МО - всички курсове 2

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Заключено
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Aз щи ги пратя, само си дай мейла.
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Пичове, отде си набавяте конспекти за изпитите? От ксерокса на Шипка ли?
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

По принцип лекторите ги дават.
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Каква е таз Екатерина Александрова по немски? Бива ли я? :lol:
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

:)Бива я,да.Много добре преподава,може да се научи много от нея,но на моментидейства като даскалица,което е нервещо :)Но плюсовете са повече :)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Creed написа::)Бива я,да.Много добре преподава,може да се научи много от нея,но на моментидейства като даскалица,което е нервещо :)Но плюсовете са повече :)
много бавно върви по мтериала....
Изображение

Изображение
Аватар
snowy
В началото бе словото

Мнение от snowy »

А някой да има представа какво става с НЕ, втори език, за 1 курс?То цял месец мина вече, а прословутото листче все не се появява...
Everything alters in the twinkling of an eye...
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Странно, ние почвахме още 1-та седмица с немския като 2ри език..Видя ли добре на таблата?
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

На нас по френски ни лепнаха една Атанасова която кърти стени, чисти и извозва :lol:
Много весела :lol:
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

^^ същото казваха и колегите :lol:
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Малко излизам от темата на разговора ви, но имам едно яростно питане, т.е. ле-леее как съм се ядосала!!!! Питам вас - тези, които сте се мъчили повече от мен в ЮФ, много се извинявам, ама ИФ е на светлинни години по организация от ЮФ.
ТА питането е : какво точно е работното време - приемно /извинете!/ на отдел "Студенти" - има ли въобще такова или сме на принципа - а,бе всЕка срЕда ли ще работимЕ? За петък разбрах , че не работят "Каките", ама моите уважения, никъде не пише, че и понеделник не работим!
Извинете, че на вас си изливам мнението, но днес нямаше на кого, защото "Каките" се опитваха леко надупени да разберат "А,бе, за кво е тая програмъ"!
Благодаря на тези, които ще ми отговорят!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

koppakabbana написа:много се извинявам, ама ИФ е на светлинни години по организация от ЮФ.
И моите наблюдения са такива.... :P
:? На светлинни години.... напред или назад? :wink:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Joker написа: :? На светлинни години.... напред или назад? :wink:
Нааазаад, нааазаад, моме Калино..... както се казва
koppakabbana написа:Малко излизам от темата на разговора ви, но имам едно яростно питане, т.е. ле-леее как съм се ядосала!!!! Питам вас - тези, които сте се мъчили повече от мен в ЮФ, много се извинявам, ама ИФ е на светлинни години по организация от ЮФ.
ТА питането е : какво точно е работното време - приемно /извинете!/ на отдел "Студенти" - има ли въобще такова или сме на принципа - а,бе всЕка срЕда ли ще работимЕ? За петък разбрах , че не работят "Каките", ама моите уважения, никъде не пише, че и понеделник не работим!
Извинете, че на вас си изливам мнението, но днес нямаше на кого, защото "Каките" се опитваха леко надупени да разберат "А,бе, за кво е тая програмъ"!
Благодаря на тези, които ще ми отговорят!

Пон-Петък, 9 до 11,30, Петък почиват заради 1 Ноември, а вчера трябваше да работят, ама май някой ми каза че Агова я е нямало.

Принципно те отварят около 9,30 защото пият кафе в столовата, после към 10,30 може д анаправят малка почивка, но не винаги, и около 11 и нещо затварят.
Изображение

Изображение
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

МНого благодаря за изчерпателния отговор, ама в петък - по принцип не приемали - така ми се отговори на 26.10.Но пък и аз съм си виновна - мм, в петък ще карам някой да си върши работата...А за светлинните години - дааааа, назад е, и ако трябва да вкарам метафора в дискусията - дано нормите на обслужване, обявяване коректно на работното време се окажат Черната чума и да уморят този така закоренял манталитет - "да си пием кафето до към 10 и нещо - що да се мориме, ма, Мичеее" и "Аааа, за наденицата ли питате?". Дано,дано,дано...
"че Агова я е нямало" - пак се извинявам,ама нЕма ли принтери в този Факултет за една бележка по този повод - или сме на канала "Мразим да се трудим!"

Извинете , че така злоупотребявам с темата и вниманието ви! Благодаря!
Заключено

Обратно към “ЮФ”