КСК-2008 Биология
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Наистина по биолгоия няма нужда от уроци, освен ако смяташ, че не можеш сам да си учиш и ти трябва някой, който да те подтиква.
http://viewsofia.com/
one sick bastard
one sick bastard
За МУ е малко по различно.То да беше лесно да си напишеш темите и да бяха по уроците в учебника да. За 8 клас всичко си върви по учебника от 1 до 22 тема, за 9 клас трябва просто добре да си прочетеш заглавието и да ги потърсиш в различните уроци, но за мен най-кофти бяха за 10 клас т.к. там са 2 учебника. Един за 10 клас на Булвест 2000 и един на Просвета.
За СУ-то не съм сигурна но смятам, че не са променили конспекта от миналата година.
За СУ-то не съм сигурна но смятам, че не са променили конспекта от миналата година.
Don`t drink too much, drink three much!

За Му всички теми си вървят от учебника за 8,9,10 клас.За 9 клас една или две теми искат да се комбинират два урока примерно или да се вземат неща от съседни уроци,но главно темите си вървят така както са в учебника.За 10 клас няколко теми,могат да изискват комбиниране на материала от двата учебника,но главно темите си вървят също както са в учебниците!kiss_ написа:За МУ е малко по различно.То да беше лесно да си напишеш темите и да бяха по уроците в учебника да. За 8 клас всичко си върви по учебника от 1 до 22 тема, за 9 клас трябва просто добре да си прочетеш заглавието и да ги потърсиш в различните уроци, но за мен най-кофти бяха за 10 клас т.к. там са 2 учебника. Един за 10 клас на Булвест 2000 и един на Просвета.
За Му всички теми си вървят от учебника за 8,9,10 клас.За 9 клас една или две теми искат да се комбинират два урока примерно или да се вземат неща от съседни уроци,но главно темите си вървят така както са в учебника.За 10 клас няколко теми,могат да изискват комбиниране на материала от двата учебника,но главно темите си вървят също както са в учебниците! Повечето теми за 10 клас могат да се научат само от единия учебник.kiss_ написа:За МУ е малко по различно.То да беше лесно да си напишеш темите и да бяха по уроците в учебника да. За 8 клас всичко си върви по учебника от 1 до 22 тема, за 9 клас трябва просто добре да си прочетеш заглавието и да ги потърсиш в различните уроци, но за мен най-кофти бяха за 10 клас т.к. там са 2 учебника. Един за 10 клас на Булвест 2000 и един на Просвета.
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Aми аз мога да ти препоръчам курсовете, които се провеждат в Департамента по езиково обучение на СУ. Цък. Гледам, че са вдигнали цените тази година. Но за мен специално си заслужаваше абсолютно. Всяка събота имах занятия от 9:30 до 12:30 (но обикновено сме оставали до един-един и нещо), а учителката ми (Мина Божкова) разказваше страшно увлекателно и достъпно. Има и определен брой часове, в които се занимава индивидуално с всеки.
Нищо не остава неизяснено, а е и много приятно и интересно.
По принцип курсовете започват от октомври и продължават цялата година, но и сега да проявиш желание, много не вярвам да те върнат. То си има и телефон в сйата, ако те устройват като време и цена, можеш да звъннеш да питаш за повече инфо.
Надявам се да съм помогнала. =) Успех с КСК-то.
Нищо не остава неизяснено, а е и много приятно и интересно.
По принцип курсовете започват от октомври и продължават цялата година, но и сега да проявиш желание, много не вярвам да те върнат. То си има и телефон в сйата, ако те устройват като време и цена, можеш да звъннеш да питаш за повече инфо.
Надявам се да съм помогнала. =) Успех с КСК-то.
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Матурата по биология е елементарна за човек, който се готви сериозно за изпит. Поне на предварителните ми бяха сваляли само за пропуснати запетаи в свободните отговори.
http://viewsofia.com/
one sick bastard
one sick bastard
И по БЕЛ, и по биология беше елементарна. Не знам дали и истинските матури ще са толкова лесни, но ако е така, не виждам за какво толкова им се опъват. =)
Иначе за курсовете от "масов характер". Специално в ИЧС-то групите са малки. В мойта бяхме 5 души.
А то се предлагат и индивидуални уроци, само че струват малко по-скъпичко.
Иначе за курсовете от "масов характер". Специално в ИЧС-то групите са малки. В мойта бяхме 5 души.
А то се предлагат и индивидуални уроци, само че струват малко по-скъпичко.
And with a little pen-knife held in her hand
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
-
Insipidity
- От дъжд на вятър