да...Shamana написа:Днес снимаха някакъв тъп документален филм в залата в БФ и нямахме волейболСамо дето се разкарвахме всички
![]()
филм ли снимаха
Модератори: ники, Methuselah
Записвай го, щом преди си нямал/а проблеми, значи и сега няма да имаш.rkk написа:Я някой да разкаже за волейбола в СУ, защото това искам да запиша наесен и дали ще имам проблем, че съм с очила след като откакто се помня си играя сериозен волейбол с тях
Под "сериозен" нямам предвид профи де, имам предвид не просто прехвърляне на топката без никакъв смисъл, а нещо много по-близко до истинския....Tanparmaiel написа:Записвай го, щом преди си нямал/а проблеми, значи и сега няма да имаш.rkk написа:Я някой да разкаже за волейбола в СУ, защото това искам да запиша наесен и дали ще имам проблем, че съм с очила след като откакто се помня си играя сериозен волейбол с тях
В биологическия, дам : )Ksto написа:Аз смятам да запиша волейболНали тренировките са в Биологическия факултет?
И един малко смешен въпрос...тренировките са само мъже и само жени или смесени?
Другото е-по колко време са тренировките?Знам че са 1 път седмично,но да не се окаже,че трябва да бия път до БФ за 40 мин тренировка
Ако имаш желание може ли да ходиш по повече пъти в седмицата... пък и час и половина ми се вижда малко.Tanparmaiel написа: В биологическия, дам : )
Смесени са тренировките - мъже и жени, добри и такива с "кашкавалени пръсти". Около час и половина продължават веднъж седмично.