УважЕ!!!!Бeтон написа:Без месо не мога. Много рядко пия вода. Трябва да съм супер жаден, че да се прецакам...
Не е ли както си е сега зимата да има свинско сготвено по ред и винце![]()
На Коледа и Нова година така ще се размажа, просто не е истина.
ВЪПРОСНИК??????????
Модератор: Плазмодий
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
Re: ВЪПРОСНИК??????????
ВЪПРОСНИК:
1. Как се казваш? - Ида
2. Откъде си? - София
3. Кога си роден? (+ година) - 13.10.1988г.
4. (Дай линк със снимка.) - ЦъК
5. Какво и къде (ще) учиш? - Философия в СУ
6. Защо точно това? - Така се случи...
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Мн неща...детектив,изобретател все някви такива...
8. А какъв стана? - Миии....студентка...за сега...
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - Човек...
10. Работиш ли? Какво?- Не
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Мн са
12. Как смяташ да я изпълниш? - С упоритост
13. Обичаш ли? -Да
14. Обичан ли си? -Може би...
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - Не...защото съм несериозна
16. Каква е за теб идеалната връзка? - връзка с човекът когото истински обичам и който не би ми омръзнал...скуката и сивото ежедневие са гадно нещо мрън :/
17. С какво се гордееш? - Със себе си
18. От какво се срамуваш? -Пак от се бе си ...на моменти
19. На кого би искал да приличаш? - Закопа ме...нз...на себе си?
20. А на кого - не? - На по-голямата част от световното население (не не не говоря за китайците)
21. Опиши себе си с една дума. - Панда
22. Опиши приятелите си с една дума. - Приятели
23. Какво те възхищава? - Хората
24. Какво те отблъсква? - Пак те
25. В какво настроение си най-често? - Опасно лигаво
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Странна първоначално,после вече май добре ме възприемат...май...юни...
27. А как искаш да те възприемат? - Ами добре...
28. Какво е за теб сексът? - По тоз повод имаше едно лафче "... is not the answer...... is the question...Yes is the answer"
29. А светът? - Моя дом
30. Как виждаш света след 10 години? - В развалини?Надявам се,че не...същият + 1,2 нови техологии
31. Къде би искал да живееш? - В дисниленд
32. Какво би искал да притежаваш? - Светът
33. Опиши идеалния партньор. - No way...идеални хора няма поне докато не се влюбиш в тях така,че...
34. Колко деца искаш да имаш? - 3- 2 близначки и 1 момче
35. От какво искаш да умреш? - От старост
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? -Внуци...по възможност и правнуци
37. А да направиш? - Мн неща...
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - Сиг още не ми се е случило... :/
39. Най-лошото? - Двумесечна депресия...беше наистиа гадно и беше сериозно не от онези глупави детски истории с рязането на вени и бла бла...пълната апатия...безразличие към света...живееш по инерция...бррр беше гадно...като едно вечно пропадане...всеки си мисли,че да удариш дъното е най-лошо,но не е така,по-лошо е когато падаш на долу а под теб няма дъно от което да се отблъснеш нагоре...да нямаш сили да заплуваш обратно...в такива моменти човек трябва да се радва,че има фр които да го издърпат...
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - Хммм...
41. А най-подлото? - Гадно отношение от човек за който си бил готов на всичко и за който накрая се оказва,че си нищо и ,че той не оценява това което си правил за него...шанс...хората се променят
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Не не мразя...
46. Кое свое качество не понасяш? - Аве май всичките ги понасям някак си
въпроса е как другите около мен ги понасят
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Може би ...да...
48. Какво ще кажеш за България? - Мама
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - Амз да,че защо да не съм доволна
50. Какво би променил в света? - Много неща
51. Любим цитат? - "Всичко,което не ни убива ниправи по-силни" - Ницше
52. Любим исторически период? Защо? - Средновековието...ми сиг щот съм леко повлияна от фентъззитата,а и са имали остриетаа нямало ги е тъпите пушки и бам бам до там си,а пък копията и другите по-примитивни оръжия кат тия на разни индианци и бушмени бръм...остаряла работа...средата - балансът
53. Любима личност? Защо? - Нямам
54. Любим сезон? - Нямам
55. Любим цвят? - Син
56. Любимо животно? - Тюлен
57. Каква музика предпочиташ? - Всякаква
58. Любим автор? - Нямам
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - ХП,Пипи Дългото чорапче
60. Любим филм? - Имало едно време...история за Пепеляшка(Evar After) - Горещо го препоръчвам
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Антонио Бандерас и Катрин - Зита Джоунс
63. Любимо ядинье? - Мн са
64. Пийнье? - Мн са
65. Имаш ли хоби? Какво? - Да...тайна
66. Спортче, нещо? - Със спорта си говорим на Вие,но харесвам фехтовката
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Да...сестра :/
68. Домашен любимец? Име? - Куче- Слай,Котка- Бети,Костенурка - или е Гена или Чибурашка нз коя умря...
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - Пиене...пушене...
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Не...за нищо
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Хахаха не
72. В какво вярваш? - Освем в себе си ли...?
73. Какво искаш? - Мн неща...аз съм алчна какво да се прави
74. Твоето мото? - Човек трябва да опита от всичко
75. Какъв е смисълът на живота? - Забраниха ми да го обявявам на всеослушание...то така е при нас...безсмъртните
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник?
- Хаха не намерих как да убия половин час от живота си...длъжник си ми
Добавено:
Bonus track 1: Любим форумец?
- Нямам
Bonus track 2: Най-противен форумец?
- Нямам
1. Как се казваш? - Ида
2. Откъде си? - София
3. Кога си роден? (+ година) - 13.10.1988г.
4. (Дай линк със снимка.) - ЦъК
5. Какво и къде (ще) учиш? - Философия в СУ
6. Защо точно това? - Така се случи...
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Мн неща...детектив,изобретател все някви такива...
8. А какъв стана? - Миии....студентка...за сега...
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - Човек...
10. Работиш ли? Какво?- Не
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Мн са
12. Как смяташ да я изпълниш? - С упоритост
13. Обичаш ли? -Да
14. Обичан ли си? -Може би...
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - Не...защото съм несериозна
16. Каква е за теб идеалната връзка? - връзка с човекът когото истински обичам и който не би ми омръзнал...скуката и сивото ежедневие са гадно нещо мрън :/
17. С какво се гордееш? - Със себе си
18. От какво се срамуваш? -Пак от се бе си ...на моменти
19. На кого би искал да приличаш? - Закопа ме...нз...на себе си?
20. А на кого - не? - На по-голямата част от световното население (не не не говоря за китайците)
21. Опиши себе си с една дума. - Панда
22. Опиши приятелите си с една дума. - Приятели
23. Какво те възхищава? - Хората
24. Какво те отблъсква? - Пак те
25. В какво настроение си най-често? - Опасно лигаво
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Странна първоначално,после вече май добре ме възприемат...май...юни...
27. А как искаш да те възприемат? - Ами добре...
28. Какво е за теб сексът? - По тоз повод имаше едно лафче "... is not the answer...... is the question...Yes is the answer"
29. А светът? - Моя дом
30. Как виждаш света след 10 години? - В развалини?Надявам се,че не...същият + 1,2 нови техологии
31. Къде би искал да живееш? - В дисниленд
32. Какво би искал да притежаваш? - Светът
33. Опиши идеалния партньор. - No way...идеални хора няма поне докато не се влюбиш в тях така,че...
34. Колко деца искаш да имаш? - 3- 2 близначки и 1 момче
35. От какво искаш да умреш? - От старост
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? -Внуци...по възможност и правнуци
37. А да направиш? - Мн неща...
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - Сиг още не ми се е случило... :/
39. Най-лошото? - Двумесечна депресия...беше наистиа гадно и беше сериозно не от онези глупави детски истории с рязането на вени и бла бла...пълната апатия...безразличие към света...живееш по инерция...бррр беше гадно...като едно вечно пропадане...всеки си мисли,че да удариш дъното е най-лошо,но не е така,по-лошо е когато падаш на долу а под теб няма дъно от което да се отблъснеш нагоре...да нямаш сили да заплуваш обратно...в такива моменти човек трябва да се радва,че има фр които да го издърпат...
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - Хммм...
41. А най-подлото? - Гадно отношение от човек за който си бил готов на всичко и за който накрая се оказва,че си нищо и ,че той не оценява това което си правил за него...шанс...хората се променят
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Не не мразя...
46. Кое свое качество не понасяш? - Аве май всичките ги понасям някак си
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Може би ...да...
48. Какво ще кажеш за България? - Мама
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - Амз да,че защо да не съм доволна
50. Какво би променил в света? - Много неща
51. Любим цитат? - "Всичко,което не ни убива ниправи по-силни" - Ницше
52. Любим исторически период? Защо? - Средновековието...ми сиг щот съм леко повлияна от фентъззитата,а и са имали остриетаа нямало ги е тъпите пушки и бам бам до там си,а пък копията и другите по-примитивни оръжия кат тия на разни индианци и бушмени бръм...остаряла работа...средата - балансът
53. Любима личност? Защо? - Нямам
54. Любим сезон? - Нямам
55. Любим цвят? - Син
56. Любимо животно? - Тюлен
57. Каква музика предпочиташ? - Всякаква
58. Любим автор? - Нямам
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - ХП,Пипи Дългото чорапче
60. Любим филм? - Имало едно време...история за Пепеляшка(Evar After) - Горещо го препоръчвам
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Антонио Бандерас и Катрин - Зита Джоунс
63. Любимо ядинье? - Мн са
64. Пийнье? - Мн са
65. Имаш ли хоби? Какво? - Да...тайна
66. Спортче, нещо? - Със спорта си говорим на Вие,но харесвам фехтовката
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Да...сестра :/
68. Домашен любимец? Име? - Куче- Слай,Котка- Бети,Костенурка - или е Гена или Чибурашка нз коя умря...
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - Пиене...пушене...
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Не...за нищо
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Хахаха не
72. В какво вярваш? - Освем в себе си ли...?
73. Какво искаш? - Мн неща...аз съм алчна какво да се прави
74. Твоето мото? - Човек трябва да опита от всичко
75. Какъв е смисълът на живота? - Забраниха ми да го обявявам на всеослушание...то така е при нас...безсмъртните
Добавено:

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Как се казваш?
Вал(ентина)
2. Откъде си?
Бургас
3. Кога си роден? (+ година)
14.01.1988
4. (Дай линк със снимка.)
http://myspace.com/blacklady4ever
5. Какво и къде (ще) учиш?
Индология, СУ
6. Защо точно това?
Защото държах да уча рядка филология. Не мога да го обясня - древни текстове, непонятни азбуки, има някаква магия в тези езици
Вдъхновяват ме, вълнуват ме. А и до някъде от суета - обичам да знам неща, които са познати на страшно малко хора 
7. Какъв мечташе да станеш като малък?
Исках да съм принцеса!
8. А какъв стана?
Филоложка се очертавам, така като гледам
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА?
Себе си. Всичко друго ще се нареди с времето
10. Работиш ли? Какво?
В момента просто няма как...
11. Коя своя мечта не си реализирал?
Повечето още не съм, но както се казва - всяко нещо с времето си
Доста съм упорита в преследването на целите си, а и търпението ми е сред добродетелите 
12. Как смяташ да я изпълниш?
С желание и ентусиазъм
13. Обичаш ли?
Разбира се. Обичам семейството и приятелите си!
14. Обичан ли си?
Малко са, но все още има хора, които истински държат на мен
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?)
Имам си...
16. Каква е за теб идеалната връзка?
Ходя с най-добрият си приятел, какво повече мога да искам? Идеалната връзка за мен е тази, в която истински вярваш в човека до себе си. Да се влюбиш е лесно, лесно е и да накараш някого да се влюби в теб. Трудното идва, когато после трябва да преминете през всички трудности, за да запазите чувствата си. В една идеална връзка хората успяват да го направят. Те си споделят много, за да се познават достатъчно един друг, но в същото време са достатъчно интересни и спонтанни, за да не си омръзнат никога. Подкрепят се. прекарват много време заедно, но поддържат индивидуалността си с различните си интереси. Всяко момиче може да си има loverboy, но да откриеш soulmate е рядкост... ако разбираш какво искам да кажа.
17. С какво се гордееш?
С това, че винаги съм себе си, без да се страхувам от чуждото мнение и критики. Малко хора могат да кажат, че им приличам на някого, понеже съм твърде "странна". И съм доста искрена, понякога прекалено много, но също е качество, с което се гордея, тъй като малко други могат да се похвалят със същото.
18. От какво се срамуваш?
От нищо. Всяко нещо, което съм направила в живота си, ми е изглеждало най-подходящото в конкретния момент и не виждам причина да се отричам от него и да се срамувам. Принципно чувството срам не ми е особено познато...
19. На кого би искал да приличаш?
Ау, на никого! Аз съм си аз... Достатъчно суетна съм, за да ненавиждам идеята да бъде "като някой"
20. А на кого - не?
На "масата". На изрусените девойки, които виждам навън по улицата с розови блузчици и панталонки, втъкнати в ботушки до колената. Мисля, че ме разбираш
21. Опиши себе си с една дума.
Уитч
22. Опиши приятелите си с една дума.
Странни, в най-позитивния смисъл
23. Какво те възхищава?
Мистичното, окултното, рядкото, различното, уникалното, еротичното.
24. Какво те отблъсква?
Еднообразието, монотонността, хората без личност, чалгата...
25. В какво настроение си най-често?
Оптимистично
26. Как смяташ, че те възприемат другите?
Твърде индивидуално е
27. А как искаш да те възприемат?
Нека си преценят сами, просто бих се радвала да не ме съдят преди да ме опознаят достатъчно добре
Острани може и да се вижда много, но това далеч, далеч не е всичко...
28. Какво е за теб сексът?
Доста приятно прекарване на времето
29. А светът?
Безкрайно много пътища, възможности, хора, шансове... Минало, настояще, бъдеще. Помога на оптимистите
30. Как виждаш света след 10 години?
Сега се очаква да кажа "улегнала, семейна, с кариера" нали
Е, последното си го представям, но предишните две...? Трудно ми е все още. Усещам, че има твърде много места, на които не съм била, много хора, с които не съм се срещнала... има твърде много за вършене преди да се реша да водя живота на типичната семейна жена 
31. Къде би искал да живееш?
В собствен дом. Няма значение къде ще е, важното е да си е мой
32. Какво би искал да притежаваш?
Не съм материалист и никога не съм била. Честно казано, не знам как да отговоря на този въпрос...
33. Опиши идеалния партньор.
Човек, който да ме допълва. Да бъде насреща, когато имам нужда от него. Интелигентен, чаровен, забавен, страстен, оптимист. Човек с Душа. И в същото време достатъчно предизвикателен и непредвидим, за да може да задържи за дълго време вниманието на човек като мен, който така бързо и лесно се отегчава
34. Колко деца искаш да имаш?
Две, три... Бях само дете и затова съм на мнение, че не е особено уместен избор.
35. От какво искаш да умреш?
Самоубийство, когато стана на определена възраст, в която ще съм единствено в тежест на роднините си.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш?
О, толкова много неща! Първо, искам да обиколя света. Особено онези най-дивите и "нецивилизовани" места - Африка, Азия, Австралия...
Обичам животните, особено дивите, природата, аромата на трева, на дъжд... И съм си обещала, че един ден ЩЕ ги видя тези неща!
37. А да направиш?
Да завърша, да напиша книга, да пътувам много, да срещна нови хора, да създам семейство, да направя успешна кариера...
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало?
Имам прекрасни родители, имам невероятни приятели, имам възможността да живея самостоятелно... какво повече да искам на този етап!
39. Най-лошото?
Имаше период от живота ми, в който позволих на един човек да ме съсипе по всички възможни начини... Е, после му го върнах, но дори вкусът на отмъщението си беше горчив. Имаше и друга случка... Но за нея дори не искам да си спомням, беше си кошмар...
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб?
Един бивш ми подари най-прекрасната колода карти Таро, които дори не бях посмяла да си помисля, че мога да имам, за рождения ден само няколко седмици след като най-безсъвестно го зарязах...
41. А най-подлото?
Една бивша най-добра приятелка ме заряза и настрои всичките ни общи познати срещу мен. При това в период, в който бях тежко болна и дори не можех да изляза от нас... заради най-жалката причина на света!
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо?
"Омраза" е твърде силно чувство. Не, не мисля, че мразя някого... А ако някога съм изпитвала нещо подобно към някого, то сигурно е бил един мой колега, сещаш се защо.
46. Кое свое качество не понасяш?
Прекалената импулсивност! Нормалните хора първо дълго мислят, после действат. Аз първо действам... и дори след това рядко мисля!
47. Би ли убил човек, ако беше законно?
Веднъж ми се искаше, признавам си. Но принципите ми не го позволяват... Вярвам, че това, което човек причинява на околните, рано или късно му се връща. Тройно. И все пак ми се струва, че при подходящите обстоятелства може би бих го направила...
48. Какво ще кажеш за България?
Обичам хората. Обичам природата. Мразя държавата.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо?
Доволна съм много
50. Какво би променил в света?
Ако можех, бих направила хората по-оптимистични и по-либерални. Да си черноглед кон с капаци е лесно, но до никакъв прогрес не води.
51. Любим цитат?
"...he shall never know how much I love him; and that, not because he is handsome Nelly, but because he is more myself than I am. Whatever our souls are made of, his and mine are the same..."
Wuthering Heights
52. Любим исторически период? Защо?
Древността, когато всичко е било толкова диво и първично
Времето, когато хората не са били унищожили още планетата, когато са вярвали в своите езически религии, когато във въздуха са се носели митовете, за които учим днес...
53. Любима личност? Защо?
Жана Д'Арк. Защото нейният образ, нейното име са живото доказателство за това, че за един човек няма невъзможни неща. Една селянка, предизвикала революция, едно момиче повело цял народ... Нима може някой да не се възхищава на една такава воля, на един толкова силен дух?
54. Любим сезон?
Зимата, разбира се
Снежинки, хладен вятър, снежен човек, празници, аромат на вкусотийки и подаръци под елхата 
55. Любим цвят?
Черното, без колебания
56. Любимо животно?
Черна котка, бял тигър, гепард... абе всякакви котки обичам аз
57. Каква музика предпочиташ?
Най-вече готик като се замисля
Макар че иначе си уважавам почти всички разновидности на метъла и рока.
58. Любим автор?
Джон Фаулз, Оскар Уайлд, Маргарет Мичъл, Джейн Остин, Оскар Уайлд, Паоло Коелю...
59. Любима книга, разказ и стихотворение?
О, толкова са много, не бих могла да ги степенувам просто! Може би сред книгите много се впечатлих от "Грешницата от Лайм Риджис" преди време...
60. Любим филм?
Филм - "Equilibrium", сериал - "Farscape"
61. Любим актьор, актриса, режисьор?
Ох, айде да я прескочим тая част, че твърде дълго ще стане
63. Любимо ядинье?
Пиленце, китайска храна, шоколад, сладолед
64. Пийнье?
Шампанско, бяло вино, хубава водка, коктейлчета!
65. Имаш ли хоби? Какво?
Астрология, писане, четене, езици, уитчкрафт...
66. Спортче, нещо?
На модерни танци се записах
67. Имаш ли братя и/или сестри?
Нямам си.
68. Домашен любимец? Име?
И такова си нямам
69. Притежаваш ли пороци? Кои?
Lust...и мързел :/
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво?
За абсолютно нищо
71. Разкайваш ли се за греховете си?
Какви грехове...?
72. В какво вярваш?
В себе си. В хората. В природата, с която сме по-свързани отколкото предполагаме. В света на свръхестественото и магията. В магията у всеки от нас.
73. Какво искаш?
Нищо, което да не мога да получа
74. Твоето мото?
"When I'm good, I'm VERY good. But when I'm bad, I'm even better..."
75. Какъв е смисълът на живота?
Да се възползваш максимално от възможностите му!
Ще го преживея
Вал(ентина)
2. Откъде си?
Бургас
14.01.1988
http://myspace.com/blacklady4ever
Индология, СУ
6. Защо точно това?
Защото държах да уча рядка филология. Не мога да го обясня - древни текстове, непонятни азбуки, има някаква магия в тези езици
Исках да съм принцеса!
8. А какъв стана?
Филоложка се очертавам, така като гледам
Себе си. Всичко друго ще се нареди с времето
10. Работиш ли? Какво?
В момента просто няма как...
Повечето още не съм, но както се казва - всяко нещо с времето си
С желание и ентусиазъм
13. Обичаш ли?
Разбира се. Обичам семейството и приятелите си!
14. Обичан ли си?
Малко са, но все още има хора, които истински държат на мен
Имам си...
Ходя с най-добрият си приятел, какво повече мога да искам? Идеалната връзка за мен е тази, в която истински вярваш в човека до себе си. Да се влюбиш е лесно, лесно е и да накараш някого да се влюби в теб. Трудното идва, когато после трябва да преминете през всички трудности, за да запазите чувствата си. В една идеална връзка хората успяват да го направят. Те си споделят много, за да се познават достатъчно един друг, но в същото време са достатъчно интересни и спонтанни, за да не си омръзнат никога. Подкрепят се. прекарват много време заедно, но поддържат индивидуалността си с различните си интереси. Всяко момиче може да си има loverboy, но да откриеш soulmate е рядкост... ако разбираш какво искам да кажа.
17. С какво се гордееш?
С това, че винаги съм себе си, без да се страхувам от чуждото мнение и критики. Малко хора могат да кажат, че им приличам на някого, понеже съм твърде "странна". И съм доста искрена, понякога прекалено много, но също е качество, с което се гордея, тъй като малко други могат да се похвалят със същото.
От нищо. Всяко нещо, което съм направила в живота си, ми е изглеждало най-подходящото в конкретния момент и не виждам причина да се отричам от него и да се срамувам. Принципно чувството срам не ми е особено познато...
Ау, на никого! Аз съм си аз... Достатъчно суетна съм, за да ненавиждам идеята да бъде "като някой"
20. А на кого - не?
На "масата". На изрусените девойки, които виждам навън по улицата с розови блузчици и панталонки, втъкнати в ботушки до колената. Мисля, че ме разбираш
Уитч
Странни, в най-позитивния смисъл
23. Какво те възхищава?
Мистичното, окултното, рядкото, различното, уникалното, еротичното.
24. Какво те отблъсква?
Еднообразието, монотонността, хората без личност, чалгата...
Оптимистично
Твърде индивидуално е
Нека си преценят сами, просто бих се радвала да не ме съдят преди да ме опознаят достатъчно добре
Доста приятно прекарване на времето
29. А светът?
Безкрайно много пътища, възможности, хора, шансове... Минало, настояще, бъдеще. Помога на оптимистите
Сега се очаква да кажа "улегнала, семейна, с кариера" нали
В собствен дом. Няма значение къде ще е, важното е да си е мой
Не съм материалист и никога не съм била. Честно казано, не знам как да отговоря на този въпрос...
Човек, който да ме допълва. Да бъде насреща, когато имам нужда от него. Интелигентен, чаровен, забавен, страстен, оптимист. Човек с Душа. И в същото време достатъчно предизвикателен и непредвидим, за да може да задържи за дълго време вниманието на човек като мен, който така бързо и лесно се отегчава
Две, три... Бях само дете и затова съм на мнение, че не е особено уместен избор.
Самоубийство, когато стана на определена възраст, в която ще съм единствено в тежест на роднините си.
О, толкова много неща! Първо, искам да обиколя света. Особено онези най-дивите и "нецивилизовани" места - Африка, Азия, Австралия...
37. А да направиш?
Да завърша, да напиша книга, да пътувам много, да срещна нови хора, да създам семейство, да направя успешна кариера...
Имам прекрасни родители, имам невероятни приятели, имам възможността да живея самостоятелно... какво повече да искам на този етап!
39. Най-лошото?
Имаше период от живота ми, в който позволих на един човек да ме съсипе по всички възможни начини... Е, после му го върнах, но дори вкусът на отмъщението си беше горчив. Имаше и друга случка... Но за нея дори не искам да си спомням, беше си кошмар...
Един бивш ми подари най-прекрасната колода карти Таро, които дори не бях посмяла да си помисля, че мога да имам, за рождения ден само няколко седмици след като най-безсъвестно го зарязах...
41. А най-подлото?
Една бивша най-добра приятелка ме заряза и настрои всичките ни общи познати срещу мен. При това в период, в който бях тежко болна и дори не можех да изляза от нас... заради най-жалката причина на света!
"Омраза" е твърде силно чувство. Не, не мисля, че мразя някого... А ако някога съм изпитвала нещо подобно към някого, то сигурно е бил един мой колега, сещаш се защо.
Прекалената импулсивност! Нормалните хора първо дълго мислят, после действат. Аз първо действам... и дори след това рядко мисля!
Веднъж ми се искаше, признавам си. Но принципите ми не го позволяват... Вярвам, че това, което човек причинява на околните, рано или късно му се връща. Тройно. И все пак ми се струва, че при подходящите обстоятелства може би бих го направила...
Обичам хората. Обичам природата. Мразя държавата.
Доволна съм много
Ако можех, бих направила хората по-оптимистични и по-либерални. Да си черноглед кон с капаци е лесно, но до никакъв прогрес не води.
51. Любим цитат?
"...he shall never know how much I love him; and that, not because he is handsome Nelly, but because he is more myself than I am. Whatever our souls are made of, his and mine are the same..."
Wuthering Heights
Древността, когато всичко е било толкова диво и първично
Жана Д'Арк. Защото нейният образ, нейното име са живото доказателство за това, че за един човек няма невъзможни неща. Една селянка, предизвикала революция, едно момиче повело цял народ... Нима може някой да не се възхищава на една такава воля, на един толкова силен дух?
54. Любим сезон?
Зимата, разбира се
55. Любим цвят?
Черното, без колебания
56. Любимо животно?
Черна котка, бял тигър, гепард... абе всякакви котки обичам аз
Най-вече готик като се замисля
58. Любим автор?
Джон Фаулз, Оскар Уайлд, Маргарет Мичъл, Джейн Остин, Оскар Уайлд, Паоло Коелю...
О, толкова са много, не бих могла да ги степенувам просто! Може би сред книгите много се впечатлих от "Грешницата от Лайм Риджис" преди време...
60. Любим филм?
Филм - "Equilibrium", сериал - "Farscape"
Ох, айде да я прескочим тая част, че твърде дълго ще стане
63. Любимо ядинье?
Пиленце, китайска храна, шоколад, сладолед
64. Пийнье?
Шампанско, бяло вино, хубава водка, коктейлчета!
65. Имаш ли хоби? Какво?
Астрология, писане, четене, езици, уитчкрафт...
66. Спортче, нещо?
На модерни танци се записах
Нямам си.
И такова си нямам
Lust...и мързел :/
За абсолютно нищо
Какви грехове...?
72. В какво вярваш?
В себе си. В хората. В природата, с която сме по-свързани отколкото предполагаме. В света на свръхестественото и магията. В магията у всеки от нас.
73. Какво искаш?
Нищо, което да не мога да получа
74. Твоето мото?
"When I'm good, I'm VERY good. But when I'm bad, I'm even better..."
Да се възползваш максимално от възможностите му!
Ще го преживея

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
1. Как се казваш?
Крис
2. Откъде си?
Меден Рудник, Бургас
13.01.1988
Добре
право 1 курс, су, стая 272
6. Защо точно това?
не ме приеха в БСУ
ГОЛЯМ
8. А какъв стана?
средно-голям
като бате Джъстин
10. Работиш ли? Какво?
върху себе си, постоянно
ако я кажа, няма да се сбъдне
оригинално
13. Обичаш ли?
постоянно
14. Обичан ли си?
не дай си боже...
нямам, защото съм свободолюбив
не съществува
17. С какво се гордееш?
ще прозвучи нескромно, че и вулгарно, ако го кажа с първата дума, която ми дойде...
от красивите момичета
повече на себе си, по-малко на мен
20. А на кого - не?
на Васа ганчева
еднадума
много
23. Какво те възхищава?
красноречието, обвиъсли
24. Какво те отблъсква?
писането на англ. думи на кирилица, като преди малко
странно, талантливо-артистициозно, метафизично
бързо
отвъд опаковката
полов акт
29. А светът?
същото, но без кефа
по-възрастен
в Л.А. или М.Р.
разни неща
аз!
няколко законни и много незаконни
Казват, че като питали същото Цезар той отговорил "Неочаквана смърт" - на другия ден го убили в сената... правете изводи
завещанието си
37. А да направиш?
да го изгоря
роден съм преди 10-ти
39. Най-лошото?
роден съм след 9-ти
Любо Нейков се снима с мен
41. А най-подлото?
Нона Йотова и тя
Не мразя, просто непонасям
щом е качество, значи е положително, значи ме кефи
да, всеки ден, като в Рамбо
Здравей България
Ако имаше бутон Пауза, щях да спра и да огледам себе си
бих махнал Русия
51. Любим цитат?
"Аз съм това което съм и това е всичко, което съм" - Джим Кери
Античност, защото имаше само Лили Иванова
Октавиан Август, щото е прецакал емото Марк Антонии
54. Любим сезон?
пролет
55. Любим цвят?
зелен
56. Любимо животно?
свинче
хубава, ако няма - метъл или чалга
58. Любим автор?
Филип Дик
Денят на трифидите
60. Любим филм?
всеки ден ги сменям...
че и тях
63. Любимо ядинье?
храната
64. Пийнье?
млеко
65. Имаш ли хоби? Какво?
пиша глупости по форумите, както виждате
66. Спортче, нещо?
да, има
имам брачте - Катерина
вече не
вече не играя Деабло
че не изтрепах членовете на Линкин Парк още преди години
първо, трябва да се сетя кви грехове имам
72. В какво вярваш?
сциентолог съм
73. Какво искаш?
на луната, с колата, да возя жената, майна
74. Твоето мото?
нямам мотор
странен
псувам те на ум
немам баце
немам, бадка
Крис
2. Откъде си?
Меден Рудник, Бургас
13.01.1988
Добре
право 1 курс, су, стая 272
6. Защо точно това?
не ме приеха в БСУ
ГОЛЯМ
8. А какъв стана?
средно-голям
като бате Джъстин
10. Работиш ли? Какво?
върху себе си, постоянно
ако я кажа, няма да се сбъдне
оригинално
13. Обичаш ли?
постоянно
14. Обичан ли си?
не дай си боже...
нямам, защото съм свободолюбив
не съществува
17. С какво се гордееш?
ще прозвучи нескромно, че и вулгарно, ако го кажа с първата дума, която ми дойде...
от красивите момичета
повече на себе си, по-малко на мен
20. А на кого - не?
на Васа ганчева
еднадума
много
23. Какво те възхищава?
красноречието, обвиъсли
24. Какво те отблъсква?
писането на англ. думи на кирилица, като преди малко
странно, талантливо-артистициозно, метафизично
бързо
отвъд опаковката
полов акт
29. А светът?
същото, но без кефа
по-възрастен
в Л.А. или М.Р.
разни неща
аз!
няколко законни и много незаконни
Казват, че като питали същото Цезар той отговорил "Неочаквана смърт" - на другия ден го убили в сената... правете изводи
завещанието си
37. А да направиш?
да го изгоря
роден съм преди 10-ти
39. Най-лошото?
роден съм след 9-ти
Любо Нейков се снима с мен
41. А най-подлото?
Нона Йотова и тя
Не мразя, просто непонасям
щом е качество, значи е положително, значи ме кефи
да, всеки ден, като в Рамбо
Здравей България
Ако имаше бутон Пауза, щях да спра и да огледам себе си
бих махнал Русия
51. Любим цитат?
"Аз съм това което съм и това е всичко, което съм" - Джим Кери
Античност, защото имаше само Лили Иванова
Октавиан Август, щото е прецакал емото Марк Антонии
54. Любим сезон?
пролет
55. Любим цвят?
зелен
56. Любимо животно?
свинче
хубава, ако няма - метъл или чалга
58. Любим автор?
Филип Дик
Денят на трифидите
60. Любим филм?
всеки ден ги сменям...
че и тях
63. Любимо ядинье?
храната
64. Пийнье?
млеко
65. Имаш ли хоби? Какво?
пиша глупости по форумите, както виждате
66. Спортче, нещо?
да, има
имам брачте - Катерина
вече не
вече не играя Деабло
че не изтрепах членовете на Линкин Парк още преди години
първо, трябва да се сетя кви грехове имам
72. В какво вярваш?
сциентолог съм
73. Какво искаш?
на луната, с колата, да возя жената, майна
74. Твоето мото?
нямам мотор
странен
псувам те на ум
немам баце
немам, бадка
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
ВЪПРОСНИК:
1. Как се казваш? Дени
2. Откъде си? София
3. Кога си роден? (+ година) 27 март 2007
4. (Дай линк със снимка.) в снимките на форума има много
5. Какво и къде (ще) учиш? История 2ри курс
6. Защо точно това? съдба
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Президент
8. А какъв стана? уча история, за да стана Президент
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? с риск да се повторя-Президент
10. Работиш ли? Какво?Не работя
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да уча математика
12. Как смяташ да я изпълниш? Малко е късно вече
13. Обичаш ли? Обичам
14. Обичан ли си? Мисля, че да
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Не, защото не съм намерила подходящия мъж.
16. Каква е за теб идеалната връзка? Доверие преди всичко
17. С какво се гордееш? Със себе си
18. От какво се срамуваш? Не се срамувам
19. На кого би искал да приличаш? На баща ми.
20. А на кого - не? ..........
21. Опиши себе си с една дума. Овен
22. Опиши приятелите си с една дума. Истински
23. Какво те възхищава? Добротата
24. Какво те отблъсква? Неблагодарността
25. В какво настроение си най-често? Усмихната и добронамерена
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Надявам се позитивно
27. А как искаш да те възприемат? Такава каквато съм
28. Какво е за теб сексът? Истинско удоволствие
29. А светът? Студен
30. Как виждаш света след 10 години? Същият
31. Къде би искал да живееш? добре си ми е тук, но може би в Русия
32. Какво би искал да притежаваш? Повече увереност
33. Опиши идеалния партньор. идеален
34. Колко деца искаш да имаш? ще видим.....
35. От какво искаш да умреш? Не искам, млада съм още...стига
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? все още не знам
37. А да направиш? Не знам и не искам да знам
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Най-добрата ми приятелка
39. Най-лошото? Не съм злопаметна
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Когато са ми се доверявали в трудни моменти.
41. А най-подлото? Предателство от близък човек
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо?Не мразя
46. Кое свое качество не понасяш? Наивността и вярата ми в доброто.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? НЕ
48. Какво ще кажеш за България? Безумие е думата,която я определя напълно
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Не се оплаквам
50. Какво би променил в света? Нищо не мога да промена за съжаление
51. Любим цитат? "Дори да обиколим света , в търсене на красотата, не я ли носим в себе си - никога няма да я открием." Един от любимите
52. Любим исторически период? Защо? Новото време. Интерес
53. Любима личност? Защо? хм...никога не се бях замисляла досега...какъв срам....а уча история...Ще си взема бележка
54. Любим сезон? Пролет
55. Любим цвят? Кафяв
56. Любимо животно? Заек
57. Каква музика предпочиташ? Според ситуацията...нямам предпочитания
58. Любим автор?Яворов, Балзак, но това са от ученическите години. Напоследък вниманието ми е насочено към Филип Пулман
59. Любима книга, разказ и стихотворение? "Северното сияние"
60. Любим филм? Дворецът на илюзиите
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Робърт Де Ниро, Анджелина Джоли
63. Любимо ядинье? много малко неща не обичам....така че не мога да определя,кое ми е най-любимо
64. Пийнье?Джин със сок ананас
65. Имаш ли хоби? Какво? Напоследък по-скоро не- ако шопингът се брои
66. Спортче, нещо? баскетче
67. Имаш ли братя и/или сестри? Брат
68. Домашен любимец? Име? Костенурка, два заека, риби и две китайски мишлета....същинска джунгла
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Пуша
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Не съжалявам за нищо
71. Разкайваш ли се за греховете си? Нямам такива
72. В какво вярваш? В доброто
73. Какво искаш? Това, което нямам
74. Твоето мото? Очаквай неочакваното
75. Какъв е смисълът на живота? Да го изживееш пълноценно
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Не
Добавено:
Bonus track 1: Любим форумец? Не
Bonus track 2: Най-противен форумец?не
1. Как се казваш? Дени
2. Откъде си? София
3. Кога си роден? (+ година) 27 март 2007
4. (Дай линк със снимка.) в снимките на форума има много
5. Какво и къде (ще) учиш? История 2ри курс
6. Защо точно това? съдба
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Президент
8. А какъв стана? уча история, за да стана Президент
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? с риск да се повторя-Президент
10. Работиш ли? Какво?Не работя
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да уча математика
12. Как смяташ да я изпълниш? Малко е късно вече
13. Обичаш ли? Обичам
14. Обичан ли си? Мисля, че да
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Не, защото не съм намерила подходящия мъж.
16. Каква е за теб идеалната връзка? Доверие преди всичко
17. С какво се гордееш? Със себе си
18. От какво се срамуваш? Не се срамувам
19. На кого би искал да приличаш? На баща ми.
20. А на кого - не? ..........
21. Опиши себе си с една дума. Овен
22. Опиши приятелите си с една дума. Истински
23. Какво те възхищава? Добротата
24. Какво те отблъсква? Неблагодарността
25. В какво настроение си най-често? Усмихната и добронамерена
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Надявам се позитивно
27. А как искаш да те възприемат? Такава каквато съм
28. Какво е за теб сексът? Истинско удоволствие
29. А светът? Студен
30. Как виждаш света след 10 години? Същият
31. Къде би искал да живееш? добре си ми е тук, но може би в Русия
32. Какво би искал да притежаваш? Повече увереност
33. Опиши идеалния партньор. идеален
34. Колко деца искаш да имаш? ще видим.....
35. От какво искаш да умреш? Не искам, млада съм още...стига
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? все още не знам
37. А да направиш? Не знам и не искам да знам
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Най-добрата ми приятелка
39. Най-лошото? Не съм злопаметна
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Когато са ми се доверявали в трудни моменти.
41. А най-подлото? Предателство от близък човек
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо?Не мразя
46. Кое свое качество не понасяш? Наивността и вярата ми в доброто.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? НЕ
48. Какво ще кажеш за България? Безумие е думата,която я определя напълно
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Не се оплаквам
50. Какво би променил в света? Нищо не мога да промена за съжаление
51. Любим цитат? "Дори да обиколим света , в търсене на красотата, не я ли носим в себе си - никога няма да я открием." Един от любимите
52. Любим исторически период? Защо? Новото време. Интерес
53. Любима личност? Защо? хм...никога не се бях замисляла досега...какъв срам....а уча история...Ще си взема бележка
54. Любим сезон? Пролет
55. Любим цвят? Кафяв
56. Любимо животно? Заек
57. Каква музика предпочиташ? Според ситуацията...нямам предпочитания
58. Любим автор?Яворов, Балзак, но това са от ученическите години. Напоследък вниманието ми е насочено към Филип Пулман
59. Любима книга, разказ и стихотворение? "Северното сияние"
60. Любим филм? Дворецът на илюзиите
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Робърт Де Ниро, Анджелина Джоли
63. Любимо ядинье? много малко неща не обичам....така че не мога да определя,кое ми е най-любимо
64. Пийнье?Джин със сок ананас
65. Имаш ли хоби? Какво? Напоследък по-скоро не- ако шопингът се брои
66. Спортче, нещо? баскетче
67. Имаш ли братя и/или сестри? Брат
68. Домашен любимец? Име? Костенурка, два заека, риби и две китайски мишлета....същинска джунгла
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Пуша
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Не съжалявам за нищо
71. Разкайваш ли се за греховете си? Нямам такива
72. В какво вярваш? В доброто
73. Какво искаш? Това, което нямам
74. Твоето мото? Очаквай неочакваното
75. Какъв е смисълът на живота? Да го изживееш пълноценно
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Не
Добавено:
Bonus track 1: Любим форумец? Не
Bonus track 2: Най-противен форумец?не
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
ВЪПРОСНИК:
1. Как се казваш?
Явор Томов
2. Откъде си?
София. Планината
1.11.1987г
мързи ме
МО първи курс СУ
6. Защо точно това?
Защото ми се видя интересно и не смятам че съм сбъркал при избора си.
Знам ли?
8. А какъв стана?
Голям
За сега съм доволен от себе си, пък за напред ще видим.
10. Работиш ли? Какво?
Работя във фирма Принтек. Поставям пос терминали.
Да карам Ламборгини.
Мисля по въпроса
13. Обичаш ли?
Обичам
14. Обичан ли си?
Предполагам
Не. Защощото така
Чакам да го разбера
17. С какво се гордееш?
Със това което съм.
Не бих казал че се срамувам от нещо. (а и ако се срамувах едвали
щях да ви кажа )
хм... На много хора.
20. А на кого - не?
Пак на много хора
Хм...
Готини хора (опа станаха две)
23. Какво те възхищава?
Разумът и високата обща култура
24. Какво те отблъсква?
Някой да ме лъже.
Различно
Това ще кажат другите
Не ме интересува особено
нещо много хубаво
29. А светът?
Като нещо голямо.
Горещ
Там където и сега!
Споменахме за ламборгинито вече
Човек който притежава страст!
Колкото дойдат
Damn! егати гадния въпрос
^погледни горния отговор^
37. А да направиш?
Нещо запомнящо се.
Много хубави неща са ми се случвали
39. Най-лошото?
Смъртта на баща ми.
хехехе
41. А най-подлото?
не съм човек на който провокира подлост у другите. (поне досега)
Не. Гледам да не изпадам много в крайни чувства.
Не достатъчната увереност на моменти.
Не бих, освен ако не заплашва мен или някой на който държа.
Има време. Може и да се оправим след някое друго поколение
Защо да не съм доволен.
Света за момента ми е малко голям да го променям
51. Любим цитат?
Варванитът тук съм аз, защото никой не ме разбира!
Миналото. Всичко е било толкова по просто.
Велизарий
54. Любим сезон?
Зимата! Ски Сняг Планина!
55. Любим цвят?
...
56. Любимо животно?
Кучетата и котката ми!
Различна. Обичам по старичък американски рап. Сауд трака на
Аризонска мечта (Горан Брегович). За това се сещам в момента.
Естесвено слушам и всичкия комерс който залива отвсякъде.
58. Любим автор?
не бих могъл да кажа
^^^^
60. Любим филм?
^^^^
Шон Конъри примерно.
63. Любимо ядинье?
Това което съм си направил сам
64. Пийнье?
Обичам руска водка, бира, отскоро и уиски.
65. Имаш ли хоби? Какво?
Доста. Примерно събирам омалени метални модели на коли в мащаб
1/24 и имам доста прилична колекция вече.
66. Спортче, нещо?
Ски!
Сестра
Руска хрътка Борзой - Акбар (талибанин е)
Златен Ретривър - Раджив
Бяла котка персийска чинчила - Зизу (гиганска е)
Умерени
Всяко зло за добро
Грехове?!? Кой век сме?
72. В какво вярваш?
В себе си!
73. Какво искаш?
Каквото искам обикновенно го постигам. Въпроса е да го поискам.
74. Твоето мото?
мото?!
Хората навремето за минавали в отшелничество да го открият та аз ли
да кажа.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Embarassed
Ми в един момент ми стана досадно. Доста е дълъг.
Добавено:
Bonus track 1: Любим форумец? Wink
Bonus track 2: Най-противен форумец? Twisted Evil
От скоро съм тука. Дека ви е аерогарата
1. Как се казваш?
Явор Томов
2. Откъде си?
София. Планината
1.11.1987г
мързи ме
МО първи курс СУ
6. Защо точно това?
Защото ми се видя интересно и не смятам че съм сбъркал при избора си.
Знам ли?
8. А какъв стана?
Голям
За сега съм доволен от себе си, пък за напред ще видим.
10. Работиш ли? Какво?
Работя във фирма Принтек. Поставям пос терминали.
Да карам Ламборгини.
Мисля по въпроса
13. Обичаш ли?
Обичам
14. Обичан ли си?
Предполагам
Не. Защощото така
Чакам да го разбера
17. С какво се гордееш?
Със това което съм.
Не бих казал че се срамувам от нещо. (а и ако се срамувах едвали
щях да ви кажа )
хм... На много хора.
20. А на кого - не?
Пак на много хора
Хм...
Готини хора (опа станаха две)
23. Какво те възхищава?
Разумът и високата обща култура
24. Какво те отблъсква?
Някой да ме лъже.
Различно
Това ще кажат другите
Не ме интересува особено
нещо много хубаво
29. А светът?
Като нещо голямо.
Горещ
Там където и сега!
Споменахме за ламборгинито вече
Човек който притежава страст!
Колкото дойдат
Damn! егати гадния въпрос
^погледни горния отговор^
37. А да направиш?
Нещо запомнящо се.
Много хубави неща са ми се случвали
39. Най-лошото?
Смъртта на баща ми.
хехехе
41. А най-подлото?
не съм човек на който провокира подлост у другите. (поне досега)
Не. Гледам да не изпадам много в крайни чувства.
Не достатъчната увереност на моменти.
Не бих, освен ако не заплашва мен или някой на който държа.
Има време. Може и да се оправим след някое друго поколение
Защо да не съм доволен.
Света за момента ми е малко голям да го променям
51. Любим цитат?
Варванитът тук съм аз, защото никой не ме разбира!
Миналото. Всичко е било толкова по просто.
Велизарий
54. Любим сезон?
Зимата! Ски Сняг Планина!
55. Любим цвят?
...
56. Любимо животно?
Кучетата и котката ми!
Различна. Обичам по старичък американски рап. Сауд трака на
Аризонска мечта (Горан Брегович). За това се сещам в момента.
Естесвено слушам и всичкия комерс който залива отвсякъде.
58. Любим автор?
не бих могъл да кажа
^^^^
60. Любим филм?
^^^^
Шон Конъри примерно.
63. Любимо ядинье?
Това което съм си направил сам
64. Пийнье?
Обичам руска водка, бира, отскоро и уиски.
65. Имаш ли хоби? Какво?
Доста. Примерно събирам омалени метални модели на коли в мащаб
1/24 и имам доста прилична колекция вече.
66. Спортче, нещо?
Ски!
Сестра
Руска хрътка Борзой - Акбар (талибанин е)
Златен Ретривър - Раджив
Бяла котка персийска чинчила - Зизу (гиганска е)
Умерени
Всяко зло за добро
Грехове?!? Кой век сме?
72. В какво вярваш?
В себе си!
73. Какво искаш?
Каквото искам обикновенно го постигам. Въпроса е да го поискам.
74. Твоето мото?
мото?!
Хората навремето за минавали в отшелничество да го открият та аз ли
да кажа.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Embarassed
Ми в един момент ми стана досадно. Доста е дълъг.
Добавено:
Bonus track 1: Любим форумец? Wink
Bonus track 2: Най-противен форумец? Twisted Evil
От скоро съм тука. Дека ви е аерогарата
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Kristo написа:3. Кога си роден? (+ година)
13.01.1988

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
ВЪПРОСНИК:
1. Как се казваш? Девора
2. Откъде си? София
3. Кога си роден? (+ година) 28 юли 1987
4. (Дай линк със снимка.) Аха.
5. Какво и къде (ще) учиш? ВО, ФЖМК, СУ
6. Защо точно това? Истината? Беше единствената специалност в справочника, която ми се стори поне малко по-разчупена. А и обичам да пиша, хареса ми сградата на факултета и ... очаквах, че ще е интересно.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Ммм... Исках да работя в детска градина с дечица или да пея.
8. А какъв стана? Еми... за момента съм студентка и стажантка. Иначе се блазня да си мисля, че съм станала донякъде добър човек. Може и още..
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Точно това, което съм, една доза по-отговорна.
10. Работиш ли? Какво? Да. Ама е сложно да се обясни. Нещо като копирайтър, ама не съвсем... Важното е, че е хубаво:)
11. Коя своя мечта не си реализирал? Ммм... Най-голямата. Но за нея има време. Иначе си осъществявам мечтите, защото са реалистични.
12. Как смяташ да я изпълниш? Хаха...
13. Обичаш ли? Да.
14. Обичан ли си? Много.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Имам си
:):)
16. Каква е за теб идеалната връзка? Такава, в която взаимоотношенията са красиви и хармонични, няма излишно напрежение, лъжи, изневери и т.н Такава, която те кара да се усмихваш и да знаеш, че има на кого да разчиташ. Да си обичан и да обичаш не само определения човек, но и живота като цяло.
17. С какво се гордееш? За себе си ли? Ами.. чак горда не се чувствам, понякога съм щастлива от определени неща, които съм направила или постигнала. Иначе се гордея с майка си.
18. От какво се срамуваш? Ммм... Няма такова нещо май.
19. На кого би искал да приличаш? Уф, никога не съм искала да приличам на някого. Дори като малко се карах с хората, които ми обяснявах по какво приличам на някой от родителите си.
20. А на кого - не? Пак същото - всеки за себе си.
21. Опиши себе си с една дума. Различна.
22. Опиши приятелите си с една дума. Промяна.
23. Какво те възхищава? Егати как е зададен въпросът...
Както и да е: природата и усмихнатите хора.
24. Какво те отблъсква? Лицемерие и зависимост у хората.
25. В какво настроение си най-често? В последно време нещо не съм в кондиция, но по принцип в добро.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Доста различно. От едната в другата крайност, зависи кой в какво настроение ме е хванал. Дори близките ми хора не могат да ме възприемат без контрасти.
27. А как искаш да те възприемат? Е, те възприемат точно това, което показвам. Ако искам да е по друг начин, зависи само от мен. Но както споменах - не смятам да лицемернича, защото държа всички да ме обичат.
28. Какво е за теб сексът? Е такива въпроси няма в лексиконите! Чак толкова лично - ъ-ъ.
29. А светът? Ами още не съм го опознала, за да го определям.
30. Как виждаш света след 10 години? Не съм много оптимистично настроена, но... дано да греша.
31. Къде би искал да живееш? В България. Искам да пътувам доста обаче.
32. Какво би искал да притежаваш? Любовта и уважението на близките ми. За материалното не мисля - знам, че ще го имам.
Нестандартен, мил, внимателен, талантлив, амбициозен, старателен. За жена - интригуваща, весела, добра готвачка, добра любовница, зависима от закрилата на мъжа си, но не и от парите му - това ми се струва, че е идеално за мъжете. Те да кажат.
34. Колко деца искаш да имаш? 3. Мои. И още 2 (да речем) осиновени.
35. От какво искаш да умреш? От старост, в съня си.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Буквално ли? Неее.. Преди да ми дойде времето искам да видя всичко от света, за което си мечтая, както и някой и друг пра внук.
37. А да направиш? Ами пак същото.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Жоро
39. Най-лошото? Предпочитам да забравям тези неща.
40. Най-милото нещо, което някой е правил за теб? Не се сещам в момента. По принцип е много трогателно, когато някой непознат човек направи нещо добро за теб. Милите жестове от близките не са изключение, затова някак не се помнят като нещо изключително.
41. А най-подлото? Ааа-хаха. Ми доста са примерите.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не. Има хора, с които не искам да се виждам, но не ги мразя.
46. Кое свое качество не понасяш? Не съм организирана в по-голямата част от времето. И лесно се засягам.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Не.
48. Какво ще кажеш за България? Че я обичам, че няма да емигрирам и че бъдещето й зависи от мен и го знам. И от вас.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Доволна съм. Много съм му благодарна за всичко, което имам. Пу-пу.
50. Какво би променил в света? Не знам. Ако седна да мисля - много неща. Но щом е такъв, значи такъв трябва да бъде. Аз вярвам в съдбата и такива неща.
51. Любим цитат? "Това, което не ни убива, направо ни ебава мамата!" Много ми беше актуален по едно време, не че е нещо особено. Но е пропит с истина.
52. Любим исторически период? Защо? Всичко до Средновековието. Защото знаем твърде малко.
53. Любима личност? Защо? Нямам.
54. Любим сезон? Харесвам пролетта, защото всичко се стопля и защото това е "нашият сезон". Харесвам лятото, защото нося малко дрехи и имам рожден ден. Харесвам есента, защото е красива и зимата, защото е романтична. Нямам любим.
55. Любим цвят? Лилаво.
56. Любимо животно? Пухкавото:):):)
57. Каква музика предпочиташ? Отпускаща или ритмична.
58. Любим автор? Талев. Сестрите Бронте. Димов. Ами много са всъщност.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Не, вече не казвам такива неща, защото съм прочела толкова малко и колко повече чета, толкова повече неща ми харесват.
60. Любим филм? Имам няколко любими заради режисурата, няколко заради историята, но най-обичам анимация!!!
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Харесвам Рене З. (не мога да го произнеса дори) и филмите с нея.
63. Любимо ядинье? Ох... Всичко ям. Най-много обичам сладко.
64. Пийнье? Вода.
65. Имаш ли хоби? Какво? Да. Да подреждам. Събирам си и носни кърпички с картинки. Имам си блогове - те са ми хоби.
66. Спортче, нещо? Нищо сериозно.
67. Имаш ли братя и/или сестри? Имам двама братя.
68. Домашен любимец? Име? Тцъ.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? О, да... Ооо, да! Айде няма да споделям, важното е, че си ги знам.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Не. брат ми ме е научил да продължавам напред, без да съжалявам за нищо.
71. Разкайваш ли се за греховете си? Грехове??? Ха-ха!
72. В какво вярваш? Във висша сила, не в Бог. В себе си.
73. Какво искаш? Малко време, в което да се осъзная и да се успокоя от всичко, което ми се случва.
74. Твоето мото? "Аз искам!" - лъвско мото. Нека добавим и "Аз мога".
75. Какъв е смисълът на живота? Децата. Не знам. Всеки си има свой смисъл. Предстои да разберем.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Embarassed Не. Изчаках време да ми дойде музата, така че ми беше приятно;)
Добавено:
Bonus track 1: Любим форумец? Wink Ами има хора, чиито мнения са ми интересни, ама аз ги разпознавам по аватарите повече, отколкото по никовете, та не мога да цитирам.
Bonus track 2: Най-противен форумец? Twisted Evil Е няма такова нещо.
1. Как се казваш? Девора
2. Откъде си? София
3. Кога си роден? (+ година) 28 юли 1987
4. (Дай линк със снимка.) Аха.
5. Какво и къде (ще) учиш? ВО, ФЖМК, СУ
6. Защо точно това? Истината? Беше единствената специалност в справочника, която ми се стори поне малко по-разчупена. А и обичам да пиша, хареса ми сградата на факултета и ... очаквах, че ще е интересно.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Ммм... Исках да работя в детска градина с дечица или да пея.
8. А какъв стана? Еми... за момента съм студентка и стажантка. Иначе се блазня да си мисля, че съм станала донякъде добър човек. Може и още..
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Точно това, което съм, една доза по-отговорна.
10. Работиш ли? Какво? Да. Ама е сложно да се обясни. Нещо като копирайтър, ама не съвсем... Важното е, че е хубаво:)
11. Коя своя мечта не си реализирал? Ммм... Най-голямата. Но за нея има време. Иначе си осъществявам мечтите, защото са реалистични.
12. Как смяташ да я изпълниш? Хаха...
13. Обичаш ли? Да.
14. Обичан ли си? Много.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Имам си
16. Каква е за теб идеалната връзка? Такава, в която взаимоотношенията са красиви и хармонични, няма излишно напрежение, лъжи, изневери и т.н Такава, която те кара да се усмихваш и да знаеш, че има на кого да разчиташ. Да си обичан и да обичаш не само определения човек, но и живота като цяло.
17. С какво се гордееш? За себе си ли? Ами.. чак горда не се чувствам, понякога съм щастлива от определени неща, които съм направила или постигнала. Иначе се гордея с майка си.
18. От какво се срамуваш? Ммм... Няма такова нещо май.
19. На кого би искал да приличаш? Уф, никога не съм искала да приличам на някого. Дори като малко се карах с хората, които ми обяснявах по какво приличам на някой от родителите си.
20. А на кого - не? Пак същото - всеки за себе си.
21. Опиши себе си с една дума. Различна.
22. Опиши приятелите си с една дума. Промяна.
23. Какво те възхищава? Егати как е зададен въпросът...
24. Какво те отблъсква? Лицемерие и зависимост у хората.
25. В какво настроение си най-често? В последно време нещо не съм в кондиция, но по принцип в добро.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Доста различно. От едната в другата крайност, зависи кой в какво настроение ме е хванал. Дори близките ми хора не могат да ме възприемат без контрасти.
27. А как искаш да те възприемат? Е, те възприемат точно това, което показвам. Ако искам да е по друг начин, зависи само от мен. Но както споменах - не смятам да лицемернича, защото държа всички да ме обичат.
28. Какво е за теб сексът? Е такива въпроси няма в лексиконите! Чак толкова лично - ъ-ъ.
29. А светът? Ами още не съм го опознала, за да го определям.
30. Как виждаш света след 10 години? Не съм много оптимистично настроена, но... дано да греша.
31. Къде би искал да живееш? В България. Искам да пътувам доста обаче.
32. Какво би искал да притежаваш? Любовта и уважението на близките ми. За материалното не мисля - знам, че ще го имам.
34. Колко деца искаш да имаш? 3. Мои. И още 2 (да речем) осиновени.
35. От какво искаш да умреш? От старост, в съня си.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Буквално ли? Неее.. Преди да ми дойде времето искам да видя всичко от света, за което си мечтая, както и някой и друг пра внук.
37. А да направиш? Ами пак същото.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Жоро
39. Най-лошото? Предпочитам да забравям тези неща.
40. Най-милото нещо, което някой е правил за теб? Не се сещам в момента. По принцип е много трогателно, когато някой непознат човек направи нещо добро за теб. Милите жестове от близките не са изключение, затова някак не се помнят като нещо изключително.
41. А най-подлото? Ааа-хаха. Ми доста са примерите.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не. Има хора, с които не искам да се виждам, но не ги мразя.
46. Кое свое качество не понасяш? Не съм организирана в по-голямата част от времето. И лесно се засягам.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Не.
48. Какво ще кажеш за България? Че я обичам, че няма да емигрирам и че бъдещето й зависи от мен и го знам. И от вас.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Доволна съм. Много съм му благодарна за всичко, което имам. Пу-пу.
50. Какво би променил в света? Не знам. Ако седна да мисля - много неща. Но щом е такъв, значи такъв трябва да бъде. Аз вярвам в съдбата и такива неща.
51. Любим цитат? "Това, което не ни убива, направо ни ебава мамата!" Много ми беше актуален по едно време, не че е нещо особено. Но е пропит с истина.
52. Любим исторически период? Защо? Всичко до Средновековието. Защото знаем твърде малко.
53. Любима личност? Защо? Нямам.
54. Любим сезон? Харесвам пролетта, защото всичко се стопля и защото това е "нашият сезон". Харесвам лятото, защото нося малко дрехи и имам рожден ден. Харесвам есента, защото е красива и зимата, защото е романтична. Нямам любим.
55. Любим цвят? Лилаво.
56. Любимо животно? Пухкавото:):):)
57. Каква музика предпочиташ? Отпускаща или ритмична.
58. Любим автор? Талев. Сестрите Бронте. Димов. Ами много са всъщност.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Не, вече не казвам такива неща, защото съм прочела толкова малко и колко повече чета, толкова повече неща ми харесват.
60. Любим филм? Имам няколко любими заради режисурата, няколко заради историята, но най-обичам анимация!!!
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Харесвам Рене З. (не мога да го произнеса дори) и филмите с нея.
63. Любимо ядинье? Ох... Всичко ям. Най-много обичам сладко.
64. Пийнье? Вода.
65. Имаш ли хоби? Какво? Да. Да подреждам. Събирам си и носни кърпички с картинки. Имам си блогове - те са ми хоби.
66. Спортче, нещо? Нищо сериозно.
67. Имаш ли братя и/или сестри? Имам двама братя.
68. Домашен любимец? Име? Тцъ.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? О, да... Ооо, да! Айде няма да споделям, важното е, че си ги знам.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Не. брат ми ме е научил да продължавам напред, без да съжалявам за нищо.
71. Разкайваш ли се за греховете си? Грехове??? Ха-ха!
72. В какво вярваш? Във висша сила, не в Бог. В себе си.
73. Какво искаш? Малко време, в което да се осъзная и да се успокоя от всичко, което ми се случва.
74. Твоето мото? "Аз искам!" - лъвско мото. Нека добавим и "Аз мога".
75. Какъв е смисълът на живота? Децата. Не знам. Всеки си има свой смисъл. Предстои да разберем.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Embarassed Не. Изчаках време да ми дойде музата, така че ми беше приятно;)
Добавено:
Bonus track 1: Любим форумец? Wink Ами има хора, чиито мнения са ми интересни, ама аз ги разпознавам по аватарите повече, отколкото по никовете, та не мога да цитирам.
Bonus track 2: Най-противен форумец? Twisted Evil Е няма такова нещо.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не, не ми казвай, че изчиташ всичко! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Уби ми всичкото желание да пиша ...^PrincessA^ написа:Не, не ми казвай, че изчиташ всичко!
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Специално твоите обещавам да ги изчета 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Как имате нерви да отговорите на всички тези въпроси 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
-
BG_Girl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re:
И какво учите? Как да ругаете ли?renesanz написа:...
5. Какво и къде (ще) учиш? ЕДНА ГОДИНА БЯХ ПЕДАГОГИКА(НАЧАЛНА) СЕГА СЪМ ПОРУГАЛСКА ФИЛ.
...
-
BG_Girl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ОТГОВОРНИК!!!!!!!!!! :P
1. Как се казваш? --> Антония
2. Откъде си? --> град Разград
3. Кога си роден? (+ година) --> 12.05.1988
4. (Дай линк със снимка.) --> Друг път
5. Какво и къде (ще) учиш? --> Информационни системи - ФМИ
6. Защо точно това? --> Защото там ме приеха
(не съжалявам... засега
)
7. Какъв мечташе да станеш като малък? --> Май нямах предпочитания
8. А какъв стана? --> В процес на "ставане" съм
- студентка 
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? --> Завършила
10. Работиш ли? Какво? --> Не работя.
11. Коя своя мечта не си реализирал? --> Ами... доста са

12. Как смяташ да я изпълниш? --> Някак си
13. Обичаш ли? --> Мммм... не съм влюбена, ако това се има предвид
14. Обичан ли си? --> Възможно е
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) --> Ами... имам връзка, но не бих казала, че е сериозна - в смисъл, че нямам намерение да се женя и да имам деца
16. Каква е за теб идеалната връзка? --> Идеална
- А на въпроса "Коя е?" - тази, при която възлюбените се разбират много добре, прекарват си заедно несравнимо и обществото не им "пречи" 
17. С какво се гордееш? --> В момента с нищо
18. От какво се срамуваш? --> От много неща
19. На кого би искал да приличаш? --> Няма конкретен човек
20. А на кого - не? --> Не се сещам, ако има такъв
21. Опиши себе си с една дума. --> Дребна
22. Опиши приятелите си с една дума. --> Различни
23. Какво те възхищава? --> Красотата
24. Какво те отблъсква? --> Злите постъпки
25. В какво настроение си най-често? --> Смесено...
26. Как смяташ, че те възприемат другите? --> За странна?
27. А как искаш да те възприемат? --> За равна
28. Какво е за теб сексът? --> Нещо прекрасно, ако е с точния човек на точното място в точното време
29. А светът? --> Необятен и в същото време малък
30. Как виждаш света след 10 години? --> Интересен
31. Къде би искал да живееш? --> В САЩ
32. Какво би искал да притежаваш? --> Много неща
33. Опиши идеалния партньор. --> Кавалер, джентълмен, отговорен, толерантен, забавен, неагресивен, мъжествен
, интелигентен
, романтичен
и така нататък 
34. Колко деца искаш да имаш? --> 2 или 3
35. От какво искаш да умреш? --> Бърза смърт
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? --> Ако няма да науча каква е истината, след като умра, то нека да я видя преди това
37. А да направиш? --> Може би да се сбогувам и да успокоя близките...
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? --> Влюбвала съм се
39. Най-лошото? --> ...всичко, което ми се случи през последните няколко години взети заедно...
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? --> Ох, не е едно
- давали са ми горнището си, за да ми стане по-топличко
, носили са ме до вкъщи
, подарявали са ми розички
, подариха ми голям Мечо Пух! 
41. А най-подлото? --> Най-подлото, което може да направят най-добрата приятелка и момчето, което харесваш...
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? --> Не мразя никого... макар че има хора, на които не мога да простя...
46. Кое свое качество не понасяш? --> Това, че постоянно се туткам

47. Би ли убил човек, ако беше законно? --> Преди може би... сега ми е минал меракът
48. Какво ще кажеш за България? --> Красиво място, което "плаче за помощ" (хората в БГ имат много проблеми...)
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? --> No comment...
50. Какво би променил в света? --> Бих направила условията за живот по-добри... както и отношенията между хората...
51. Любим цитат? --> Ммм... нямам.
52. Любим исторически период? Защо? --> Имах някаква странна носталгия към седянките, пеенето, игрането (хора), носенето на вода от близката чешма в минало, носиите, традициите и така нататък преди...

53. Любима личност? Защо? --> Нямам конкретна любима личност.
54. Любим сезон? --> Ммм... Колебая се между пролетта и лятото
- нека да е пролетта (нали тогава ми е рождения ден
)
55. Любим цвят? --> Ммм... напоследък се кефя на бордо, тъмно лилаво и тъмно зелено
Иначе кажи-речи обичам всички цветове
особено ако са наситени 
56. Любимо животно? --> Вълк
Първото беше кон, след това лъв и накрая вълк 
57. Каква музика предпочиташ? --> Техно, хаус, денс, диско, поп, хип-хоп, рок, джаз... Общо взето всичко без чалга
58. Любим автор? --> Мммм... може би Джек Лондон или Йордан Йовков
59. Любима книга, разказ и стихотворение? --> "Ако можеха да говорят" на Йордан Йовков
60. Любим филм? --> Май не е един
("Шесто чувство", "Изкуствен интелект", "Принцеса Мононоке", "Всички кучета отиват в рая" скоро се "зарибих" и по "Howl's Moving Castle"
)
61. Любим актьор, актриса, режисьор? --> Ами... нямам...
63. Любимо ядинье? --> Каквото и на студентите - боб чорба
Шегувам се
(макар че доста сладко си го похапвам на стола
) Обичам да похапвам елхички/борчета
(това са сладки, които направо ти се разтапят в устата
)
64. Пийнье? --> Натурален сок
(най-често от праскова)
65. Имаш ли хоби? Какво? --> Ами... ако I-net-ът се брои за хоби - да, имам
66. Спортче, нещо? --> Ходя на съвременни танци
67. Имаш ли братя и/или сестри? --> Имам батко.
68. Домашен любимец? Име? --> Червенобуза водна костенурка
Преди бяха две - когато ми ги подариха, бях зарибена по играта "Indiana Jones: The Lost Secret Of Atlantis" (или нещо подобно
) и ги кръстих на главните герои - Индиана Джоунс и София Хапгуд
За съжаление Инди умря 
69. Притежаваш ли пороци? Кои? --> Със сигурност
В момента не ми идва на ум кои

70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? --> Точно в момента за нищо, но съм сигурна, че скоро ще съжалявам
71. Разкайваш ли се за греховете си? --> За някои
72. В какво вярваш? --> В промяната
73. Какво искаш? --> Искам доброта
Искам истинска връзка

74. Твоето мото? --> Ами... според зодиака ми девизът ми е "Аз притежавам", но аз гледам главно да си спазвам принципите
75. Какъв е смисълът на живота? --> Неразгадан
Загадка все още 
--> Ами... накара ме да стоя будна до 4 часа - мислиш ли, че ти се сърдя? 
За допълнителните въпроси --> Не съм опознала съфорумниците си, за да мога да отговоря на въпросите, съжалявам
P.S.: Споко! Не ти се сърдя
P.S.: BTW, липсват въпроси номер 42, 43, 44 и 62
2. Откъде си? --> град Разград
3. Кога си роден? (+ година) --> 12.05.1988
4. (Дай линк със снимка.) --> Друг път
5. Какво и къде (ще) учиш? --> Информационни системи - ФМИ
6. Защо точно това? --> Защото там ме приеха
7. Какъв мечташе да станеш като малък? --> Май нямах предпочитания
8. А какъв стана? --> В процес на "ставане" съм
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? --> Завършила
10. Работиш ли? Какво? --> Не работя.
11. Коя своя мечта не си реализирал? --> Ами... доста са
12. Как смяташ да я изпълниш? --> Някак си
13. Обичаш ли? --> Мммм... не съм влюбена, ако това се има предвид
14. Обичан ли си? --> Възможно е
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) --> Ами... имам връзка, но не бих казала, че е сериозна - в смисъл, че нямам намерение да се женя и да имам деца
16. Каква е за теб идеалната връзка? --> Идеална
17. С какво се гордееш? --> В момента с нищо
18. От какво се срамуваш? --> От много неща
19. На кого би искал да приличаш? --> Няма конкретен човек
20. А на кого - не? --> Не се сещам, ако има такъв
21. Опиши себе си с една дума. --> Дребна
22. Опиши приятелите си с една дума. --> Различни
23. Какво те възхищава? --> Красотата
24. Какво те отблъсква? --> Злите постъпки
25. В какво настроение си най-често? --> Смесено...
26. Как смяташ, че те възприемат другите? --> За странна?
27. А как искаш да те възприемат? --> За равна
28. Какво е за теб сексът? --> Нещо прекрасно, ако е с точния човек на точното място в точното време
29. А светът? --> Необятен и в същото време малък
30. Как виждаш света след 10 години? --> Интересен
31. Къде би искал да живееш? --> В САЩ
32. Какво би искал да притежаваш? --> Много неща
33. Опиши идеалния партньор. --> Кавалер, джентълмен, отговорен, толерантен, забавен, неагресивен, мъжествен
34. Колко деца искаш да имаш? --> 2 или 3
35. От какво искаш да умреш? --> Бърза смърт
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? --> Ако няма да науча каква е истината, след като умра, то нека да я видя преди това
37. А да направиш? --> Може би да се сбогувам и да успокоя близките...
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? --> Влюбвала съм се

39. Най-лошото? --> ...всичко, което ми се случи през последните няколко години взети заедно...
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? --> Ох, не е едно
41. А най-подлото? --> Най-подлото, което може да направят най-добрата приятелка и момчето, което харесваш...
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? --> Не мразя никого... макар че има хора, на които не мога да простя...
46. Кое свое качество не понасяш? --> Това, че постоянно се туткам
47. Би ли убил човек, ако беше законно? --> Преди може би... сега ми е минал меракът
48. Какво ще кажеш за България? --> Красиво място, което "плаче за помощ" (хората в БГ имат много проблеми...)
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? --> No comment...
50. Какво би променил в света? --> Бих направила условията за живот по-добри... както и отношенията между хората...
51. Любим цитат? --> Ммм... нямам.
52. Любим исторически период? Защо? --> Имах някаква странна носталгия към седянките, пеенето, игрането (хора), носенето на вода от близката чешма в минало, носиите, традициите и така нататък преди...
53. Любима личност? Защо? --> Нямам конкретна любима личност.
54. Любим сезон? --> Ммм... Колебая се между пролетта и лятото
55. Любим цвят? --> Ммм... напоследък се кефя на бордо, тъмно лилаво и тъмно зелено
56. Любимо животно? --> Вълк
57. Каква музика предпочиташ? --> Техно, хаус, денс, диско, поп, хип-хоп, рок, джаз... Общо взето всичко без чалга
58. Любим автор? --> Мммм... може би Джек Лондон или Йордан Йовков
59. Любима книга, разказ и стихотворение? --> "Ако можеха да говорят" на Йордан Йовков
60. Любим филм? --> Май не е един
61. Любим актьор, актриса, режисьор? --> Ами... нямам...
63. Любимо ядинье? --> Каквото и на студентите - боб чорба
64. Пийнье? --> Натурален сок
65. Имаш ли хоби? Какво? --> Ами... ако I-net-ът се брои за хоби - да, имам
66. Спортче, нещо? --> Ходя на съвременни танци
67. Имаш ли братя и/или сестри? --> Имам батко.
68. Домашен любимец? Име? --> Червенобуза водна костенурка
69. Притежаваш ли пороци? Кои? --> Със сигурност
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? --> Точно в момента за нищо, но съм сигурна, че скоро ще съжалявам
71. Разкайваш ли се за греховете си? --> За някои
72. В какво вярваш? --> В промяната
73. Какво искаш? --> Искам доброта
74. Твоето мото? --> Ами... според зодиака ми девизът ми е "Аз притежавам", но аз гледам главно да си спазвам принципите
75. Какъв е смисълът на живота? --> Неразгадан
За допълнителните въпроси --> Не съм опознала съфорумниците си, за да мога да отговоря на въпросите, съжалявам
P.S.: Споко! Не ти се сърдя
P.S.: BTW, липсват въпроси номер 42, 43, 44 и 62
Антония Стоева