Хапче за изтрезняване
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Хапче за изтрезняване
Не знам за вас, но моята първа мисъл (добре де...една от първите:)), когато ме приеха за студент беше:"Ихаааа и аз ще усетя студентския живот, то купони...то пиячка....но днес се натъкнах на този линк и поизтрезнях малко...НЕ ОТВАРЯЙТЕ ЛИНКА, АКО СТЕ СЪС СЛАБА ПСХИКИКА (Sw1tched:"хората с навик да ядат пред компютъра - не отваряйте линка") (Crematory:"не е за бременни и малки деца")
http://www.frau-am-steuer.de/aas/seite1.htm ..пращам ви го като предупредително за това какво може да причини алкохолът и за да имате нещо на ум, когато го използвате. Момичето е било пияно и се е возила в кола на друг (също пиян човек) Резултатът (това, което се вижда) е от катастрофа естествено. Шофьорът е показан разплакан на една от снимките и сигурно още не може да си прости за двата погубени живота и третия, чийто смисъл е отнел. Нека се забавляваме, но преди всичко да останем верни на РАЗУМА и да се замисляме за трагедиите, които могат да се случат, преди да опре ножът в гърлото...Peace....
http://www.frau-am-steuer.de/aas/seite1.htm ..пращам ви го като предупредително за това какво може да причини алкохолът и за да имате нещо на ум, когато го използвате. Момичето е било пияно и се е возила в кола на друг (също пиян човек) Резултатът (това, което се вижда) е от катастрофа естествено. Шофьорът е показан разплакан на една от снимките и сигурно още не може да си прости за двата погубени живота и третия, чийто смисъл е отнел. Нека се забавляваме, но преди всичко да останем верни на РАЗУМА и да се замисляме за трагедиите, които могат да се случат, преди да опре ножът в гърлото...Peace....
Последно промяна от Makmurfy на 09 Сеп 2005, 16:24, променено общо 1 път.
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
не за гъзарите дето пият - ми като могат да си пият, обаче да не се качват в коли!!! Един мой приятел например като пие една бира следобяда до края на вечерта се качва в кола само като пътник, никога не кара! А иначе много обича да шофира и мотото му е - дайте ми кола и бензин, пътя все ще се появи отнякъде 
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а аз се питам - трябва ли да стават такива неща за да се усетят хората?
снимките са гадни
снимките са гадни
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
За това момиче гледах филмче по Дискавъри на скоро и там се говореше, че щели да и присаждат кожа на лицето (а такова нещо не било правено до сега и имало много рискове), но не се каза нищо за това, че са били пияни когато са катастрофирали. Нямам представа каква е истината всъщност, просто искам да кажа че такова нещо може да ти се случи даже и когато не си близнал и капка алкохол.
По темата: има хора които карат като луди дори и когато са трезвени (статистиката показва, че годишно в България повече от 1000 души умират по пътищата), така че пиянството в никой случай не оправдава безрасъдството, но като се добави и алкохол, тогава коктеила става наистина смъртоносен.
А колкото до това момиче, аз лично искрено се надявам, че лекарите ще успеят да и помогнат да има отново нормален живот.
По темата: има хора които карат като луди дори и когато са трезвени (статистиката показва, че годишно в България повече от 1000 души умират по пътищата), така че пиянството в никой случай не оправдава безрасъдството, но като се добави и алкохол, тогава коктеила става наистина смъртоносен.
А колкото до това момиче, аз лично искрено се надявам, че лекарите ще успеят да и помогнат да има отново нормален живот.
Аз знам, че нищо не знам....
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Чакам да ми се отвори страничката... досега не съм видял картинка, която д аме накара да извърна очи от екрана, ако ще и да ям.
Много бавно туй, бря!
Ех... понеже не е филм, а истински (тъжен) случай, няма да се засмея. Ако беше някое холивудско нещо, щях да си се захиля, защото си изглежда смешно.
Ей ся колко ли хора ще ме обявят за извратен, че човек изглеждащ така, докарва весела усмивка на лицето ми?
Много бавно туй, бря!
Ех... понеже не е филм, а истински (тъжен) случай, няма да се засмея. Ако беше някое холивудско нещо, щях да си се захиля, защото си изглежда смешно.
Ей ся колко ли хора ще ме обявят за извратен, че човек изглеждащ така, докарва весела усмивка на лицето ми?