Много точен отговорVeles написа:Ако обичаш някой който ти дава всичко от което имаш нужда не виждам смисал от изневяра.
Напълно съм съгласен с теб
Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Пламен Новаков
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Изневерявате ли?
Изневерявал съм в сърцето си на съпругата си, което означава, че съм изневерявал. Физически- не.good_girl написа:Били ли сте някога неверни на сегашната или някоя предишна приятелка/приятел?
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: Изневерявате ли?
Исусе, бъди милостив.(=Пламен Новаков написа:Изневерявал съм в сърцето си на съпругата си, което означава, че съм изневерявал. Физически- не.good_girl написа:Били ли сте някога неверни на сегашната или някоя предишна приятелка/приятел?
не мога да повярвам, че няма мъж, който ама а-ха да не е залитнал по някоя кифла някъде, особено пък ако гаджето му е far far away...или само на мен ми става?
-
Пламен Новаков
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Къде отиваме?
Това е морална деградация. Утре кой ще ти гледа детето. Мъжа ти или онзи свежия?
Re: Къде отиваме?
ТЦТЦТЦ Морално-деградирали деца само в този форум,аман от тяхПламен Новаков написа:Това е морална деградация. Утре кой ще ти гледа детето. Мъжа ти или онзи свежия?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
НЕ СЪМ изневерявал, но ако има колежки доброволки да направим експеримент в духа на "Островът на изкушението" - една да се залюбим и останалите да ме съблазняват, може би ще разбера дали наистина съм толкова моногамен

Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
морала е най-голямата измишльотина на тоя свят...добре,че вече почти не остана място за негоПламен Новаков написа:Това е морална деградация. Утре кой ще ти гледа детето. Мъжа ти или онзи свежия?
-
Пламен Новаков
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Как си влязла в СУ с такова ниво на разсъждение. Или си мъртво пияна или баща ти е направил дарение апартамент в центъра на София, за да учиш.
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
хахахахаПламен Новаков написа:Как си влязла в СУ с такова ниво на разсъждение. Или си мъртво пияна или баща ти е направил дарение апартамент в центъра на София, за да учиш.
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
здравия разсъдък на обществото на 19тия век не допуска...Пламен Новаков написа:Това е морална деградация. Утре кой ще ти гледа детето. Мъжа ти или онзи свежия?
опааа..връщай назад- и тогава са се чукали(=
- ra4e^f
- Форумно зомби
просто религията им е такава............................... /и са вярващи,за разлика от много българиkriskata написа:дайте да убиваме жените с камъни,защото в първата брачна нощ не са девствени или защото са изневерили...това не е ли малоумщина,а?обаче все още съществува в някои страни благодарение на дивотията морал.не съм влязла спи спокойно...
-
Insipidity
- От дъжд на вятър