2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Longbow »

ХАХАХАХАХАХАХА!!!

:thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft:

Таман се замислих, колко време ще мине докат' някой не направи таз асоциация :lol: :lol: :lol: :lol:

Инак - готовили сте?
Изображение
Аватар
Shamana
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Shamana »

Ти пък к'во толко на сериозно си го приел това контролно бе :roll: Я по-спокойно :wink:
zmey
Пишете, о, братя

.

Мнение от zmey »

Случайно да сте чули дали началото на другата седмица ще имаме лекции? Тогава са държавните изпити за правото. Повечето ни преподаватели участват в изпитващите комисии, а дори и да има заместници - залите ни ще са заети. Обикновено май не се учи, но все пак исках да попитам дали имате някаква по-конкретна информация?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Re: .

Мнение от Ice_Spirit »

zmey написа:Случайно да сте чули дали началото на другата седмица ще имаме лекции? Тогава са държавните изпити за правото. Повечето ни преподаватели участват в изпитващите комисии, а дори и да има заместници - залите ни ще са заети. Обикновено май не се учи, но все пак исках да попитам дали имате някаква по-конкретна информация?
Ами Снежана Начева ни каза,че няма да дойде в четвъртък...Другите нещо не са ни уведомили нищо.
Toto-I will remember
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

Ice_Spirit написа:
zmey написа:Случайно да сте чули дали началото на другата седмица ще имаме лекции? Тогава са държавните изпити за правото. Повечето ни преподаватели участват в изпитващите комисии, а дори и да има заместници - залите ни ще са заети. Обикновено май не се учи, но все пак исках да попитам дали имате някаква по-конкретна информация?
Ами Снежана Начева ни каза,че няма да дойде в четвъртък...Другите нещо не са ни уведомили нищо.
Четвъртък официално е неучебен ден мисля, заради 1ви ноември. А някой ако има инфо за началото но седмицата, нека сподели.
Аватар
crazy kaio
От дъжд на вятър

Мнение от crazy kaio »

loverlips написа:Четвъртък официално е неучебен ден мисля, заради 1ви ноември. А някой ако има инфо за началото но седмицата, нека сподели.
1ви ноември е неучебен заради DEEP PURPLE :)
Born to lose
Live to win!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Хора, как беше контролното при гл. ас. Цекова? :roll:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
AzoN
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от AzoN »

Raya_Alexandra написа:Хора, как беше контролното при гл. ас. Цекова? :roll:
Не беше зле :) Раздели ни на две групи и даде по три въпроса на всяка от тях... май доста хора писахме свободни съчинения. Успокои ни, че тези оценки нямали особена тежест и не били фатални, тъй като това е една "ранна проверка на знанията" :)
ЮФ - Право(Р) - 1 курс, 4гр.
Lanfear~
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от Lanfear~ »

Е, а при нас известна част от хората си заминаха...недоброволно обаче. Цекова хвана една девойка с "царски пищов"(цитирам нейните думи) ии избесня, и взе да дири навред...а след контролното едно момче от моята група:"ух, добре че не ме хвана...Не че аз съм правил нещо нередно де, да не си помислиш така" :D
Какъв е смисъл да преписваш на контролно, от което не зависи реално нищо?
Отделно, че както каза Цекова, един ден ще сме юристи....учим право, а май някои карат по кривото... :?
ЮФ, право, ІV курс, І група:))
Advocatus diaboli
Help me have a home:)

Изображение
Аватар
crazy kaio
От дъжд на вятър

Мнение от crazy kaio »

Абе не е нищо да не зависи, защото сега правиш първо впечатление и се вижда кой къде е. И логично всеки иска да е по-напред в класацията и някои се опитват да намерят по-лесен начин за това. Не че ги съдя де.
Born to lose
Live to win!
Аватар
YasenNikolov
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от YasenNikolov »

crazy kaio написа:Абе не е нищо да не зависи, защото сега правиш първо впечатление и се вижда кой къде е. И логично всеки иска да е по-напред в класацията и някои се опитват да намерят по-лесен начин за това. Не че ги съдя де.
А би трябвало да ги съдиш, защото иначе това не говори добре за теб, crazy kaio.
Право, I курс, 10 група
Аватар
crazy kaio
От дъжд на вятър

Мнение от crazy kaio »

Човече, всеки сами избира начина, по който да постигне целите си. Това е то. А и това с преписването и пищовите е до време според мен. И както се видя в първа група тоя подход не е успешен.
Born to lose
Live to win!
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

crazy kaio написа:Човече, всеки сами избира начина, по който да постигне целите си. Това е то. А и това с преписването и пищовите е до време според мен. И както се видя в първа група тоя подход не е успешен.
хаха, така ще се кара до края...като толкова се дразните на преписващите "обаждайте ги на г-жата", но нямате топки да го направите...
Аватар
Usted
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Usted »

Контролното не беше само проверка на нашите знания, а на това колко сме зрели. Като не знаеш - не знаеш. Ще научиш. Според мен е още твърде рано да се разбере кой е сериозен и кой не и Ценова го знае.
nil satis, nisi optimum
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

crazy kaio написа:
loverlips написа:Четвъртък официално е неучебен ден мисля, заради 1ви ноември. А някой ако има инфо за началото но седмицата, нека сподели.
1ви ноември е неучебен заради DEEP PURPLE :)
Съгласна, но можеха да проявят съобразителност и да ни отпуснат и петъка :P :)
Заключено

Обратно към “Други”