитно защо точно в Сълзата?!? И един съвет - побързайте с билетите, защото се продават много рано.
Аватар
javortomov
Драскач
Специалност: МО, ЮФ
Курс: втори

Мнение от javortomov »

Ginger написа:Можеш да им препоръчаш "Доктор", или както е в афиша "Д-р". Ще останат доволни и ще ти благодарят. Освен това отговаря на условието да се играе в "Сълза и смях": Д-р Бляскава комедия От Бранислав Нушич - 25 неделя начало: 19.00 край: 22.00
Участват: Тончо Токмакчиев, Мария Сапунджиева, Ванча Дойчева, Койна Русева, Венцислав Кисьов, Веселин Мезеклив, Михаил Милчев и др.
Всъщност ми беше любопитно защо точно в Сълзата?!? И един съвет - побързайте с билетите, защото се продават много рано.

Наистина е много добро представление. Както и Лазарица (особено ролята на Малин ;) )
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

Ginger написа:Можеш да им препоръчаш "Доктор", или както е в афиша "Д-р". Ще останат доволни и ще ти благодарят. Освен това отговаря на условието да се играе в "Сълза и смях": Д-р Бляскава комедия От Бранислав Нушич - 25 неделя начало: 19.00 край: 22.00
нз защо реших, че там трябва да са наистина мн смешни :lol: тъпа логика, но както и да е :D мерси много за предложенията!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ако питаш за нещо наистина МНОГО смешно - Шекспир в 199 - просто напикаващо смешно, колкото и да критикуват режисурата на Съни.
Ако не са много консервативни - не се колебай. Аз реших, че просто искаш нещо хубаво от Сълзата.
Ще го играят следващата събота (а аз пак ще ходя с приятели).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Аз да си питам,някой ще ходи ли на "С любовта шега не бива" утре???
Имам страшно желание да го гледам,но няма начин...поне за сега,може би другият месец и това ще стане.Все пак с режисьор като Мариус и участието на Владо Карамазов,мисля,че изобщо не е за изпускане...
Ако някой от вас отиде,ще го помоля да сподели впечатленията си след това ии приятно гледкане....искрено завиждам на хората,живеещи в София :D
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не, не, не! Аман вече! :D
Тия хора като Владо Карамазов, Деян и Дарин Ангелови, Деян Донков, Валери Йорданов, Иван Радоев - син... абе, какво толкова им харесвате (освен като мъже, макар че аз конкретно тях и като мъже не ги харесвам никак)? Честно, наистина не разбирам - декламативни, преиграващи... колкото повече ги гледам, толкова по си харесвам Петър Калчев.
Дано да няма засегнати, просто ми е интересно какво сте намерили в тях, дето аз не го виждам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Sasko™
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Sasko™ »

Гледа ми се нещо с Краси Радков
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter

Аватар
magyto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от magyto »

Краси Радков!?!? :shock: Аз съм тотално разочарована от него. Не е сериозен на сцената, излиза от образ, смее се.... просто... добър за тв, но не и за театъра според мен...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

magyto написа:добър за тв, но не и за театъра според мен...
Права си. А Мая Бежанска му е пълна противоположност в това отношение.
В края на ноември
Аватар
magyto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от magyto »

Е, Мая Бежанска и аз я харесвам. Превъплъщава се страхотно (поне по телевизията) и искрено съжалявам, че не съм имала възможност да я гледам на живо.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

magyto написа:Е, Мая Бежанска и аз я харесвам. Превъплъщава се страхотно (поне по телевизията) и искрено съжалявам, че не съм имала възможност да я гледам на живо.
Ааааааааа, аз точно по ТВ не мога да я дишам. Ако си в София, ела да я гледаш на 23ти в Пинокио-забранено за деца. Култова роля прави, просто един път!
Впрочем, ако има и други навити за петък, 23ти, от 19.30 в ЦКТ, да свиркат, организирам група. Билетите ще са по 3/4 лв, но повече инфо ще имам към вторник/сряда, защото един от актьорите в момента е болен - би трябвало да оздравее дотогава.
В края на ноември
Аватар
rueva
Пишеща машина

Мнение от rueva »

такааам... някакви отзиви за идеалният мъж :P
Аватар
magyto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от magyto »

Ами за мое ОГРОМНО нещастие не съм в София ://
Аватар
jenito
В началото бе словото

Мнение от jenito »

rueva написа:такааам... някакви отзиви за идеалният мъж :P
По принцип се въздържам да правя коментари за представления, защото всеки възприема постановката по свои начин, но все пак... На мен Много ми хареса!!! :D Отначало Владо малко преиграваше, но особено след антракта беше невероятно- след представлението се чувствах чудесно- все пак е Оскар Уайлд...
Последно промяна от jenito на 19 Ное 2007, 20:02, променено общо 1 път.
Just B' 'U
Аватар
rueva
Пишеща машина

Мнение от rueva »

jenito написа:
rueva написа:такааам... някакви отзиви за идеалният мъж :P
По принцип се въздържам да правя коментари за представления, защото всеки възприема постановката по свои начин, но все пак... На мен Много ми хареса!!! :D Отначало Владо малко преиграваше, но особено след антракта беше невероятно- след представлението се чувствах чудесно- все пак е Оскар Уайлд...
мерси, мерси :) смятам да отида и дано и на мен ми хареса ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”