Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Можеш да им препоръчаш "Доктор", или както е в афиша "Д-р". Ще останат доволни и ще ти благодарят. Освен това отговаря на условието да се играе в "Сълза и смях": Д-р Бляскава комедия От Бранислав Нушич - 25 неделя начало: 19.00 край: 22.00
с антракт Сценична версия, музика и постановка: Бойко Богданов
Участват: Тончо Токмакчиев, Мария Сапунджиева, Ванча Дойчева, Койна Русева, Венцислав Кисьов, Веселин Мезеклив, Михаил Милчев и др.
Всъщност ми беше любопитно защо точно в Сълзата?!? И един съвет - побързайте с билетите, защото се продават много рано.
Участват: Тончо Токмакчиев, Мария Сапунджиева, Ванча Дойчева, Койна Русева, Венцислав Кисьов, Веселин Мезеклив, Михаил Милчев и др.
Всъщност ми беше любопитно защо точно в Сълзата?!? И един съвет - побързайте с билетите, защото се продават много рано.
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
Ginger написа:Можеш да им препоръчаш "Доктор", или както е в афиша "Д-р". Ще останат доволни и ще ти благодарят. Освен това отговаря на условието да се играе в "Сълза и смях": Д-р Бляскава комедия От Бранислав Нушич - 25 неделя начало: 19.00 край: 22.00
Наистина е много добро представление. Както и Лазарица (особено ролята на Малин
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
нз защо реших, че там трябва да са наистина мн смешниGinger написа:Можеш да им препоръчаш "Доктор", или както е в афиша "Д-р". Ще останат доволни и ще ти благодарят. Освен това отговаря на условието да се играе в "Сълза и смях": Д-р Бляскава комедия От Бранислав Нушич - 25 неделя начало: 19.00 край: 22.00
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако питаш за нещо наистина МНОГО смешно - Шекспир в 199 - просто напикаващо смешно, колкото и да критикуват режисурата на Съни.
Ако не са много консервативни - не се колебай. Аз реших, че просто искаш нещо хубаво от Сълзата.
Ще го играят следващата събота (а аз пак ще ходя с приятели).
Ако не са много консервативни - не се колебай. Аз реших, че просто искаш нещо хубаво от Сълзата.
Ще го играят следващата събота (а аз пак ще ходя с приятели).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз да си питам,някой ще ходи ли на "С любовта шега не бива" утре???
Имам страшно желание да го гледам,но няма начин...поне за сега,може би другият месец и това ще стане.Все пак с режисьор като Мариус и участието на Владо Карамазов,мисля,че изобщо не е за изпускане...
Ако някой от вас отиде,ще го помоля да сподели впечатленията си след това ии приятно гледкане....искрено завиждам на хората,живеещи в София
Имам страшно желание да го гледам,но няма начин...поне за сега,може би другият месец и това ще стане.Все пак с режисьор като Мариус и участието на Владо Карамазов,мисля,че изобщо не е за изпускане...
Ако някой от вас отиде,ще го помоля да сподели впечатленията си след това ии приятно гледкане....искрено завиждам на хората,живеещи в София
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не, не, не! Аман вече!
Тия хора като Владо Карамазов, Деян и Дарин Ангелови, Деян Донков, Валери Йорданов, Иван Радоев - син... абе, какво толкова им харесвате (освен като мъже, макар че аз конкретно тях и като мъже не ги харесвам никак)? Честно, наистина не разбирам - декламативни, преиграващи... колкото повече ги гледам, толкова по си харесвам Петър Калчев.
Дано да няма засегнати, просто ми е интересно какво сте намерили в тях, дето аз не го виждам.
Тия хора като Владо Карамазов, Деян и Дарин Ангелови, Деян Донков, Валери Йорданов, Иван Радоев - син... абе, какво толкова им харесвате (освен като мъже, макар че аз конкретно тях и като мъже не ги харесвам никак)? Честно, наистина не разбирам - декламативни, преиграващи... колкото повече ги гледам, толкова по си харесвам Петър Калчев.
Дано да няма засегнати, просто ми е интересно какво сте намерили в тях, дето аз не го виждам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Права си. А Мая Бежанска му е пълна противоположност в това отношение.magyto написа:добър за тв, но не и за театъра според мен...
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ааааааааа, аз точно по ТВ не мога да я дишам. Ако си в София, ела да я гледаш на 23ти в Пинокио-забранено за деца. Култова роля прави, просто един път!magyto написа:Е, Мая Бежанска и аз я харесвам. Превъплъщава се страхотно (поне по телевизията) и искрено съжалявам, че не съм имала възможност да я гледам на живо.
Впрочем, ако има и други навити за петък, 23ти, от 19.30 в ЦКТ, да свиркат, организирам група. Билетите ще са по 3/4 лв, но повече инфо ще имам към вторник/сряда, защото един от актьорите в момента е болен - би трябвало да оздравее дотогава.
В края на ноември
В края на ноември
- rueva
- Пишеща машина
такааам... някакви отзиви за идеалният мъж 
По принцип се въздържам да правя коментари за представления, защото всеки възприема постановката по свои начин, но все пак... На мен Много ми хареса!!!rueva написа:такааам... някакви отзиви за идеалният мъж
Последно промяна от jenito на 19 Ное 2007, 20:02, променено общо 1 път.
Just B' 'U
- rueva
- Пишеща машина
мерси, мерсиjenito написа:По принцип се въздържам да правя коментари за представления, защото всеки възприема постановката по свои начин, но все пак... На мен Много ми хареса!!!rueva написа:такааам... някакви отзиви за идеалният мъжОтначало Владо малко преиграваше, но особено след антракта беше невероятно- след представлението се чувствах чудесно- все пак е Оскар Уайлд...