НА УЧИТЕЛЯ С ЛЮБОВ

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
tomagordeev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

НА УЧИТЕЛЯ С ЛЮБОВ

Мнение от tomagordeev »

На учителя с любов

За първи път в историята на българското образование учителите организират стачка с такъв мащаб. Училищата са празни, но за сметка на това цяла България днес се е превърнала в огромна класна стая и учителите изнасят не само пред своите малки ученици, но и пред целия народ най-важния, най-ценния урок, който трябва да бъде преподаван – урокът по солидарност.
Със своята сплотеност и твърдост учителите показаха по възхитителен начин, че всички ние, когато сме изолирани, когато сме поотделно, сме безсилни да се противопоставим на олигархията, която разграби националното богатство и която се разпорежда с нашия живот; но когато се обединим в защита на НАШИТЕ ОБЩИ жизнени интереси, ние се превръщаме в сила, способна да извоюва достойни условия за човешко съществуване.
Пътят на солидарността и братството е истинският път към свободния и достоен човешки живот. Без да проумее и усвои за себе си този урок днес никой не може да бъде действително пълноценен гражданин на съвременния свят.
Скъпи български учители! Приемете нашата най-искрена признателност и благодарност за прекрасния урок, който поднесохте на всички нас!

ДВИЖЕНИЕ ЗА СЪПРОТИВА "23 СЕПТЕМВРИ"
http://www.septemvri23.com septemvri23@abv.bg
http://www.septemvri23.com

СИЛАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА Е В НЕГОВАТА ОРГАНИЗАЦИЯ
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Тъкмо се бях засилил да трия, и тошо този път пуснал нещо кратко, дори сега ще го изчета!
Изображение

Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Berserker написа:Тъкмо се бях засилил да трия, и тошо този път пуснал нещо кратко, дори сега ще го изчета!
:lol:
И аз това си помислих :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “България”