last.fm - групата на СУ набира съмишленици :)
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ъп-вам темата, за да привлека интереса на повече потребители към групата на СУ в last.fm, както и да ви попитам имате ли напоследък проблеми с отброяването на песните? Моите перманентно намаляват като бройка, от 19500 ме връща на 19200... ..... му, та това са триста песни все пак! Не могат току-така да изчезнат, пък и ми се случва за втори път вече 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
-
Disasterpiece
http://www.last.fm/group/Sofia+Universi ... ki/members
49 човека в групата. Кой ще е юбилейният 50ти?
49 човека в групата. Кой ще е юбилейният 50ти?
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
да бе, сериозно ли, не съм забелязал да ми намалява общият брой прослушани песни... това да не е свързано с възможността за изтриване? басиЦиндил-Пиндил написа: да ви попитам имате ли напоследък проблеми с отброяването на песните? Моите перманентно намаляват като бройка, от 19500 ме връща на 19200... ..... му, та това са триста песни все пак! Не могат току-така да изчезнат, пък и ми се случва за втори път вече
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
http://www.last.fm/user/christo88/
относно горния въпрос: в групата се отчитат песните, ако ги е слушал повече от 1 човек, но ако сам си въртиш 50 пъти една песен, то влияе само на твоята класация, до момента, в които някой от някой група не я върти и той 50 пъти - тогава се отбелязва, че е въртяна 50 пъти в класацията на група.... сори, не можах да го обясня по-разбираемо...
относно горния въпрос: в групата се отчитат песните, ако ги е слушал повече от 1 човек, но ако сам си въртиш 50 пъти една песен, то влияе само на твоята класация, до момента, в които някой от някой група не я върти и той 50 пъти - тогава се отбелязва, че е въртяна 50 пъти в класацията на група.... сори, не можах да го обясня по-разбираемо...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: last.fm - групата на СУ набира съмишленици :)
Хм. Айде да се оплача от ласта.
От няколко дни се боря с него, вече една регистрация изтрих, усещам, че и втората (Dixieland) е на път да замине.
Плейлист можел да се сложи в блога, само когато вече имаш 15 тракчета, който са с плей-бутон. Хубаво де, ама поради естеството на музиката, която слушам, това скоро няма да се случи - няма ги и толкоз. И то да е само това, с мед да го намажеш. Тия widgets просто се е**ват с мен и, трябва да ви кажа, че много се ядосвам.
От няколко дни се боря с него, вече една регистрация изтрих, усещам, че и втората (Dixieland) е на път да замине.
Плейлист можел да се сложи в блога, само когато вече имаш 15 тракчета, който са с плей-бутон. Хубаво де, ама поради естеството на музиката, която слушам, това скоро няма да се случи - няма ги и толкоз. И то да е само това, с мед да го намажеш. Тия widgets просто се е**ват с мен и, трябва да ви кажа, че много се ядосвам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември