резултати за магистратури

Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Joker написа:В ИФ ще ги има - днес са заседавали по този въпрос, но ти май чакаш ГГФ... :roll:
Хахах, парадокс, но поне ИФ изкарва резултатите навреме :arrow: иначе чакам и двете и си правя сметките кога да отида, преди евентуалната планувана стачка да започне :roll:
П.С. Теб какво те приеха, ако не е тайна,де ?
Като птичка в небесата :)
pucky
В началото бе словото

Мнение от pucky »

имам един въпрос относно записването.
класирането за магистърски програми платено във фф излиза на 31.10 (утре). 01.11 е ден на народните будители и цялата система ще е off, в това число и администрацията. та, какъв ще е срока за записване имайки в предвид, че за държавната беше 3 дни (петък, събота и понеделник) и след като на 05.11 се предполага, че трябва да започнат лекции?
благодаря предварително.
vanila
В началото бе словото

Мнение от vanila »

И във ФЖМК класирането също излиза утре. Обадих се и от там ми казаха, че записването ще става от 5 до 9 ноември. Вероятно и при теб е същото, при положение, че 1 и 2 са неучебни.
pucky
В началото бе словото

Мнение от pucky »

vanila написа:И във ФЖМК класирането също излиза утре. Обадих се и от там ми казаха, че записването ще става от 5 до 9 ноември. Вероятно и при теб е същото, при положение, че 1 и 2 са неучебни.
ясно. мерси много.

лек ден
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Абе дано записването става от утре до 9-ти,че иначе ще видя голям зор :evil:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

vanila написа:И във ФЖМК класирането също излиза утре. Обадих се и от там ми казаха, че записването ще става от 5 до 9 ноември. Вероятно и при теб е същото, при положение, че 1 и 2 са неучебни.
Вярно ли е че всички журналистически магистратури са задочни?
Ibiza DJ
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Xenon написа:
Вярно ли е че всички журналистически магистратури са задочни?
Аз мисля ,че има и редовни, но не съм сигурна :roll: А аз искам да изразя възмущението си от пълната дезорганизация в тоя университет и специално в някои факултети :arrow: човек трябва по пет пъти да се разкарва и накрая излиза,че записването май за всички факултети ще е от 5 ноември :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Магистратури”