ТУРИЗЪМ ;)
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Абе проф. Бояджиев по статистика си е печен по свой начин. Зависи как се отнесете към нещата. Аз в даскало последните години бях загубил всякакъв интерес към математиката и ми беше много неприятна. Но по статистика имам 6, даже професорът се скъса да ме хвали след като ме изпита и ми стана много приятно
Най-хубавото е, че на изпита могат да се ползват и учебника, и лекциите, т.е. ви е позволен най-добрия възможен пищов! Просто трябва да разберете задачите. 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
х
УДРИИИИИИ !!!
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Току що идеята ми за грубо сметнат 100 левов 8 декември бе бурно разкритикувана от член на семейството.На къде съм тръгнал аз,може би?И кой беше Рокфелер? А вие първокурснии...(чки) доволно или не? Скачайте да полафим каква я мислите работата. Колеги,зайци,вълци дерзайте.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Evgencheto написа:
Аз имам едно въпросче към по- големите Може ли някой да ми помогне- ще правиме контролно по политическа география и единият въпрос е " Цялост и комплексност на географската наука"...и този въпрос ще бъде разделен на две- някой знае ли от по -големите ако е правил контролно на това как евентуално ще се раздели този въпрос на два други въпроса и какви са те?
Ако контролното ви не е минало още ,ще е полезно да кажа,че при нас това си беше един въпрос
(първият от конспекта,ако не ме лъже паметта и на контролното се падна именно той и още един,който не мога да си спомня в момента),
ако пък вече е минало -жалко за изхабените ми думи
.Иначе като цяло времето за писане е много малко и едвам успяваш да понапишеш нещо и по двата въпроса.Но все пак имаше доста освободили се.
Аз имам едно въпросче към по- големите Може ли някой да ми помогне- ще правиме контролно по политическа география и единият въпрос е " Цялост и комплексност на географската наука"...и този въпрос ще бъде разделен на две- някой знае ли от по -големите ако е правил контролно на това как евентуално ще се раздели този въпрос на два други въпроса и какви са те?
Ако контролното ви не е минало още ,ще е полезно да кажа,че при нас това си беше един въпрос
(първият от конспекта,ако не ме лъже паметта и на контролното се падна именно той и още един,който не мога да си спомня в момента),
ако пък вече е минало -жалко за изхабените ми думи