наистина,много вярно е това,че на изпита трябва да си подготвен и да очакваш всякакви варианти,не е добре човек да се ограничава само в едната област,трябва според мен да си имаш и вратички,един вид резервен план:)но пак си е строго индивидуално;)и все пак "очаквай неочакваното",това май важи за всички...само без паника моля..>:)
КСК'08-курс по литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- svetoslava
- В началото бе словото
значи все пак това с писането на есе на изпита по БЕЛ е вярно?има ли наистина тенденция на есе да се пишат по-ниски оценки?моля,ако някой от вас(каки и батковци),може да отговори на този въпрос,нека го стори
наистина,много вярно е това,че на изпита трябва да си подготвен и да очакваш всякакви варианти,не е добре човек да се ограничава само в едната област,трябва според мен да си имаш и вратички,един вид резервен план:)но пак си е строго индивидуално;)и все пак "очаквай неочакваното",това май важи за всички...само без паника моля..>:)
a dream is reserved for those who dare to try
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Поздрави за Алекс и Ангел за отзивчивостта 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
здравейте...аз миналата година кандидатствах и сега съм точно специалността която ми беше на 1во желание....значи няма човек който да е писал по "есето"(както вие го наричате) и да е изкарал висока оценка(е,може да има но аз не съм го срещнала де)!това го казвам във връзка с това че някой беше попитал за това! никой няма да каже "той е писал по 2рата тема дайте да му напишем 3"!колкото си изкарате толкова ще ви пишат(въпреки че оценката е леко субективна)!за това сядайте си на г******е и учете здраво за да се видим из "хогуортс" др-та година(без майтап вътре е като хогуотрс,особено ако сте в ректората където съм аз
) ето мотив за феновете на Хари Потър 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
Колко изкара и кава е специалността ти?nellliii написа:здравейте...аз миналата година кандидатствах и сега съм точно специалността която ми беше на 1во желание....
Тук. (според дефиницията ти за висока оценка, може и да не попадам в тази категория, но...)nellliii написа:значи няма човек който да е писал по "есето"(както вие го наричате) и да е изкарал висока оценка(е,може да има но аз не съм го срещнала де)!
В прав текст.nellliii написа:колкото си изкарате толкова ще ви пишат(въпреки че оценката е леко субективна)!за това сядайте си на г******е и учете здраво
Благодаря, че се включи!
Ангел

ми....оценката ми не беше кой знае колко висока но на фона на 43-те % 2ки си беше добра-3.75 и влязох българска филология! аз това си и исках от мн време!а относно есето не говоря за висока оценка а за нещо над 2! 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Да ви попитам, някои има ли представа колко човека горе-долу човека е групата (става въпрос за курса по бел към СУ)? 
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.
- vasileva_n
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Такаммм прочетох целия форум (почти де)
и пак не разбрах от кога почват интензивните курсове по история и литература
никаде не видях да пише дата,часове и т.н има няколко теми кадето се обсажда това супер разпокасани са и нищо неможе да се разбере( поне аз немога де)
аиде моля ви се ако може малко да ме светнете

Последно промяна от vasileva_n на 19 Ное 2007, 02:43, променено общо 1 път.
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ФАКУЛТЕТЪТ ПО СЛАВЯНСКИ ФИЛОЛОГИИ ОРГАНИЗИРА:
КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ КУРС ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА
от 11 ноември 2007 г. до 30 март 2008 г.,
ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТ 9.00 ДО 12.30 ч.
ХОРАРИУМ 72 ЧАСА
ТАКСА 300 ЛВ, С ДДС
ТАКСАТА СЕ ПРЕВЕЖДА ПО ПОСОЧЕНАТА БАНКОВА СМЕТКА:
БНБ ЦУ
IBAN сметка BG 52 BNBG 96613100174301
BIC код BNBGBGSD
СУ “СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” – ФСФ за КСК – български език и литература
ЗАПИСВАНЕ – ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА БРОЯ МЕСТА
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛЕД ПРЕВЕЖДАНЕ НА СУМАТА ВНОСНАТА БЕЛЕЖКА ДА СЕ ПРЕДСТАВИ В СТАЯ 230 В РЕКТОРАТА
Курсът ще се проведе в сградата на Ректората на СУ "Св. Климент Охридски"
Източник: http://www.slav.uni-sofia.bg/Pages/candcursove.html
КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ КУРС ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА
от 11 ноември 2007 г. до 30 март 2008 г.,
ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТ 9.00 ДО 12.30 ч.
ХОРАРИУМ 72 ЧАСА
ТАКСА 300 ЛВ, С ДДС
ТАКСАТА СЕ ПРЕВЕЖДА ПО ПОСОЧЕНАТА БАНКОВА СМЕТКА:
БНБ ЦУ
IBAN сметка BG 52 BNBG 96613100174301
BIC код BNBGBGSD
СУ “СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” – ФСФ за КСК – български език и литература
ЗАПИСВАНЕ – ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА БРОЯ МЕСТА
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛЕД ПРЕВЕЖДАНЕ НА СУМАТА ВНОСНАТА БЕЛЕЖКА ДА СЕ ПРЕДСТАВИ В СТАЯ 230 В РЕКТОРАТА
Курсът ще се проведе в сградата на Ректората на СУ "Св. Климент Охридски"
Източник: http://www.slav.uni-sofia.bg/Pages/candcursove.html
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Sashi
- В началото бе словото
Здравейте
И аз съм 89 и ще кандидатствам в СУ с литература
Крайната цел е журналистика . Не познавам никой влязъл в тази специалност в СУ и ако някой тук е приет или искда да учи това да ми пише задължителноооо ( много ще ми помогне ) Подготвям се втора година в Образователни технологии и макар да нямам база за сравнение не мисля че знанията които получавам там са достатъчни . Искам да запиша канд. курс в университета но май е кусно за този които пова на 11 ноември 
А по - добре е да подгониш вятъра , отколкото да седнеш и да плачеш .
- Viara
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
От информацията в сайта,се знае,че броят е 65,но когато отидох да се запиша за курса,жената ми каза,че в групата ще бъдем около 100 души...kashmir написа:Да ви попитам, някои има ли представа колко човека горе-долу човека е групата (става въпрос за курса по бел към СУ)?
Което е направо шокиращо,не знам как ще се провеждат курсовете с толкова много хора...
Наистина ли...100 човека
Сериозно число
На мен пък ми казаха само, че на 11 ноември трябва да съм преди кабинета, където се записваше към 8:30
На мен пък ми казаха само, че на 11 ноември трябва да съм преди кабинета, където се записваше към 8:30
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.