Иначе и на мене ми беше гадно в петък... Чак в събота сутринта ми мина... Сега се хваля наляво и надясно, че съм бил на концерта!
Дийп Пърпъл в София на 1 ноември !!!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Да не пропуснеш за момента, когато ми прасна носаCrematory написа:^PrincessA^ написа:Ами човекът вече е на възраст, а тия вокали не прощават...За сметка на това пяха Perfect strangers, което лично мен ме размаза!!!
Пцилютно. От няколко дни се мъча да напиша статийката си и съм все на първите три реда. Пфу. Ще ви я покажа после
Догодина:
- Ira_dei
- Драскач
Аз не бях,но бях на онзи в Каварна преди 2-3 години
И тогава не пяха Солджъра и Чайлд ин тайм...хареса ми концерта,но очаквах повече тогава...сега чух че са пели и чужди парчета
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Обратна връзка:
само да добавя и аз нещо - извън тривиалните фрази
бях точно отпред и леко вляво. Ухото ми спря да пищи чак вчера, а тия пред мен не знам как издържаха - на 10 метра от колоните не е майтап работа все пак
обаче такъв концерт не съм посещавал скоро... така се развихрих, че за малко да сгазя човека зад мен - ако случайно чете, нека приеме най-искрени извинения.
никога няма да забравя една групичка от Търново, които след концерта си надуха Пърпъл в колата, и почти я обърнаха с гумите нагоре - отдавна не бях виждал някой да куфее така... жалко че нямаше как да ги снимам на клипче, пък и нямах с какво... можеше да обиколи света
бях точно отпред и леко вляво. Ухото ми спря да пищи чак вчера, а тия пред мен не знам как издържаха - на 10 метра от колоните не е майтап работа все пак
обаче такъв концерт не съм посещавал скоро... така се развихрих, че за малко да сгазя човека зад мен - ако случайно чете, нека приеме най-искрени извинения.
никога няма да забравя една групичка от Търново, които след концерта си надуха Пърпъл в колата, и почти я обърнаха с гумите нагоре - отдавна не бях виждал някой да куфее така... жалко че нямаше как да ги снимам на клипче, пък и нямах с какво... можеше да обиколи света
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Бе ти за един нос ли си, нали на ръцете ти няма нищо и можеш да пишешBrainless Pirate написа:Да не пропуснеш за момента, когато ми прасна носаCrematory написа:^PrincessA^ написа:Ами човекът вече е на възраст, а тия вокали не прощават...За сметка на това пяха Perfect strangers, което лично мен ме размаза!!!
Пцилютно. От няколко дни се мъча да напиша статийката си и съм все на първите три реда. Пфу. Ще ви я покажа после
Догодина:
Опасна си ей
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
За Soldier-a ще трябва да отидеш на концерт на WhitesnakeVel написа:Нямаше Child in Time и Soldier of Fortune![]()
Аз лично обаче няма да им простя, че не изпълниха Fireball. Това ми е любимата тяхна песен и са я пяли по други концерти тази година, но тук решиха да изпълнят Woman From Tokyo на нейно място...
Иначе концертът беше супер! Честно казано изпълнението ми се видя малко рутинно, но това, както с концерта на Iron Maiden, по никакъв начин не ми попречи да се размажа. Гилън все още се представя много добре, а Морс е изрод.
И все пак концертът не се нарежда личният ми Топ 3 за тази година. Но това е нормално, тази година летвата беше вдигната страшно високо и откъм бройка и откъм качество на изпълнителите (а предстоят още 2-3 големи концерта).