ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
peppsy_lina
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от peppsy_lina »

дам, тя ми беше споменала,че има 1 момиче от книгоиздаване в нейната група, но не знаех кое точно ;)
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

Изображение
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

peppsy_lina написа:дам, тя ми беше споменала,че има 1 момиче от книгоиздаване в нейната група, но не знаех кое точно ;)
моа. ще се запознаем някой път :P
Аватар
Шепот
Стенограф
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Хора, до мен достигат все по-упорити слухове, че цялата история със стачката на СУ е за да може Бьолчев да финализира сделката с новата ни сграда и, още по-зле, че тази нова сграда е, за да може той да си направи частен университет в нашата... Отначало не обърнах внимание на слуха, защото няма нищо по-популярно от това да се очернят хората над тебе, ама го чувам вече на няколко места...
А аз съм болна, пропуснах купона на групата, сега пропускам и лекции. :(
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Въпросът с бъдещето на сградата на ФЖМК е доста интересен и ще се развихря и занапред. Хубаво е да следим нещата. Симион например може да поразучи чрез вестника, в който работи.

Скандали ще стават, убеден съм. Има ФЖМК на центъра - изведнъж - хоп, има ФЖМК на седми километър... :wink: :wink: :wink: :wink:
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

И то, за да воже един мръсник да си направи частен университет в сграда, ремонтирана с пари на СУ, хубава стара сграда на СУ в центъра на София. :(
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Вида, това не мисля, че ще се случи. Просто във нашия факултет все ще се намерят достатъчно устати хора да споменат не където трябва за това прехвърляне /и нямам предвид само Симеон/
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

А, дано... :(
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз подозирам, че ви пускат сбъркани му'и, както се казва.
Сградата, за която става дума, е на 9ти км, а не на 7ми, доколкото аз знам и в момента, практически, се руши. появяват се някакви испанци, които искат да я ремонтират и да я вземат, като в замяна ни уредят с луксозно студио, а те самите си направят училище по журналистика в ремонтираната сграда на майната си.
Това е информация от достатъчно високо ниво, за да смятам, че е достоверна - казах ви, че ще проуча въпроса.
Какво иска Биолчев и какво ще се случи, е отделен въпрос. Най-хубавото в цялата история е, че след 20 дни той вече няма да е ректор, а новият не би посмял да направи подобна сделка толкова скоро, тъй като става дума за много пари. Това, последното, са си мои размишления, разбира се.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
rueva
Пишеща машина
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

не искам да ходя на майната си, за да завърша :evil:
безидеен
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от безидеен »

Хора никой няма да Ви мести от сегашната сграда!!!
Всичко останало са манипулации, тепърва ще се открие и така наречената "малка аула", крилото което дели в момента фармацията от нас, това ше са кабинети и голямата зала доло!!!

така че споко не се панирайте.... :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Това се опитвам да обясня и аз, ама а де...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

On the record : официално : никой няма да се мести никъде. И после, свързващото ни с Фармацевтичния няма да бъде построено скоро, защото няма пари.
Стига спекулации.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология

Мнение от Fervourrr »

Здравейте,колеги от ФЖМК :)
По повод едно социологическо изследване провеждано от Центъра за професионална ориентация ви молим за помощ. Темата на изследването ще разберете при срещата ни.
В следващия един месец трябва да анкетираме възможно най-много студенти от вашия факултет(е не само вашия). За да обхванем по-голям брой от вас ви молим за информация. Разполагаме с програмите на всики курсове и специалности,така че от вас очакваме да споделите в кои лекции или упражнения можем да намерим мнозинство присъстващи. Знаем, че имате и лекции на целия поток. Те са най-подходящи за нашите цели,но не знаем кои от тях посещавате най-редовно.
Затова молим всички специалности и курсове да споделят тази информация, за да разчитаме на по-голяма извадка и максимално точни резултати.
Предварително благодарим за съдействието и ще се виждаме занапред.
Поздрави, Социология 2 курс
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

безидеен написа:Хора никой няма да Ви мести от сегашната сграда!!!
Всичко останало са манипулации, тепърва ще се открие и така наречената "малка аула", крилото което дели в момента фармацията от нас, това ше са кабинети и голямата зала доло!!!

така че споко не се панирайте.... :wink:
Човек, как си влязъл в нашия факултет? егати неграмотното писане, косата ми настръхна! :shock:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Fervourrr написа:Здравейте,колеги от ФЖМК :)
По повод едно социологическо изследване провеждано от Центъра за професионална ориентация ви молим за помощ. Темата на изследването ще разберете при срещата ни.
В следващия един месец трябва да анкетираме възможно най-много студенти от вашия факултет(е не само вашия). За да обхванем по-голям брой от вас ви молим за информация. Разполагаме с програмите на всики курсове и специалности,така че от вас очакваме да споделите в кои лекции или упражнения можем да намерим мнозинство присъстващи. Знаем, че имате и лекции на целия поток. Те са най-подходящи за нашите цели,но не знаем кои от тях посещавате най-редовно.
Затова молим всички специалности и курсове да споделят тази информация, за да разчитаме на по-голяма извадка и максимално точни резултати.
Предварително благодарим за съдействието и ще се виждаме занапред.
Поздрави, Социология 2 курс
Здрасти, Цо :D :D :D
Да ти кажа за Журналистика IV курс - най-много можеш да намериш в четвъртък от 17 до 21 в зала 61 (пада ни се таман след Дюркем ;)), но не разчитай да отнемеш от времето на преподавателя :D .
За първи курс... май са най-много на социална психология, понеже я карат всички заедно - това май беше четвъртък сутринта, но те да си кажат.
Айде до вторник и успех.
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”