Бетоне, някой да ти е казвал, че ти липсват първите 7? А да те питам аз тебе, който тръбиш наляво и надясно "СУ това, СУ онова" - ти студент в СУ ли си или хамалин на гарата? Не стига, че само пълни форума със спам, ами и ми се разпсувал тука. Хайде дръж се малко, моля ти се.
Че аз за там нямам конкуренция, бате Щяха да ме вземат, ама не могат да сложат такава квалифицирана личност на длъжност в товарителницата, багажната магазия и колетното.
ЕДИТ:
Темата на следващата среща на Студентологията беше променена по желание на участниците в предишната. Реши се този път да бъде направено упражнение върху методите и начините, за които стана дума в предишната лекция. Този път срещата ще има подчертано практически характер. Отново всеки заинтересован е добре дошъл. Повече инфо - ЛС.
Последно промяна от lollabunny на 03 Ное 2007, 22:57, променено общо 1 път.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Плазмодий написа:То повечето ви материали леко не са преведени,което ме навежда на мисълта,че просто са копнати от някъде и са плод на чужд интелектуален труд
Всъщност никой не предявява претенции за собственост. Хората преди нас са казали доста умни нещица, някои от които дори си заслужава да се знаят. Николай Михайлов само ни помага да ги разберем и да ги приложим на практика. Той не измисля методите.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Плазмодий написа:То повечето ви материали леко не са преведени,което ме навежда на мисълта,че просто са копнати от някъде и са плод на чужд интелектуален труд
Ти пък все си недоволен! Ще ти дърпам ушите утре на руския!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
Благодаря на всички, които дойдоха вчера! За съжаление, както сте разбрали, аз не можах да остана за Студентологията, но разбрах, че сте си изкарали забавно Следващия път обещавам да дойда и подканям всички, на които им е харесало, да заповядат отново. Допълнително ще ви оведомя за новата тема.
П.П. Дали девойката от Японистика ще има нещо против да ми пусне едно ЛС, че чух много положителни неща за нея
Мария Стойчева
I курс Европеистика
Е, може ли такова черногледство! Всички източници са посочени по коректния начин. Някои материали са изцяло измислени от екипа, а някои - са взети от по-напреднали от нас университети. Във всеки случай, всички семинари - ела и виж! - се базират на нашия собствен опит като студенти и на неща, които лично сме изпробвали. Пак казвам - който иска да си състави мнение, да дойде!