Студентология

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Бeтон написа:Продължавайте да се бъзикате. Ше би еба майката лапешка.

Кой се бъзика :shock:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Съвсем скоро ще може да видите видеото, заснето на днешната лекция по Студентология!! Благодарете на lollabunny! :)
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Бетоне, някой да ти е казвал, че ти липсват първите 7? А да те питам аз тебе, който тръбиш наляво и надясно "СУ това, СУ онова" - ти студент в СУ ли си или хамалин на гарата? Не стига, че само пълни форума със спам, ами и ми се разпсувал тука. Хайде дръж се малко, моля ти се.
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Че аз за там нямам конкуренция, бате :lol: :lol: :lol: Щяха да ме вземат, ама не могат да сложат такава квалифицирана личност на длъжност в товарителницата, багажната магазия и колетното. :lol:
Изображение
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

ЕДИТ:
Темата на следващата среща на Студентологията беше променена по желание на участниците в предишната. Реши се този път да бъде направено упражнение върху методите и начините, за които стана дума в предишната лекция. Този път срещата ще има подчертано практически характер. :wink: Отново всеки заинтересован е добре дошъл. Повече инфо - ЛС.

Последно промяна от lollabunny на 03 Ное 2007, 22:57, променено общо 1 път.
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Студент
В началото бе словото
Специалност: НУПЧЕ
Обратна връзка:

Мнение от Студент »

Здравейте Мария,

има ли някаква възможност да качите материалите
на pdf някъде, защото са ни много нужни, а не
винаги е удобно да идваме до центъра?

Ако не може - здраве да е ...
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Заповядайте :wink:

Материали
Мария Стойчева
I курс Европеистика

Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Аз няма да мога да идвам (да оставам само за час не върви), но инициативата е страхотна и много се радвам че има такова нещо!
Изображение
Студент
В началото бе словото
Специалност: НУПЧЕ
Обратна връзка:

Мнение от Студент »

Много Ви благодаря, Мария!!!
Успешно следване!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

То повечето ви материали леко не са преведени,което ме навежда на мисълта,че просто са копнати от някъде и са плод на чужд интелектуален труд :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Плазмодий написа:То повечето ви материали леко не са преведени,което ме навежда на мисълта,че просто са копнати от някъде и са плод на чужд интелектуален труд :roll:

Всъщност никой не предявява претенции за собственост. Хората преди нас са казали доста умни нещица, някои от които дори си заслужава да се знаят. Николай Михайлов само ни помага да ги разберем и да ги приложим на практика. Той не измисля методите.
Мария Стойчева
I курс Европеистика

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Плазмодий написа:То повечето ви материали леко не са преведени,което ме навежда на мисълта,че просто са копнати от някъде и са плод на чужд интелектуален труд :roll:
Ти пък все си недоволен! :roll: Ще ти дърпам ушите утре на руския! :wink:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Благодаря на всички, които дойдоха вчера! За съжаление, както сте разбрали, аз не можах да остана за Студентологията, но разбрах, че сте си изкарали забавно :) Следващия път обещавам да дойда и подканям всички, на които им е харесало, да заповядат отново. Допълнително ще ви оведомя за новата тема.

П.П. Дали девойката от Японистика ще има нещо против да ми пусне едно ЛС, че чух много положителни неща за нея :wink:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

Николай Михайлов
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Николай Михайлов »

Е, може ли такова черногледство! Всички източници са посочени по коректния начин. Някои материали са изцяло измислени от екипа, а някои - са взети от по-напреднали от нас университети. Във всеки случай, всички семинари - ела и виж! - се базират на нашия собствен опит като студенти и на неща, които лично сме изпробвали. Пак казвам - който иска да си състави мнение, да дойде! :)
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Или в скоро време, след като се качат готовите вече филмчета - да ги гледа онлайн :wink:
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”