90 години от Октомврийската революция

Модератори: Don Horhe, Lord

tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

90 години от Октомврийската революция

Мнение от tamerlan »

Наздраве, другари и другарки, пукайте се от яд, реакционисти 8)
Може да минете към ИФ да видите каква изложба спретнахме, че и дискусия ще има :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Още вчера се заядоха с новата деканско ръководство, че е разрешило политически прояви в "прилежащите територии"... На мен ми хареса. Нали няма да имате нищо против да направим подобна изложба за годишнината от деветоюнския преврат догодина? :wink:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Първо, не е политическа - не е направена тенденциозно, не сме активисти на партия или организация. В момента най-много ни се сърдят ортодоксалните комунисти, щото сме сложили много Троцки, анти-болшевишки плакати и няколко... интригуващи цитата от Ленин и Пленге :lol: Второ, от миналата година във факултета се вихри необезпокоявано шовинистка пропаганда на ВМРО, странно как никой не се притесни от това :roll:
А иначе - ако ви дадат разрешение, направете :) Пък ние пък ще направим за Септемврийското въстание. Или за Жоро Димитров 8)
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Националистическата пропаганда не е политическа, а патриотична! :wink: ВМРО е кауза, а не партия, не гледай колегата Краси Каракачанов... :evil:
Няма как да няма много Троцки.... :lol: А крайцера Аврора от интернет ли го взехте, защото е много сплескан, а иначе си е доста тумбест? Качвал съм се на него! 8)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Абе за 10 ноември ще спретнете ли нещо?
Изображение

Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Националистическа е, пропаганда е, дело е на партийни активисти, значи е и политическа. Демек е вредна по три параграфа 8) А Аврора си беше добре на снимката, ама момата дето ги разпечатваше беше малко некадърна :roll:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А какво е станало на 10 ноември? Нашите са си върнали Драгоман и са подгонили брачата през границата? :roll:
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

А нещо за 11ти Септември и Ционизма няма ли да направите? 8)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Има такава идея, но 11 септември е далече, та говориха за януари. Нещо било станало тогава, но не е от нашата история и не запомних много... :wink:

:shock: Ох, чак сега видях, че на 10 ноември стават 2 години откак Берса е налазил този форум... :lol:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Joker написа:Националистическата пропаганда не е политическа, а патриотична! :wink: ВМРО е кауза, а не партия, не гледай колегата Краси Каракачанов... :evil:
Съгласен съм! Имаше някои много добре подготвени флайери миналата година, имаше интересни исторически факти и биографии на български герои. Целта на агитационните материали, поне според мен, не е толкова с цел "гласувайте за ВМРО", а колкото да се поддържа националистическия дух. Да се напомня, да се човърка...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Joker написа:А какво е станало на 10 ноември?
Бе не беше ли тогава 10 ноември 1989 год.? Ама може и да бъркам датите :)
Изображение

Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: 1989 г.? :? Мисля, че е 2005 г. :wink:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Joker написа::shock: 1989 г.? :? Мисля, че е 2005 г. :wink:
Бе аз за култовите промени и преход имам предвид, Пленума и т.н.... а 2005 год. какво е станало, да не си записал тогава магистратурата? :wink:
Изображение

Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Joker написа: :shock: Ох, чак сега видях, че на 10 ноември стават 2 години откак Берса е налазил този форум... :lol:
Ще черпиш, да знаЙш! :occasion5:
Сега ще се обади и дон Анделито - пуристът! :blob6:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Joker написа:
Joker написа: :shock: Ох, чак сега видях, че на 10 ноември стават 2 години откак Берса е налазил този форум... :lol:
Ще черпиш, да знаЙш! :occasion5:
Сега ще се обади и дон Анделито - пуристът! :blob6:
Ще черпя, ама честно казано въобще не зацепих хахахахаа :lol:
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Светът”