ЕТНОЛОГИЯ
Модератор: sientelo
- etnolojka:)
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
о, да-темата ни възкръсна
е живи сме естествено-то от нас отърване няма
а марги тебе ще те бия
нещо се цепиш от колектива
ей нали знаеш, че се шегувкам
и този път ще ти простя, но другия път да си на линия

Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
хора, кажете ми как да си сменя ника, че изтрещях вече с тая етноложка
ама ако може по-бързо, че сега ще се появи веско и ще каже, че пак мрънкам

- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
е толко ли е трудно
:.. то не че аз знам как де ..
а мани... живи живи.. ама зассспалииии ..
:D.. утре как ще карам лекции нз.. не моа да се назпя още
:D.. ама пак ми се хои някъдееее, но тоя път искам и нещо за душата
:D
а мани... живи живи.. ама зассспалииии ..
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
шматки поразрових се в интернет за оферти за 8-и и специално от тези http://www.journey.bg/offers/offer.php?offer=27262 има доста изгодни за три нощувки
хайде после пишете в общия, че сега освен мен няма никой

- MARRISSA
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Mi da te i na6ite oferti sa shodni eto vij http://valentine-holidays.com/?p=feast&type=1&tid=3 samo 4e az do4uh, 4e vav vtornik nqma da se u4i, tui kato 6tqli da izbirat nov rektor na SU, no tva ne pre4i da se suberem i da obsudime ideite 
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
Пампорово и Смолян ... разделението е факт
можеше поне да се запознаеме първо преди да се делиме, но няма как ЯВНО ... само после някой да не каже, че АЗ се цепя! Хубаво ще е на дипломирането да си знаем имената все пак, най-много да проведем вътрешен изпит - "Кои са ти колегите?"
.. Няма кво да кажа просто....
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- drakusa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Извинявам се, че отмествам вниманието от темата за 8-мир една наистина много важна дата, изпълваща ме с доста споменил ще видим след този осми дали пак ще има спомени...
Та по молба на Веско - обещах му тук да оставя инфо за поруганата наша изложба и къде може да се види експонирана отново, този път извън СУ, щото там явно нещо куца. Та всеки, който иска може да види изложбата в "Отвъд алеята, зад шкафа, на тавана" Това е името на един много приятен ресторант, на чийто втори етаж има таванско помещение, ползвано за изнасяне на театрални постановки, представяне на изложби и т. н. Там се случи повторно нашата изложба. Надявам се все още да не са я свалили. В противен случай единственият начин е да я видите в онлайн вариант на този адрес: http://picasaweb.google.com/ethnologia. ... 2624491186
Та по молба на Веско - обещах му тук да оставя инфо за поруганата наша изложба и къде може да се види експонирана отново, този път извън СУ, щото там явно нещо куца. Та всеки, който иска може да види изложбата в "Отвъд алеята, зад шкафа, на тавана" Това е името на един много приятен ресторант, на чийто втори етаж има таванско помещение, ползвано за изнасяне на театрални постановки, представяне на изложби и т. н. Там се случи повторно нашата изложба. Надявам се все още да не са я свалили. В противен случай единственият начин е да я видите в онлайн вариант на този адрес: http://picasaweb.google.com/ethnologia. ... 2624491186
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
да и на този изпит ( "Кои са ти колегите?" )90% сме скъсаниorion_elira написа:Пампорово и Смолян ... разделението е фактможеше поне да се запознаеме първо преди да се делиме, но няма как ЯВНО ... само после някой да не каже, че АЗ се цепя! Хубаво ще е на дипломирането да си знаем имената все пак, най-много да проведем вътрешен изпит - "Кои са ти колегите?"
.. Няма кво да кажа просто....
- MARRISSA
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Pozdravleniq za prekrasnata izlojba. Tq e neveroqtna prosto me nakara da se zamislq za jivota kato cqlo. Predstavqm si kakvo e use6taneto da se dokosne6 do istoriqta na tezi hora i da vidi6 sveta prez tehnite o4i naistina nqmam turpenie i nie da se dokosnem do kulturata na "drugiq". O6te vednuj BRAVO!!!!