Благодаря!!!
Професионални тестове за самооценка на личностния потенциал
Модератор: fluffy cloud
-
curious_girl
- В началото бе словото
Професионални тестове за самооценка на личностния потенциал
Здравейте! Сигурно вече сте чували за така наречените професионални тестове за самооценка и кариерно развитие. Според вас дали имат почва у нас и доколко са полезни за младите хора в техните първи стъпки по професионалния им път. Някои от вас дали си е правил такъв тест и останал ли е доволен, може ли да препоръчате някои надежден. А бихте ли използвали услугите на кариерен консултант при избора на образование и кариера. Ще ми е интересно да науча нещо повече от вас 
Благодаря!!!
Благодаря!!!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
curious_girl
- В началото бе словото
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
SHL е много скъп, не можеш да си го направиш ей така. Обикновено го поръчва фирмата, в която работиш, провежда го и го изчислява обучен консултант. Поне при мен беше така. Изчислява на какво равнище си в сравнение с други от твоята група - студентска група, мениджърска група и т.н.
Аз правих лексикалния и математическия. Лексикалният се състои в анализ на 52 изречения за хм, май 45 минути
, а математическият са задачи, които се решават посредством таблици, те са 42 задачи за 35 минути.
Аз правих лексикалния и математическия. Лексикалният се състои в анализ на 52 изречения за хм, май 45 минути
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не, не. Не е нужна предварителна подготовка, задачите се решават чрез таблиците, те са по-скоро съобразителни, от колкото изчислителни. Целта е да се види как разчиташ информация от цифри...
Анализирането на изречения е горе-долу следното - имаш едно изречение от 5-6 реда и после трябва да прецениш дали еди какво си твърдение свързано с изречението е вярно, невярно, липсва информация или...и още нещо имаше.
Анализирането на изречения е горе-долу следното - имаш едно изречение от 5-6 реда и после трябва да прецениш дали еди какво си твърдение свързано с изречението е вярно, невярно, липсва информация или...и още нещо имаше.
....
А имате ли някакво мнение за MAPP? В последно време доста рекламки виждам, но общо взето почти нищо незнам за тях, освен информацията на страницата им
(http://www.mappbg.com/read.php?name=testovete&lang=bg)