Хлебаров специално може и да направи проблем. Аз съм при него и на първата тренировка си стоях на пейката, щото облеклото ми разбираш ли било шарено. Аз му викам, че това са си спортни дрехи и че не е мой проблема, че им е такава щампата, ама той не та не, това не било анцуг, дрън-дрън... Едвам го убедих поне да гледам какво обяснява, първоначално ми заяви 'Търси си друг спорт, пропуснеш ли първата тренировка после не можеш да наваксаш, а аз няма да седя да ти обяснявам специално на теб'. До мен на пейката имаше едно момиче втори курс (беше си забравило маратонките) и каза, че и миналата година била при него и по някое време също й бил заявил да си търси друг спорт, при което тя пропуснала няколко тренировки, след което той не щял да й завери семестъра (но накрая склонил, де). Иначе изглежда свестенДени написа:Да питам, днес ми беше зле и не съм ходила и на спорт, и на лекции - лекциите ясно, но за спорта - дали трябва да го отработя ? Ще имам ли проблем с преподавателя - Хлебаров е моят ? Давайте идеи, че ми е някакво притеснено
Btw, има голяма вероятност на нас да ни разместят програмата и да ни сложат лекции точно когато ми е тенисът (сряда от 14:00). Ако стане така някой да има желание да си разменим часовете?