КСК'08-курс по литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Не, аз нямам информация...някъде края на март, началото на априлMoci написа:А курсът през пролетта? Някой знае ли нещо за него?
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хора моля ви се обявете некви курсове и работи, че вчера в СУ имаше една девойка, която питаше за такива и некав дърт и обърна прилично внимание.....
За да не стават такива работи!!! пишете
ви иба!!!
За да не стават такива работи!!! пишете
ви иба!!!
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Оф, аз също ще кандидатствам с литература. Съжалявам, че не започнах по-рано да се готвя, някои тук споделиха, че от 11 клас са започнали. Е, аз тръгнах на уроци от тая учебна година (12 клас съм) и все още съм на втория автор(Алеко Константинов).
Както и да е, дано се справим и не знам дали ще идвам на тоя курс към СУ, иска ми се да мина без него.
Както и да е, дано се справим и не знам дали ще идвам на тоя курс към СУ, иска ми се да мина без него.
Да...само да не закъснеяViara написа:Е,и на мен нямаше да спомене,ако не бях попитала нахално...![]()
Значи ще се видим тамдо тогава
А относно това, че някои почват от 11 клас...не знам, малко с противоречиви мнения съм. От една страна наистина не им се струпва толкова много материал и е по-лесно (определено), но пък защо да се измъчваме цели 2 години...ако учиш сериозно, отговорно, постоянно, можеш да се справиш отлично и само за една година
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Права си.kashmir написа:Да...само да не закъснеяViara написа:Е,и на мен нямаше да спомене,ако не бях попитала нахално...![]()
Значи ще се видим тамдо тогава
...не, бъзикам се, точно в 8:30 съм там
![]()
А относно това, че някои почват от 11 клас...не знам, малко с противоречиви мнения съм. От една страна наистина не им се струпва толкова много материал и е по-лесно (определено), но пък защо да се измъчваме цели 2 години...ако учиш сериозно, отговорно, постоянно, можеш да се справиш отлично и само за една годинаТака си мисля аз, лично мнение
А и има разлика между хората, едни може а учат и няколко години и все пак да не са усвоили най-същественото за даден автор, а други може за кратко време да разберат спецификата на стила му и да се "потопят" по-добре в света на творбите му.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Аз също готвя и географията
+ език...така че води се 3 предмета за една година
Е за езика, не ми е чак толкова голяма подготовката, тъй като го уча пет години
Но иначе съм с география и литература...по-натоварено е наистина, но се стягам 
Има нова информация за първия интензивен курс по литература. Тези, които смятат да ходят през коледната ваканция вече могат да се записват:
Курс коледна ваканция
И остана само пролетния...
Курс коледна ваканция
И остана само пролетния...