Таман се замислих, колко време ще мине докат' някой не направи таз асоциация
Инак - готовили сте?
Ами Снежана Начева ни каза,че няма да дойде в четвъртък...Другите нещо не са ни уведомили нищо.zmey написа:Случайно да сте чули дали началото на другата седмица ще имаме лекции? Тогава са държавните изпити за правото. Повечето ни преподаватели участват в изпитващите комисии, а дори и да има заместници - залите ни ще са заети. Обикновено май не се учи, но все пак исках да попитам дали имате някаква по-конкретна информация?
Четвъртък официално е неучебен ден мисля, заради 1ви ноември. А някой ако има инфо за началото но седмицата, нека сподели.Ice_Spirit написа:Ами Снежана Начева ни каза,че няма да дойде в четвъртък...Другите нещо не са ни уведомили нищо.zmey написа:Случайно да сте чули дали началото на другата седмица ще имаме лекции? Тогава са държавните изпити за правото. Повечето ни преподаватели участват в изпитващите комисии, а дори и да има заместници - залите ни ще са заети. Обикновено май не се учи, но все пак исках да попитам дали имате някаква по-конкретна информация?
1ви ноември е неучебен заради DEEP PURPLEloverlips написа:Четвъртък официално е неучебен ден мисля, заради 1ви ноември. А някой ако има инфо за началото но седмицата, нека сподели.
Не беше злеRaya_Alexandra написа:Хора, как беше контролното при гл. ас. Цекова?
А би трябвало да ги съдиш, защото иначе това не говори добре за теб, crazy kaio.crazy kaio написа:Абе не е нищо да не зависи, защото сега правиш първо впечатление и се вижда кой къде е. И логично всеки иска да е по-напред в класацията и някои се опитват да намерят по-лесен начин за това. Не че ги съдя де.
хаха, така ще се кара до края...като толкова се дразните на преписващите "обаждайте ги на г-жата", но нямате топки да го направите...crazy kaio написа:Човече, всеки сами избира начина, по който да постигне целите си. Това е то. А и това с преписването и пищовите е до време според мен. И както се видя в първа група тоя подход не е успешен.
Съгласна, но можеха да проявят съобразителност и да ни отпуснат и петъкаcrazy kaio написа:1ви ноември е неучебен заради DEEP PURPLEloverlips написа:Четвъртък официално е неучебен ден мисля, заради 1ви ноември. А някой ако има инфо за началото но седмицата, нека сподели.