Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
оо аз го имам тоя на ИВАН ДЕЛЕВ бая труден е и има зверски много задачи тоя се е насрал 6те ми стигне ли времето ако запо4на да се подготвям сега по математика при полойение 4е не сьм от МГ и в даскало не сме у4или много многоо
дали ще ти стигне си зависи от теб а и ако ти каже че няма да ти стигне едва ли ще върнеш времето назад за да почнеш от там.... тей че ...... просто си решавай задачите ... и особено онези който казваш че са били трудни както в този сборник понеже лесните едва ли ще са ти интересни .
tutmanika ,студент съм 1 курс специалност информатика - тя ми беше първо желание , иначе имах бал за всяка спец. от първо класиране ..... не съм от МГ не съм ходил на уроци , решавах задачи от един зелен сборник .... и то само 2/3 седмици преди изпита главно по стериометрия ... така че за сборници немога да ти помогна
ти ще успееш да влезеш и с 3.50 ако имаш 6 и 6 по мат. и физика от дипломата но няма да имаш общежитие за него трябва поне тази година 5.52 от първо класиране за другите незнам .. бях само до първо .
Супер прецакан сьм с тая гадна диплома... трябва да изкарам егати високата оценка за да влезна това което искам... а на повишителни не е оферта в моито даскало ;( познавам хора които се явиха с целта за по висока оценка и накрая оп по ниска с 4.3 и 5.5 диплома имам 6анс нали
хора помогнете ми ...нещо даскалката ми не ми обеснява зада4и добре и мисля да я сменя докато е време... ако може да ми препорь4ате някои които наистина е добьр... и които 6те ме подготви наистина добре за изпитите 4е ми трябва поне 5-ца ,а в момента еи така ни6то не праря 6тото не разбирам зада4ите ;(
Тутманик, поздравявам те за оптимизма. Не се безпокой, и изпита ще си вземеш, и оценките ще си повишиш. С усилие, труд и малко шанс се постигат чудеса.
еми данооо няма да е зле...,но бая труд си трябва... аре даите инфо за някои наистина добьп преподавател от софия които 6те ме подготви отли4но... 4е е време да запо4на уроци време..вси4ко ходят ... само аз не