МО - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Малко излизам от темата на разговора ви, но имам едно яростно питане, т.е. ле-леее как съм се ядосала!!!! Питам вас - тези, които сте се мъчили повече от мен в ЮФ, много се извинявам, ама ИФ е на светлинни години по организация от ЮФ.
ТА питането е : какво точно е работното време - приемно /извинете!/ на отдел "Студенти" - има ли въобще такова или сме на принципа - а,бе всЕка срЕда ли ще работимЕ? За петък разбрах , че не работят "Каките", ама моите уважения, никъде не пише, че и понеделник не работим!
Извинете, че на вас си изливам мнението, но днес нямаше на кого, защото "Каките" се опитваха леко надупени да разберат "А,бе, за кво е тая програмъ"!
Благодаря на тези, които ще ми отговорят!
ТА питането е : какво точно е работното време - приемно /извинете!/ на отдел "Студенти" - има ли въобще такова или сме на принципа - а,бе всЕка срЕда ли ще работимЕ? За петък разбрах , че не работят "Каките", ама моите уважения, никъде не пише, че и понеделник не работим!
Извинете, че на вас си изливам мнението, но днес нямаше на кого, защото "Каките" се опитваха леко надупени да разберат "А,бе, за кво е тая програмъ"!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Нааазаад, нааазаад, моме Калино..... както се казваJoker написа:На светлинни години.... напред или назад?
koppakabbana написа:Малко излизам от темата на разговора ви, но имам едно яростно питане, т.е. ле-леее как съм се ядосала!!!! Питам вас - тези, които сте се мъчили повече от мен в ЮФ, много се извинявам, ама ИФ е на светлинни години по организация от ЮФ.
Пон-Петък, 9 до 11,30, Петък почиват заради 1 Ноември, а вчера трябваше да работят, ама май някой ми каза че Агова я е нямало.
Принципно те отварят около 9,30 защото пият кафе в столовата, после към 10,30 може д анаправят малка почивка, но не винаги, и около 11 и нещо затварят.
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
МНого благодаря за изчерпателния отговор, ама в петък - по принцип не приемали - така ми се отговори на 26.10.Но пък и аз съм си виновна - мм, в петък ще карам някой да си върши работата...А за светлинните години - дааааа, назад е, и ако трябва да вкарам метафора в дискусията - дано нормите на обслужване, обявяване коректно на работното време се окажат Черната чума и да уморят този така закоренял манталитет - "да си пием кафето до към 10 и нещо - що да се мориме, ма, Мичеее" и "Аааа, за наденицата ли питате?". Дано,дано,дано...
"че Агова я е нямало" - пак се извинявам,ама нЕма ли принтери в този Факултет за една бележка по този повод - или сме на канала "Мразим да се трудим!"
Извинете , че така злоупотребявам с темата и вниманието ви! Благодаря!
"че Агова я е нямало" - пак се извинявам,ама нЕма ли принтери в този Факултет за една бележка по този повод - или сме на канала "Мразим да се трудим!"
Извинете , че така злоупотребявам с темата и вниманието ви! Благодаря!