ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Иво ще го видим тоя номер :) А нали знаеш не е важно колко тичаш , а защо тичаш :) А относно дъртите задници беше чиста ирония , нали знаеш колко Ви се радвам :)
In vino verittas
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Може ли някой спешно да ми каже линка на хотела в Пампорово за 8-ми декември, че не съм на моя компютър, а ми трябва... :roll:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

ето го http://www.valentine-holidays.com/?p=fe ... e=1&id=449 дано вече не е мн късно и съм ти помогнала :wink: :D http://www.journey.bg/offers/offer.php?offer=27682 -това е оферта от друга агенция, но пък има снимки :wink: не че знам дали ти трябват снимки, но все пак :wink: :D :lol:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Много ти благодаря, страхотна услуга ми направи :D
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

е моля, моля :wink: радвам се, че съм ти помогнала :wink: ако искаш ще ти дам и още линкове :D :lol: или напиши хотел замъка пампорово в google -излизат мн линкове :wink: :lol: :D
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

мале хора тва е грешката на годината да отидете за 8 на пампорово.специално пък около замъка е ужасно.всичко е в кал.точно до него се строят още няколко хотела и просто там е отватително.и няма и да го оправят.молете се да има сняг та да скрие мръсотията.тва си е прецъквация от всякъде :?
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

БАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:мале хора тва е грешката на годината да отидете за 8 на пампорово.специално пък около замъка е ужасно.всичко е в кал.точно до него се строят още няколко хотела и просто там е отватително.и няма и да го оправят.молете се да има сняг та да скрие мръсотията.тва си е прецъквация от всякъде :?
ДА сме те питали за мнение ?!?! Не си спомням . Айде запази си го за теб и приятно изкарване . Дано само не е самотно....
In vino verittas
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

smeshko аз ви казвам като човек, а ти кво ми се дървиш?с теб не но с другите ще си приказвам след 8.и все пак весело изкарване на всички и дано не видите наи-големите ''прелести'' на пампорово.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

БАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:мале хора тва е грешката на годината да отидете за 8 на пампорово.специално пък около замъка е ужасно.всичко е в кал.точно до него се строят още няколко хотела и просто там е отватително.и няма и да го оправят.молете се да има сняг та да скрие мръсотията.тва си е прецъквация от всякъде :?
Любо не че нещо ама до колкото разбрах вие на 8ми ще сте в София в общежитието... и малко трудно ще ме убедиш, че там е по-луксозно и по-чисто ;)
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър

ахахх ааа е тва е маитап.то аз исках да разпънем масите пред народното събрание,ама никои не ме слуша.иначе ние ще сме некаде по витоша (даи боже) или некаде по стара планина,зависи кво ще решат жените.мен ми е все тая.таи и таи ще се напия.а за луксозното не съм казал че не е.казах че е разкопано и навсякаде е кално.искрено се надявам да ви хареса,все пак това е моя краи ама леко се съмнявам.ама сте една мафия етнолозите как ме налазихте,браво.и да се повторя дано ви хареса.след 8 ще си приказваме пак :roll:
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

а дано тва е края на тоя глупав спор, ние сме си го избрали, тъй че и да не ни хареса проблема си е наш! в крайна сметка "мафията"е "прецакана", а не господа археолозите :!: :D :lol:
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър

първо тва не е никъв спор щот вие неможете да се аргументирате и общо взето си търкаме клавиатурите.аз само казах че на пампорово е гадно и вие ми се нахвърлихте.ok радваите се на избора си.(повече няма да пиша ако никои не ме заяжда).
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Иво ще го видим тоя номер А нали знаеш не е важно колко тичаш , а защо тичаш А относно дъртите задници беше чиста ирония , нали знаеш колко Ви се радвам
Не бе Веско, аз също се бъзикам :) Дано стане тоя мач, ще е забавно, ама кат ги знам нашия бивш отбор, се съмнявам скоро да се сберем. Ама с Митака сме навитаци да поритаме :P Ам айде не тая, а другата седмица ще помисля по-сериозно по въпроса, ако успея да се свържа поне с още 2-3 ветерани :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

БАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:първо тва не е никъв спор щот вие неможете да се аргументирате и общо взето си търкаме клавиатурите.аз само казах че на пампорово е гадно и вие ми се нахвърлихте.ok радваите се на избора си.(повече няма да пиша ако никои не ме заяжда).
Абе зайчо да ти кажа , който си иска той ще те заяжда (каквото и да значи това) + това на Витоша да ти кажа е направо перфектно (аххах и никъде не е кално , можеш да бъдеш сигурен ) А и все ми се струва , че е по-добре да сме някъде заедно всички (даже и 1ви курс , което между другото е супер) А за Пампорово - ОК твоят край е . Съгласен съм , само че може ли първо да го видим и после да го плюеш , защото може и да е по-добре отколкото го помниш.Пък и дори да е гадно не мисля , че ти си човекът , който ще ни го съобщи , а пък и не мисля , че ще ни пука дори и да е гадно . Важното е , че ще сме заедно и ще си се напием ;) ААА и да ти кажа... доста е скапано на Витоша от опит :) Пък и предполагам , че ще се набиете в хижа без баня , което общо взето си е идеално :)
In vino verittas
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

drakusa написа:
Иво ще го видим тоя номер А нали знаеш не е важно колко тичаш , а защо тичаш А относно дъртите задници беше чиста ирония , нали знаеш колко Ви се радвам
Не бе Веско, аз също се бъзикам :) Дано стане тоя мач, ще е забавно, ама кат ги знам нашия бивш отбор, се съмнявам скоро да се сберем. Ама с Митака сме навитаци да поритаме :P Ам айде не тая, а другата седмица ще помисля по-сериозно по въпроса, ако успея да се свържа поне с още 2-3 ветерани :lol:
Айде действай само плс :) Да вземем да се организираме за нещо сериозно :) А Росен вече в турнирни боеве за университета участва... много изостанахме нещо :)
In vino verittas
Заключено

Обратно към “ИФ”