Вече трябва да се владея. Поне малко. Задължително.. иначе ще стане като с Crematory, както винаги преди е ставало..
За ревността
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Die Eifersucht ist Leidenschaft, die mit Eifer sucht, was Leiden schafft
Безмислено, ненужно, разрушаващо чувство. Не понасям и да ме ревнуват. Сякаш съм нечия, че да ми се държи сметка?!
Имах си един такъв ревнивец някога. Забавляваше се да твърди, че си имам друго гадже, че ме бил виждал с него, че ме следял, че... Мдам. Тогава още бях малка и търпях
Все 2.
Някакво подобие на ревност изпитвам докато ... ами свалям (по време на лов, хихи) - ако жертвата се разсее с друго
. Ама чак да ме тормози, не.
Безмислено, ненужно, разрушаващо чувство. Не понасям и да ме ревнуват. Сякаш съм нечия, че да ми се държи сметка?!
Имах си един такъв ревнивец някога. Забавляваше се да твърди, че си имам друго гадже, че ме бил виждал с него, че ме следял, че... Мдам. Тогава още бях малка и търпях
Някакво подобие на ревност изпитвам докато ... ами свалям (по време на лов, хихи) - ако жертвата се разсее с друго
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахаха това ме разби
но е много точно казано... чувството просто те разяжда отвътре.. знам, че трябва да ревнувам по-малко.. но не ми се отдава. а колкото до това дали липсата на ревност е индикатор за истинската обич - не мисля.. със същия успех може да означава безразличие. при мен поне няма общо с доверието

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- PrincessOfHell
- От дъжд на вятър
- Специалност: География и Биология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Много съм ревнива ,това е една от лошите черти на характера ми,с повод и без повод си ревнувам и да ви кажа....това в повечето случаи пречи 
Dragon kings dying queens, where is salvation now
Lost my life lost my dreams, rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here, dying to tell you the truth
You are planned and you are damned in this brave new world
Lost my life lost my dreams, rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here, dying to tell you the truth
You are planned and you are damned in this brave new world
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
- Amellie
- Постоянно присъствие
Аз възприемам ревността като страх от чуждото превъзходство. Не отричам, че съм го изпитвала, но като цяло смятам, че да ревнуваш някого маниакално е признак на слабост и лоша самооценка. Сега хвърлих поглед на сайта на "Островът на изкушението" и профилите на всички изкусители ми се сториха толкова кухи и еднотипни, че се запитах в що за олигофрени сме се превърнали след като тези мутроподобни мъже и позорно тъпи жени са приемани като партньори- мечта, заради които се разпадат дългогодишни връзки? Истина е,че не мога да очаквам от гаджето си да мисли като мен, но и не виждам смисъл да се тормозя дали не хойка с някоя надарена блондинка
Защото, както се казваше в стария виц, жените като Златка Райкова са такива, с които мъжете искат да си лягат, но не и да се събуждат до тях...
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кой каквото ще да си мисли... Аз си признавам- ревнива съм до лудост!! Просто не може да си представите какво Зло (с главно З) съм! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- opsatropsa
- В началото бе словото
Мисля, че ревността трябва да я има поне профилактично и в умерени количества. Ако я няма е признак, че на другия не му пука въобще, пък ако е прекалено задушаваща пак не е добре. Златната среда трябва да се търси.
Избрах третият отговор.
Избрах третият отговор.
Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...