Стипендии 2007-2008
Модератор: sientelo
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- lady_di
- В началото бе словото
Колеги, някой може ли да поясни кога започва подаването на молби за стипендии, разбрах че от 20 октомври, но все още няма потвържение на такава информация, да не би да е от ноември. Благодаря на просветените!

Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
O!IvkA написа:И аз имам въпрос! Знаете ли как стоят нещата със стипендия при по-специален случай? Имам предвид при един родител инвалид. Би трябвало да мога да взимам още от 1-ви курс, нали?
Не. С един родител инвалид успехът, с който ще кандидатстваш за стипедния ще се умножи по 1,1. Нямаш други привилегии.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
За да се знаят тези срокове, трябва да е излязла ректорска заповед. За да е излязла ректорска заповед ... Ректорът трябва да я издаде (сигурно има и други условия, но не ги знам). Предполагам, че ще има такава след изборите.
Последно промяна от coolman на 31 Окт 2007, 18:32, променено общо 1 път.
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Хаха...и за да научи някой като мен, който в момента и в близките седмици няма да е в Сф, трябва да пита колегите във форума, като достоверен източник.За да се знаят тези срокове, трябва да е излязла ректорска заповед. За да е излязла ректорска заповед ... Ректора трябва да я издаде (сигурно има и други условия, но не ги знам). Предполагам, че ще има такава след изборите.
"Ректорът" между другото, в твоя случай, е добре да членуваш с пълен член. Възпитаници на СУ сме все пак