Гласувахте ли ?
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Да, естествено, че гласувах. Гласуем, за да мое после да псуем 
Между другото, направи ли ви впечатление, че хартията на самите бюлетини е много тънка и много добре си се вижда за кого си гласувал, независимо от това, че самата бюлетина е сгъната. Мен по принцип ме боли фара дали някой ще види, но представете си, че по местата където има турчуля това ще е голям проблем.
Между другото, направи ли ви впечатление, че хартията на самите бюлетини е много тънка и много добре си се вижда за кого си гласувал, независимо от това, че самата бюлетина е сгъната. Мен по принцип ме боли фара дали някой ще види, но представете си, че по местата където има турчуля това ще е голям проблем.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
На някои места, като Сандански, са по метър 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Йартията беше доста тънка, ама все пак те ги слагат в плик и няма начин просто да се прочете. Пък и ти, като излезеш от 'стаичката', само ти слагат печат, няма кой толкова да гледа какво си зачеркнал...и веднага ти дават плика да си ги сложиш вътре и да го пуснеш в урната.Don Horhe написа:Между другото, направи ли ви впечатление, че хартията на самите бюлетини е много тънка и много добре си се вижда за кого си гласувал, независимо от това, че самата бюлетина е сгъната. Мен по принцип ме боли фара дали някой ще види, но представете си, че по местата където има турчуля това ще е голям проблем.
А бюлетинката беше голямо чаршафче, да, с толкоз кандидати и парите, които са пръснали покрай кампаниите им, можеха да нахранят половин Африка...

- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка: