КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
tutmanika
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tutmanika »

оо аз го имам тоя на ИВАН ДЕЛЕВ :) бая труден е ;) и има зверски много задачи тоя се е насрал :) 6те ми стигне ли времето ако запо4на да се подготвям сега по математика при полойение 4е не сьм от МГ и в даскало не сме у4или много многоо :) :)
:)
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

дали ще ти стигне си зависи от теб а и ако ти каже че няма да ти стигне едва ли ще върнеш времето назад за да почнеш от там.... тей че ...... просто си решавай задачите ... и особено онези който казваш че са били трудни както в този сборник понеже лесните едва ли ще са ти интересни .
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

tutmanika ,студент съм 1 курс специалност информатика - тя ми беше първо желание , иначе имах бал за всяка спец. от първо класиране ..... не съм от МГ не съм ходил на уроци , решавах задачи от един зелен сборник .... и то само 2/3 седмици преди изпита главно по стериометрия ... така че за сборници немога да ти помогна ;)

п.с. мързи ме да ти отговоря на лс-то .
tutmanika
В началото бе словото
Обратна връзка:

яко

Мнение от tutmanika »

искам и аз 2 седмици да у4а и да сьм ИНФОРМАТИКА и аз искам това... :),но маи 6те у4а цяла година и пак мойе да не успея ;(
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

ти ще успееш да влезеш и с 3.50 ако имаш 6 и 6 по мат. и физика от дипломата но няма да имаш общежитие за него трябва поне тази година 5.52 от първо класиране за другите незнам .. бях само до първо .
tutmanika
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tutmanika »

проблема е голям....по математика имам 6те имам 5.5 ,а по физика 4.3... и ми трябва бая висока оценка за да влезна..... абе 6ибана работа
tutmanika
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tutmanika »

Супер прецакан сьм :( с тая гадна диплома... трябва да изкарам егати високата оценка за да влезна това което искам... а на повишителни не е оферта в моито даскало ;( познавам хора които се явиха с целта за по висока оценка и накрая оп по ниска ;) с 4.3 и 5.5 диплома имам 6анс нали :)
Аватар
MyMoon
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от MyMoon »

Щанс имаш, но не забравяй, че ако не се явиш и не ти стигне ей те толкова малко ... ще се чувстваш още по-пре..еб....цакан
"......But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams. "

--W.B. Yeats

/*KEEP IT REAL! */
tutmanika
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tutmanika »

хора помогнете ми ...нещо даскалката ми не ми обеснява зада4и добре и мисля да я сменя докато е време... ако може да ми препорь4ате някои които наистина е добьр... и които 6те ме подготви наистина добре за изпитите 4е ми трябва поне 5-ца ,а в момента еи така ни6то не праря 6тото не разбирам зада4ите ;(
Аватар
DiStuRbeD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DiStuRbeD »

Хаджийски и Сидеров - това е истината ...
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

Изображение
Gemini
В началото бе словото

Мнение от Gemini »

Тутманик, поздравявам те за оптимизма. Не се безпокой, и изпита ще си вземеш, и оценките ще си повишиш. С усилие, труд и малко шанс се постигат чудеса. :)
tutmanika
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tutmanika »

еми данооо :) няма да е зле...,но бая труд си трябва... аре даите инфо за някои наистина добьп преподавател от софия които 6те ме подготви отли4но... 4е е време да запо4на уроци време..вси4ко ходят ... само аз не :(
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Споко, аз съм ходил на не повече от 10 урока, а и не съм от МГ.
Истината е в самостоятелната подготовка.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

ползвай себе си + упоритост+воля като самоучител..... истината е да си блъскаш главата със задачите! ;)
Gemini
В началото бе словото

Мнение от Gemini »

Има ли готов график за изпитите по математика 2008 в Софийския?
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”