Един екзистенциален въпрос

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

бих разширил въпроса: "Не си ли голям ако не искаш да си малък, и бил ли си въобще някога малък ако никога не си искал да си голям?" отговорът на този въпрос би спомогнал за намирането на отговора на първоначалния въпрос. Освен това можете ли да ми кажете към кои спадам, след като винаги съм бил доволен от това което съм (и като малък, и като по-възрастен)?
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

GaVrosH написа:бих разширил въпроса: "Не си ли голям ако не искаш да си малък, и бил ли си въобще някога малък ако никога не си искал да си голям?" отговорът на този въпрос би спомогнал за намирането на отговора на първоначалния въпрос. Освен това можете ли да ми кажете към кои спадам, след като винаги съм бил доволен от това което съм (и като малък, и като по-възрастен)?
Ти кажи като си пък толкова доволен :P
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Според мен това си чисто и просто елементарен въпрос за хора с неявна представа , за собствените си желания или някакви изкл големи романтици :)Аз не искам да съм малък и преди на исках да съм голям :)Поне за сега де като остарея може би....кой знае?!
Изображение
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

да живее детството!!!!!!! :D
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”