МО-всички курсове (reloaded)

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

По езиците най-много някакъв тест да ви пуснат, а самият изпит е в края на учебната година.
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Доста са. Ще пада четене.
Изображение
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Споко, през летния семестър са повече :)
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Много успокояващо наистина. :wink: А колко от студентите успяват да достигнат до последен курс?
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Ммммм...всички?! :)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Tva da ne ti e arabistika, che da se otkazvat hora, haha :D
medicate, medicate
Vel
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Vel »

Някой да знае кое беше човечето, заместващо Таков днес по ОЧП? Имам чувството, че той ни гледаше от някъде и се смееше на невероятната лекция...
"Ще изтърпя всичко, но ще направя забележка на колегата Таков за дисциплината ви."
...
"Ще ви се размине сега, ама на родителската среща ще ви разкатая фамилията!"

Ако той води някаква дисциплина в бъдеще, това ще е най-ужасното нещо...
Изображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Що бе, готин си беше. А и все пак преподава, не седи да слуша чалгата емитирана от гсм-ите...
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Е история на САЩ и Европа не е ли двусеместриален???
Vel
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Vel »

Бога ми, не, не може да е по-далеч от определението "готин"...
"Колегата Таков толерира ли това?" Влизането с 3 минути закъснение рано сутрин?!? А що се отнася до чалгата, то аз не я толерирам, но въпросният човек си просеше нещо подобно.
И нивото на преподаване не беше особено високо, всичко беше 1:1 с учебника, включително и конкретните примери. Лекциите на Таков са интригуващи, тази беше плачевно посредствена.
Изображение
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Не бе, сериозно. Не ходя на никакви лекции по МО и не съм осведомен. Кога верно е изпитът ?
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

dimage написа:
shaho написа:Е история на САЩ и Европа не е ли двусеместриален???

Да, но след всели семестър ще има изпит. Първия е върху ново време, а втория върху най-ново... :roll:
Блазе ви..при нас бе двоен... не минеш ли 5ко,няма Драго :)
Kenshiro
В началото бе словото

Мнение от Kenshiro »

Какво става, колеги? Замислили сте се за изпити, гледам... Лошо няма. Аз вече завърших тази специалност в друг университет, взех си държавните изпити с 6-ци, и обмислям на къде да поема. Спрял съм се на вашият университет, надявам се, че скоро ще стане и "мой", и имам нужда от съвет. За да ме приемат в магистърска програма МО ще трябва да положа изпит. Искам да попитам дали някой знае какъв е изпита- тест, есе, или нещо друго? Няма да се учудя ако има изпит и по език. |Рових в сайта, но не успях да открия нищо, което ми върши работа. Чакам да си взема дипломата на 1-и декември и започвам да действам. Ако има колеги магистри да ударят по едно рамо, ще съм благодарен. И моля помощта да не е в дипломатически стил, а направо и по същество :D . Мерси...
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Kenshiro написа:Какво става, колеги? Замислили сте се за изпити, гледам... Лошо няма. Аз вече завърших тази специалност в друг университет, взех си държавните изпити с 6-ци, и обмислям на къде да поема. Спрял съм се на вашият университет, надявам се, че скоро ще стане и "мой", и имам нужда от съвет. За да ме приемат в магистърска програма МО ще трябва да положа изпит. Искам да попитам дали някой знае какъв е изпита- тест, есе, или нещо друго? Няма да се учудя ако има изпит и по език. |Рових в сайта, но не успях да открия нищо, което ми върши работа. Чакам да си взема дипломата на 1-и декември и започвам да действам. Ако има колеги магистри да ударят по едно рамо, ще съм благодарен. И моля помощта да не е в дипломатически стил, а направо и по същество :D . Мерси...

Можеш да кандидатстваш чак догодина, октомври, ако си учил вече тази специалност изпита ще ти е по език, ако не покриваш основните предмети - може и тест да имаш, зависи какви са ти хорариумите.
Изображение

Изображение
Kenshiro
В началото бе словото

Мнение от Kenshiro »

Чак октомври до година? В правилника пише, че магистри се приемат и зимния и летния семестър. Има срокове, в които да кандидатствам, януари-февруари. Така ли е или пропускам нещо?
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”