ЕТНОЛОГИЯ
Модератор: sientelo
- etnolojka:)
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ето го http://www.valentine-holidays.com/?p=fe ... e=1&id=449 дано вече не е мн късно и съм ти помогнала
http://www.journey.bg/offers/offer.php?offer=27682 -това е оферта от друга агенция, но пък има снимки
не че знам дали ти трябват снимки, но все пак

Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
е моля, моля
радвам се, че съм ти помогнала
ако искаш ще ти дам и още линкове
или напиши хотел замъка пампорово в google -излизат мн линкове

- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
мале хора тва е грешката на годината да отидете за 8 на пампорово.специално пък около замъка е ужасно.всичко е в кал.точно до него се строят още няколко хотела и просто там е отватително.и няма и да го оправят.молете се да има сняг та да скрие мръсотията.тва си е прецъквация от всякъде 
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
-
smeshko
- Паисий
ДА сме те питали за мнение ?!?! Не си спомням . Айде запази си го за теб и приятно изкарване . Дано само не е самотно....БАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:мале хора тва е грешката на годината да отидете за 8 на пампорово.специално пък около замъка е ужасно.всичко е в кал.точно до него се строят още няколко хотела и просто там е отватително.и няма и да го оправят.молете се да има сняг та да скрие мръсотията.тва си е прецъквация от всякъде
In vino verittas
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
smeshko аз ви казвам като човек, а ти кво ми се дървиш?с теб не но с другите ще си приказвам след 8.и все пак весело изкарване на всички и дано не видите наи-големите ''прелести'' на пампорово.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
Любо не че нещо ама до колкото разбрах вие на 8ми ще сте в София в общежитието... и малко трудно ще ме убедиш, че там е по-луксозно и по-чистоБАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:мале хора тва е грешката на годината да отидете за 8 на пампорово.специално пък около замъка е ужасно.всичко е в кал.точно до него се строят още няколко хотела и просто там е отватително.и няма и да го оправят.молете се да има сняг та да скрие мръсотията.тва си е прецъквация от всякъде
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
ахахх ааа е тва е маитап.то аз исках да разпънем масите пред народното събрание,ама никои не ме слуша.иначе ние ще сме некаде по витоша (даи боже) или некаде по стара планина,зависи кво ще решат жените.мен ми е все тая.таи и таи ще се напия.а за луксозното не съм казал че не е.казах че е разкопано и навсякаде е кално.искрено се надявам да ви хареса,все пак това е моя краи ама леко се съмнявам.ама сте една мафия етнолозите как ме налазихте,браво.и да се повторя дано ви хареса.след 8 ще си приказваме пак 
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
а дано тва е края на тоя глупав спор, ние сме си го избрали, тъй че и да не ни хареса проблема си е наш! в крайна сметка "мафията"е "прецакана", а не господа археолозите

- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
първо тва не е никъв спор щот вие неможете да се аргументирате и общо взето си търкаме клавиатурите.аз само казах че на пампорово е гадно и вие ми се нахвърлихте.ok радваите се на избора си.(повече няма да пиша ако никои не ме заяжда).
- drakusa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не бе Веско, аз също се бъзикамИво ще го видим тоя номер А нали знаеш не е важно колко тичаш , а защо тичаш А относно дъртите задници беше чиста ирония , нали знаеш колко Ви се радвам
-
smeshko
- Паисий
Абе зайчо да ти кажа , който си иска той ще те заяжда (каквото и да значи това) + това на Витоша да ти кажа е направо перфектно (аххах и никъде не е кално , можеш да бъдеш сигурен ) А и все ми се струва , че е по-добре да сме някъде заедно всички (даже и 1ви курс , което между другото е супер) А за Пампорово - ОК твоят край е . Съгласен съм , само че може ли първо да го видим и после да го плюеш , защото може и да е по-добре отколкото го помниш.Пък и дори да е гадно не мисля , че ти си човекът , който ще ни го съобщи , а пък и не мисля , че ще ни пука дори и да е гадно . Важното е , че ще сме заедно и ще си се напиемБАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:първо тва не е никъв спор щот вие неможете да се аргументирате и общо взето си търкаме клавиатурите.аз само казах че на пампорово е гадно и вие ми се нахвърлихте.ok радваите се на избора си.(повече няма да пиша ако никои не ме заяжда).
In vino verittas
-
smeshko
- Паисий
Айде действай само плсdrakusa написа:Не бе Веско, аз също се бъзикамИво ще го видим тоя номер А нали знаеш не е важно колко тичаш , а защо тичаш А относно дъртите задници беше чиста ирония , нали знаеш колко Ви се радвамДано стане тоя мач, ще е забавно, ама кат ги знам нашия бивш отбор, се съмнявам скоро да се сберем. Ама с Митака сме навитаци да поритаме
Ам айде не тая, а другата седмица ще помисля по-сериозно по въпроса, ако успея да се свържа поне с още 2-3 ветерани
In vino verittas