Е?
Момчета, к'во праим, к'во струваме???
Девойки - ами сега???
*Не говорим за случая "Айде, мама, иди в големия град, наеби някой хубав богат гражданин, забременей и го задължа, мама, да са ожени за тебе!"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Напълно съм съгласна с теб. Лесно е да кажеш"никога няма да направя аборт", мислейки че си прекалено умна да забременееш в 21.век. Но никоя от нас не е ваксинирана против нежелана бременност /въпреки, че ще е много добре да открият такава ваксинаblack_lady написа: Едно дете трябва да расте с двама родители, с дом, да има някакво бъдеще...
Прекалено ли е висш хуморът ти, за да го разбера или просто не си разбрала - до мен не са достигали подобни сигнали, скокойно!Crematory написа:Маньо, какво сега, ще гледаме бебок ли?![]()
...
Стискам палци да е фалшива тревога. Ако не е, и при двете решения ще ви се наложи да пораснете и да се научите да поемате отговорност.
там е работата, че аз вече не се чувствам много много в тийнейджърска възраст... а такива неща по купони не съм правила и мисля, че няма и да направя. Ако се беше случило преди няколко години със сигурност бих предпочела аборт... и сега съм горе долу на това мнение, но все пак... си оставям едно НО. а пък и човек никога не е сигурен как точно би реагирал в определена ситуациа, докато не се случи.Amellie написа:Говоря за случаите, в които е станала "случайна спойка на купон", или когато поне единят от партньорите е категоричен, че не желае да става родител /особено в тийнейджърска възраст /