ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Айде предлагам аз да се съберем 8 на попа и после да измислим на кой къде му се ходи :) Аз за ликьор съм напълно навит ... но това не е мерило де , защото аз за почти навсякъде съм навит :)
In vino verittas
FF_ZoLa
В началото бе словото

Мнение от FF_ZoLa »

Хмммм... интересно да не би да няма оцеляли етнолози след петък :lol: То наистина си беше тежка вечер, поне за мен, ама се надявам че сте оцеляли :wink: :lol:
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Ами аз съм си все още жива, но може би е така, защото в петък не бях с вас :( Явно етноложките излизания са си цели заплахи за живота :lol: Я разкажи :P
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

о, да-темата ни възкръсна :cheers: :hello1: е живи сме естествено-то от нас отърване няма :wink: :D а марги тебе ще те бия :violent1: нещо се цепиш от колектива :D :lol: ей нали знаеш, че се шегувкам :P и този път ще ти простя, но другия път да си на линия :wink: :P :D :lol:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

хора, кажете ми как да си сменя ника, че изтрещях вече с тая етноложка :oops: :banghead: ама ако може по-бързо, че сега ще се появи веско и ще каже, че пак мрънкам :P :D :lol:
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

е толко ли е трудно :D:.. то не че аз знам как де ..
а мани... живи живи.. ама зассспалииии .. :D:D.. утре как ще карам лекции нз.. не моа да се назпя още :D:D.. ама пак ми се хои някъдееее, но тоя път искам и нещо за душата :D:D
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Ee spoko be 6te ima i za vas hahah onq put v Exit re6iha 4e ne im se spi na horata :D:D ama utre v Stud. grad nz kade 6te ni vodqt na6ite prekrasni kolegi :) samo nz posle kak 6te se pribiram ili 6te se ostava s prispivane v gadnite ob6tijitiq :D:D:D :lol: :lol:
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

шматки поразрових се в интернет за оферти за 8-и и специално от тези http://www.journey.bg/offers/offer.php?offer=27262 има доста изгодни за три нощувки :D хайде после пишете в общия, че сега освен мен няма никой :D :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Hora sorry za latinicata... Aide izkachakaite ako iskate da vi pokajem nie kakvo mislim za 8mi dekemvri i togava da reshite. Spokoino vse oshte ima vreme ;) Nie shte vi pokajem nqkolko oferti , koito si zaslujavat :) Nai veroqtno vtornik shte vi gi donesem
In vino verittas
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Mi da te i na6ite oferti sa shodni eto vij http://valentine-holidays.com/?p=feast&type=1&tid=3 samo 4e az do4uh, 4e vav vtornik nqma da se u4i, tui kato 6tqli da izbirat nov rektor na SU, no tva ne pre4i da se suberem i da obsudime ideite :)
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Пампорово и Смолян ... разделението е факт :lol: можеше поне да се запознаеме първо преди да се делиме, но няма как ЯВНО ... само после някой да не каже, че АЗ се цепя! Хубаво ще е на дипломирането да си знаем имената все пак, най-много да проведем вътрешен изпит - "Кои са ти колегите?" :D .. Няма кво да кажа просто....
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Извинявам се, че отмествам вниманието от темата за 8-мир една наистина много важна дата, изпълваща ме с доста споменил ще видим след този осми дали пак ще има спомени...
Та по молба на Веско - обещах му тук да оставя инфо за поруганата наша изложба и къде може да се види експонирана отново, този път извън СУ, щото там явно нещо куца. Та всеки, който иска може да види изложбата в "Отвъд алеята, зад шкафа, на тавана" Това е името на един много приятен ресторант, на чийто втори етаж има таванско помещение, ползвано за изнасяне на театрални постановки, представяне на изложби и т. н. Там се случи повторно нашата изложба. Надявам се все още да не са я свалили. В противен случай единственият начин е да я видите в онлайн вариант на този адрес: http://picasaweb.google.com/ethnologia. ... 2624491186
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

orion_elira написа:Пампорово и Смолян ... разделението е факт :lol: можеше поне да се запознаеме първо преди да се делиме, но няма как ЯВНО ... само после някой да не каже, че АЗ се цепя! Хубаво ще е на дипломирането да си знаем имената все пак, най-много да проведем вътрешен изпит - "Кои са ти колегите?" :D .. Няма кво да кажа просто....
да и на този изпит ( "Кои са ти колегите?" )90% сме скъсани :) наистина беше много глупаво, но поне направихме опит да се съберем(доста неуспешен обаче) :? :( а за изложбата-къде се намира този ресторант, че аз за първи път го чувам :oops: :) :D
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Улица Будапеща 31. Тя е пряка на Дондуков, вдясно, като вървиш в посока ЦУМ
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Pozdravleniq za prekrasnata izlojba. Tq e neveroqtna prosto me nakara da se zamislq za jivota kato cqlo. Predstavqm si kakvo e use6taneto da se dokosne6 do istoriqta na tezi hora i da vidi6 sveta prez tehnite o4i naistina nqmam turpenie i nie da se dokosnem do kulturata na "drugiq". O6te vednuj BRAVO!!!!
Заключено

Обратно към “ИФ”