Гласувахте ли ?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми така и така не знам за kogo да гласувам ... реших че този път ще пропусна ... макар че ми казаха че гласуваме за това кой да спечели от лотарията та да взема да отида и на онче-бонче 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
И все пак изборната активност днес беше много малка, само 30% за София. Това наистина трябва да се промени. Именно политическата апатия на повечето българи е причината ДПС да си прави каквото си иска в смесените райони.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
то и аз съм на мнение че трябва да се гласува,ако не искаме да станем Турска провинция след някоя и друга година....

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Така е. Лошото е, че от много познати чух: "Домързя ме да отида". Много хора от поколението на майка ми просто не гласуват. Лошото е, че от тези 30% вероятно около 10% са млади хора, а останалите са ни баби и дядовци. Нали ние уж трябва да определяме бъдещето си, както и тяхното. Защо те го правят? И ние все пак не поемаме отговорност. Лукови глави сме...

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Гласувах, много ясно. Да няма само турчоляците да гласуват. И българите имаме това право.
Много кофти се получава с нашата българска администрация. Един колега беше застъпник на зелените в 40-ти блок в Квартала. Сума хора не са знаели, че трябва да подадат заявление за да бъдат включени в списъците. Единствено ГЕРБ бяха направили такива реклами и раздаваха заявления. Не всеки е длъжен да знае наредбите, можеха да уведомят хората, не да ми казва оная от общината да ходя да казвам на приятели и познати, че остава малко до крайния срок.
А да си мръдне задника от стола и да отиде по домовете не е ли по-добре?
И после няма да става така с турчоляците. Прости са, ама за такива неща са много хитри, деба неандерталците. На друго място в света не знам да го има това. Под "света" разбирам всички без араби, турци, тюрки, кюрди и тем подобни мангали - всичките са ми еднакви.
Иначе гласувах за Бойко Борисов и за ГЕРБ. За районните си избрах един. Мислех, че ще има белотажче, ама къде ти. Дудоленски купил сума гласове за по 10 лв.
Беден студент и на 10 лв се радва.
Много кофти се получава с нашата българска администрация. Един колега беше застъпник на зелените в 40-ти блок в Квартала. Сума хора не са знаели, че трябва да подадат заявление за да бъдат включени в списъците. Единствено ГЕРБ бяха направили такива реклами и раздаваха заявления. Не всеки е длъжен да знае наредбите, можеха да уведомят хората, не да ми казва оная от общината да ходя да казвам на приятели и познати, че остава малко до крайния срок.
И после няма да става така с турчоляците. Прости са, ама за такива неща са много хитри, деба неандерталците. На друго място в света не знам да го има това. Под "света" разбирам всички без араби, турци, тюрки, кюрди и тем подобни мангали - всичките са ми еднакви.
Иначе гласувах за Бойко Борисов и за ГЕРБ. За районните си избрах един. Мислех, че ще има белотажче, ама къде ти. Дудоленски купил сума гласове за по 10 лв.

- Amellie
- Постоянно присъствие
Питаш ли какво ни беше на нас , в комисията, докато ги описвахме и брояхме , и разнасяхме протоколи нагоре-надолу цяла нощ и почти цяла сутрин из НДК:twisted:Brainless Pirate написа:
Абе тия бюлетини (в София) са огромни като английски вестник
По темата- разбира се, гласувах.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.