Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

Lace написа:Напълно подкрепям мнението на Звездичка!Най-лесно е да се плюе и прехвърля вината за неуспеха ти на някой друг, но какъв е смисълът?Само за сведение - повечето обучаващи се в ОТ влизат по ПЪРВО желание - може да се провери!Но няма да дам сайта им........... :lol:
Как? :(
Моля те кажи ми, защото и от др хора съм го чувала тва - че на сайта пишело, обаче аз ли съм залупена, те ли ме лъжат - не мога да разбера... :lol:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Aз не знам за какво става въпрос, а пък ходих на уроци в ОТ...
Изображение
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Става въпрос за успеваемост в ОТ- всеки,който е ходил там може да ви каже колко души от групата му са влязли и колко не.Останалото е проста математика да се изчисли процент на успеваемост.Едва ли някой ще има интерес да лъже - все пак фирмата не е на баща му та да и прави реклама.Ама пък фактите като говорят...........знаете какво следва. :lol:
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Къде може да се види това на сайта,аз не намерих нищо... :roll:
Не е лесно!
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

В моята група от 8 момичета и едно момче всички влязохме.Едно в Търново,едно в Пловдив,момчето в УНСС,останалите в СУ ! Но мисля , че догодина няма да е мн сложно влизането в университет,чува се,че един от кандидат-ректорите иска да премахне кск изпитите! Има мн време,ще видим какво ще стане! Успех на всички!
Реал Мадрид - бялата магия, Реал Мадрид - футболна стихия!
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

plamKA написа:чува се,че един от кандидат-ректорите иска да премахне кск изпитите!
И ако това стане, на какъв принцип се предвижда да се случи приема? :roll:
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Сигурно по диплома или с матурите...
Не вярвам в скоро време да махнат изпитите...
Изображение
Аватар
Ivelinka
В началото бе словото

Мнение от Ivelinka »

Аз също ходя в ОТ. Започнах миналата година с история, а тази година ходя и на английски език.
За всички онези, които се изказаха, че маркерите не помагат, ще кажа, че на мен лично ми помагат и ползвам "техниката" и когато се готвя за училище или по езикова култура (подготвям се сама).Но всеки си има метод, който му помага най-добре да усвои информацията.
Що се отнася до успеваемостта - тези от групите (понеже ме преместиха 2-3пъти), за които имам информация, са влезли в университет.
И за финал ще кажа, че най-важно е как самият кандидат-студент се подготвя и до колко е амбициран, но начинът на преподаване на материала и стартът, който преподавателите му дават, също са много важни.
Толкова от мен, някои ако има въпроси относно ОТ може да ми пише на ЛТ или най-добре да посети сайта на фирмата.
Чао и успех на всички :)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”