Казахме.
Sy6toto za men i georgi.
Не си приличате по нищо с Георги. Може би и двамата сте хаотични в известна степен, в D&D-смисъла на думата.
Sy6toto za georgi i teb. (da mirqsat horata koito kazvat 4e sme ednakwi)
Аз и Георги сме идеалисти. С тази разлика, че неговите идеали са преувеличени и той прави ясна разлика между реенето в облаците и истинския, материален живот. При мен двете са силно преплетени. И двамата сме романтици. И двамата обичаме да спорим и го правим по дружелюбен начин. Той е силно хомо, аз съм хомофоб по отношение на него.
Kak si predstavq6 da se izdyrja6 sam?
Лесно. Тъпо. Задължаващо. Изнервящо.
kolko ot vremeto si si gotov da jertva6 za da uspqva6 da se izdyrja6?
Не мога да правя такива уговорки. Колкото трябва - толкоз. Като цяло предпочитам да е малко.
Koi hora te karat da vqrva6 4e svetyt moje da otide kym po dobro?
Необразованите, но умни хора. Мислещите. Инициативните.
Gledal li si filma ot koito metallica 4erpqt vdyhnovenie za pesenta One?
Не?
Kakvo misli6 ya samoubiistvoto?
Не мисля, че съществува по-слабоумно нещо от това да спреш да живееш. На отвъдно ли разчиташ? Заслужава ли си да спреш да съществуваш заради каквото и да е? Няма двама еднакви човека. Всеки вижда Вселената и живота по собствен, неповторим начин, т.е. тя съществува в този вид САМО конкретно в неговото съзнанието. Значи убивайки себе си, лишавайки се от съзнание, ти убиваш една необятна вселена. Тъпо. Безумно тъпо. Егоистично.
Ne si pil po qko mojito ot men sno6ti nali ? Polu4i li mi smsa?
Бали го...
Kakvo bi te nakaralo da se razdeli6 s 4ovek kogoto poznava6?
Не знам... Ако този човек се промени и се превърне в един от мноооооого малкото хора на Земята, с които не мога да намеря общ език, може и да му тегля една майна. Но това са много тежки случаи...
Ima6 li ideq v ob6ti linii kak 6te ti prote4e jivota (ako nqma iznenadi) i kakva e tq?
Никаква. Обичам разнообразието, предизвикателството, но и традициите. Как да направя прогноза? Във всеки един момент мога да падна от стола и да пукна
Ima li sydba i dokolko tq opredelq jivota ti?
Ба ли го... Всичко е до вложена умишлемо или неволно енергия, която влияе на друга такава. Напоследък съм супер късметлия, мисля, че се дължи на розовите ми очила. Не само това, което ни се случва влияе на нас - и ние му влияем.
Are posle pak 6e pi6a nekvi gluposti
Важното е да има бира.