КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Аз се готвя по Славейков, Пенин, а сега ще си купувам и Дончев, който излиза този месец. Всичките ми книги са 2007 година издадени и смятам, че това е добре, защото нямам врем да се готвя по темите, а после отделно да си купувам справочник за данни. До момента съм написала 4 теми.Остават още 16... Чувала съм, че на курса по география към СУ се обяснявало точно как трябва да е подредена и структурирана темата, и ако изпълниш изискванията на изпита имаш отлична или много добра оценка. Дано наистина е така...
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А, не може да няма никакви разлики...
Един набляга на едно, друг на друго, едните ползват статистика оттук, други оттам. Вярно е, че като цяло е едно и също, но все пак като се зачетеш ще видиш че някои неща не са същите. Но откъдето и да учиш, като схванеш важното и си напишеш темата добре, минаваш - поне в Софийския Университет
Един набляга на едно, друг на друго, едните ползват статистика оттук, други оттам. Вярно е, че като цяло е едно и също, но все пак като се зачетеш ще видиш че някои неща не са същите. Но откъдето и да учиш, като схванеш важното и си напишеш темата добре, минаваш - поне в Софийския Университет
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Това са само слухове...Но във всеки слух има малко истина може би. Знам, че е прецакващо за другите, но как иначе биха уверили учениците, които ще платят толкова пари, че ще получат добри оценки...she-wolfff написа:lLady_MooN_RaiN, само на този курс по география към СУ ли се казва как да бъде подредена темата? Не е ли подредбата тази, както са написани темите.. То иначе е прецакващо..
Моля ви, който е от София и ходи на курс, нека провери кога, колко пари колко часа и докога са тези курсове. За мен е важно, но не съм от София и сега немога да отделя време за ходене там. Ще следя темата...
Също бих искала да знам дали има промени в конспекта тази година...