Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
kristy
В началото бе словото

Мнение от kristy »

искам да попитам някой знае ли дали ще има курсове на ОТ такива кратки за унсc и другите университети,които са с тестове? примерно по 2-3 месеца на предмет.
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

kristy написа:искам да попитам някой знае ли дали ще има курсове на ОТ такива кратки за унсc и другите университети,които са с тестове? примерно по 2-3 месеца на предмет.
Има курсове по езикова култура и математика за теста в УНСС, като езиковата култура е 4 седмици, а математиката 6. Поне така помня от съученици.
Иначе офисите от ОТ в страната са 25.
Последно промяна от Kuln на 28 Окт 2007, 12:33, променено общо 1 път.
Изображение
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

Хай,дюдс(независимо от пола).
Аз съм набор'90,тази година съм 11 клас,но реших,че ще е най-добре да започна подготовката за КСК'09 по-раничко.Прочетох доста добри отзиви за ОТ не само тук,но и на други места.Имам един конкретен въпрос обаче:
Има ли някой от вас,посещавал курсовете по история и литература в Плевен?Ще се радвам да получа отзиви конкретно за преподавателите тук.
Благодаря предварително.
Аватар
mariqq
В началото бе словото

Мнение от mariqq »

Аз е готвих в учебен център Елина през 2006 и съм много доволна! Влязох по второ желание :) За ОТ нямам мн добри отзиви честно казано. С тия маркери и книжки, които са пълни с глупости. С мои съученици така сме се смяли...
Ето го и сайта им ако някой прояви интерес: http://www.elina-av.com/
Нищо не свършва,без да искаш и ти...
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Смяли сте се, защото не знаете, че помагат ;)
Изображение
Аватар
mariqq
В началото бе словото

Мнение от mariqq »

Кое помага? Mацането с цветни маркери? Хахаха!!!! Невероятна технология!!! Всеки може да го прави!!! Но бисерите са несравними- имам книжките им по литература, история и икономика- е няма такъв смях :lol:
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

mariqq написа:Кое помага? Mацането с цветни маркери? Хахаха!!!! Невероятна технология!!! Всеки може да го прави!!! Но бисерите са несравними- имам книжките им по литература, история и икономика- е няма такъв смях :lol:
Ми,за вече почнах курсове по история и наистина на всяка тема има по 2-3 абсолютни глупости,обаче ако не можеш сам да ги оразличиш и поправиш,очевидно си идиот=>няма да влезеш така или иначе.
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

"Оцветяването" отключва зрителната ти памет.
И с глупости в учебниците, и без глупости точно съучениците ми, които ходиха в ОТ точно по тези предмети, които ти изброи, изкараха над 5 на изпита, че дори над 5.30.
По мое мнение тази техника помага, поне на мен. За разказвателните предмети не знам дали е точно от помощ, но за езиците със сигурност е плюс.
Изображение
Аватар
mariqq
В началото бе словото

Мнение от mariqq »

Аз тези курсове не ги признавам :) Лично мнение.
Смятам, че славата им е преувеличена, но ако на вас ви е добре там- това е чудесно, всеки търси най-ефективния начин за собствената си подготовка :) Желая ви успехи и м/у другото какво ще кандидатствате?
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Аз вече кандидатствах тази година ;) Индология съм.
Изображение
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Не смятате ли,че не е много етично да се присмивате на нещо,което не разбирате - по-добре питайте!Мои приятели са ходили на биология и химия точно в ОТ и са сред малкото пълни шестици в медицинския ф-т.Това достатъчно смешно ли е?!?!
Освен това тук не става въпрос за реклама,а за обмен на инфо,та малко намирисват разни сайтове!
Най-добре хора като Kuln /не знам пола,sorry!/ да споделят личен опит и всеки да си преценява. :roll:
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Какво само плюете?Истината е че,на който му се учи и е амбициран ще влезе,а който не....ще плюе насам-натам!Аз бях в ОТ,сега уча в журналистическия факултет на СУ!Всички от групата ми влезнаха,с изключение на несериозните!Така че си правете изводите.......
Не е лесно!
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Напълно подкрепям мнението на Звездичка!Най-лесно е да се плюе и прехвърля вината за неуспеха ти на някой друг, но какъв е смисълът?Само за сведение - повечето обучаващи се в ОТ влизат по ПЪРВО желание - може да се провери!Но няма да дам сайта им........... :lol:
Аватар
mariqq
В началото бе словото

Мнение от mariqq »

:lol:
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

Ходя там на 2 курса и съм убедена, че ако се проваля само аз ще съм си виновна. Учителите са невероятни, особено по история - всеотдайна, компетентна.. изключителна е! Системата, по мое мнение, е доста сполучлива. Забелязвам, че не ви допада маркирането, но когато възпроизвеждам тема, абзаците сами изпъкват в съзнанието и нещата се подреждат много по-лесно. Езикът е много достъпен, нещата са логични.. Но в крайна сметка без учене нищо не става :wink:
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”