Препоръчайте ми!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Препоръчайте ми!
Сериозна тема.
Препоръчайте ми студио за татуиране. Избрала съм си модел, място(където искам татуса), размер. Само студио не мога да намеря. Я някой с опит да каже - работят ли в събота и неделя /или вечер след 18?/ Друго - за това горе долу какви пари ще ми искат?
Препоръчайте ми студио за татуиране. Избрала съм си модел, място(където искам татуса), размер. Само студио не мога да намеря. Я някой с опит да каже - работят ли в събота и неделя /или вечер след 18?/ Друго - за това горе долу какви пари ще ми искат?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- PrincessOfHell
- От дъжд на вятър
- Специалност: География и Биология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами в "На тъмно" адрес:София, ул. Иван Вазов 13
Поне може да си сигурна ,че са специалисти ,а не в някое долнопробно татуу студио
.Относно това колко парички ...не мога да ти кажа.
Поне може да си сигурна ,че са специалисти ,а не в някое долнопробно татуу студио
Dragon kings dying queens, where is salvation now
Lost my life lost my dreams, rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here, dying to tell you the truth
You are planned and you are damned in this brave new world
Lost my life lost my dreams, rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here, dying to tell you the truth
You are planned and you are damned in this brave new world
100?? 100??? кви са тея кожодери!!!!!тва е прекалено, татуса е доста малък все пак:)
аз си правих моя в Бургас и ми взеха 20 май.. мисля,че що годе на големната на твоя или по малък,различно разтеглен е - не знам. Не ми изглежда от сложните, няма светлосенки, нищо по-така.само завъртулките.. ама 100 е прекалено!!!!!! На една приятелка й взеха 35 за същата големина със светлосенки!
Ама все пак да кажа, че нищо не разбирам:) то и моя татус се брои от калпаво нарисуваните..
))))) може да съм попаднала на евтино и калпаво място:) ама 100 е много !
аз си правих моя в Бургас и ми взеха 20 май.. мисля,че що годе на големната на твоя или по малък,различно разтеглен е - не знам. Не ми изглежда от сложните, няма светлосенки, нищо по-така.само завъртулките.. ама 100 е прекалено!!!!!! На една приятелка й взеха 35 за същата големина със светлосенки!
Ама все пак да кажа, че нищо не разбирам:) то и моя татус се брои от калпаво нарисуваните..
Един приятел си направи преди 2-3 месеца 2 китайски знака на ръката и цената беше 70 лева.А големината на всеки един от тях беше не повече от 2 см височина и 1 см ширина.Така че направете си изводите.Е това беше само да подчертая в Стара Загора 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Methuselah
- Легендарен флуудър
хех, това за флубването беше майтап (отлично знам правописа на думата влюбен, да кажа).
най-големият проблем с временната татуировка е именно, че е временна
а аз определено съм си решила, че искам. Ама ..... му, ако верно е 100лв. ще трябва да го поотложа.
най-големият проблем с временната татуировка е именно, че е временна
а аз определено съм си решила, че искам. Ама ..... му, ако верно е 100лв. ще трябва да го поотложа.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър