Искам да прекъсна...какво трябва да направя??

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Petinka
В началото бе словото

Искам да прекъсна...какво трябва да направя??

Мнение от Petinka »

Здравейте,зная че има доста теми относно прекъсването,но аз искам да попитам лично за себе си и ще съм много благодарна,ако някой ми отговори.Значи,аз съм първи курс философия задочно,но ми се налага да прекъсна понеже ще заминавам другата година за чужбина.Въпросът ми е какво трябва да направя и какъв е срока.(не съм си взела първия изпит и най-вероятно няма да се явявам и на останалите от първия семестър) благодаря ви много :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Прекъсването става само след завършен първи курс, доколкото аз знам. Иначе май си губиш правата.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

В първи курс няма такова животно. Може да прекъснеш след завършен първи курс, иначе си губиш правата. Мисли други варианти!
Petinka
В началото бе словото

Мнение от Petinka »

е добре де каква е тая тъпотия,че на теб ако ти се наложи да прекъсваш няма как да го знаеш че да не говорим да чакаш да зи вземаш изпитите за да минеш първи курс.направо нямам думи :x благодаря за отговорите все пак :?
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Да не те подведа нещо, ама май те отстраняват и след от 1 до 3 години може пак да си възстановиш правата, ама най-добре провери в канцеларията на факултета ти какво ще кажат
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”