50 автобуса с турци дневно за изборите
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
50 автобуса с турци дневно за изборите
През ГКПП на турско-българската граница в страната са влезли общо 50 пътнически автобуса над обичайния трафик.
Данните са от ГД "Гранична полиция", съобщиха от МВР.
За същото време през македонско-българската граница са преминали общо четири автобуса.
От превозвачески фирми твърдят, че автобусите се движат по редовните линии до южната ни съседка, според таксиметрови шофьори обаче част от автобусите са извънредни, тъй като са на фирми, които нямат маршрут от Кърджали за Турция.
Според информация на БНР една част от автобусите са насочват към Ардино, където се очаква оспорвана битка за кметския пост.
Тази сутрин присъстващи на автогара в Кърджали са направили опит да попречат на екип на БНТ да заснеме пристигащите автобуси и да вземе интервюта от наши изселници.
Припомняме, принципът на уседналост беше отхвърлен от народните представители.
Според него можеха да гласуват само онези, които са живели най-малко 10 месеца преди датата на изборите в съответното населено място.
http://news.ibox.bg/news/id_617268135
Данните са от ГД "Гранична полиция", съобщиха от МВР.
За същото време през македонско-българската граница са преминали общо четири автобуса.
От превозвачески фирми твърдят, че автобусите се движат по редовните линии до южната ни съседка, според таксиметрови шофьори обаче част от автобусите са извънредни, тъй като са на фирми, които нямат маршрут от Кърджали за Турция.
Според информация на БНР една част от автобусите са насочват към Ардино, където се очаква оспорвана битка за кметския пост.
Тази сутрин присъстващи на автогара в Кърджали са направили опит да попречат на екип на БНТ да заснеме пристигащите автобуси и да вземе интервюта от наши изселници.
Припомняме, принципът на уседналост беше отхвърлен от народните представители.
Според него можеха да гласуват само онези, които са живели най-малко 10 месеца преди датата на изборите в съответното населено място.
http://news.ibox.bg/news/id_617268135
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
М.... им турска... а още по-зле са управляващите, които абсолютно нищо не правят по въпроса.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Е как да не важи?
За какво подавах аз заявления да си губя времето? Че женичката ми обяснява - преди 10 месеца съм бил в 50-ти блок и по този адрес ще гласувам и тъ тъ тъ...
Е как за българи важи, за турци не важи, бахти.
Абе не сме стабилна държава. Иначе автобуси ли? Танковете на границата и който иска да минава.
За какво подавах аз заявления да си губя времето? Че женичката ми обяснява - преди 10 месеца съм бил в 50-ти блок и по този адрес ще гласувам и тъ тъ тъ...
Е как за българи важи, за турци не важи, бахти.
Абе не сме стабилна държава. Иначе автобуси ли? Танковете на границата и който иска да минава.

- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Това с танковете - добре казано. 
А иначе - гадно е така, защото тези хора не живеят тук и реално погледнато тези кметове не са техни кметове. Да си живееха в Кърджали и Ардино, супер, ама не. Така е тъпо.
А иначе - гадно е така, защото тези хора не живеят тук и реално погледнато тези кметове не са техни кметове. Да си живееха в Кърджали и Ардино, супер, ама не. Така е тъпо.
~ Кътчето ~
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Аа, сакън. Добре, че ги няма. Иначе още по-зле щеше да бъде. Засега се задоволяваме да идват единствено по избори. И това е държава.
Подушвам, че и след тези избори, трябва да се понаучаваме на някой и друг лаф, особено от речника на Доган като се обръща към електората си. Снощи какво се изцепи? Ааа, че Дикме бил гьон сурат.
Очаквам от първи клас да започне да се учи турски. Това остана? Аз се търся нещо, което остана неопорочено от турчагите.
Подушвам, че и след тези избори, трябва да се понаучаваме на някой и друг лаф, особено от речника на Доган като се обръща към електората си. Снощи какво се изцепи? Ааа, че Дикме бил гьон сурат.
Очаквам от първи клас да започне да се учи турски. Това остана? Аз се търся нещо, което остана неопорочено от турчагите.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
- renesanz
- Легендарен флуудър
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- chopper_queen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е, как да не си расист после? Идват ми турци, които от 10 години не са стъпвали в България. В стаичката влизат неграмотни с придружител, който да им превежда. Първи на опашка в секциите са циганите("-За кого ще гласувате? -А, не знам,бате, там ще ни кажат"). И в крайна сметка какво, кой ни избира бъдещето: турците, циганите и неграмотните! Мисля, че е наложително да има някакъв ценз при изборите- най-малко образователен!