I COMPLETELY AGREE WITH YOUЪйджа написа:Права си че научаваме разни неща от дългите си връзки... но едното от нещата, които аз научих е, че не искам повече дълги връзки, или поне не в идните 5-6 години.... Чиста загуба на време...
най-дългата ви любовна връзка .....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Amellie
- Постоянно присъствие
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
- crazy kaio
- От дъжд на вятър
Абсколютно съм съгласен. Както и да сте се разделили, както и да се е чувствал човек не може да се нарече "загубено време".hypnosssa написа:Как можете да наричате връзката си с един човек "загубено време"...за мен една връзка,колко и болезнено да е завършила,не би могла да бъде губене на време...най-малкото, когато си бил с този човек си бил щастлив,чувствал си се добре...все едно да кажеш,че да си щастлив и влюбен е губене на време....И винаги една връзка,колкото и безсмислена да изглежда,те учи на нещо,дава ти нещо,защото дори и в страданието(а най-вече тогава) човек научава много важни житейски уроци и поуки...Така че, връзките винаги имат смисъл..нали затова сме хора,за да общуваме помежду си,да създаваме връзки,които ни помагат да израстваме....било то по един или друг начин
Born to lose
Live to win!
Live to win!
-
Ъйджа
- Драскач
- Обратна връзка:
Безброй е по-поетично, по един много неправолинеен и недоказуем начинПлазмодий написа:Не можете да спорите безброй,а безкрай хахахахаха
Cuff, сори, мацка
Последно промяна от Ъйджа на 26 Окт 2007, 18:31, променено общо 1 път.

- PrincessOfHell
- От дъжд на вятър
- Специалност: География и Биология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами на мен най-дългата сериозна връзка продължи 3 месеца, не знам много ли е или не , не знам по какви стандарти и как се преценява
но почти всеки ден заедно ...милион хубави моменти ...жалко ,че накрая беше кофти ...останах от изоставената страна

Dragon kings dying queens, where is salvation now
Lost my life lost my dreams, rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here, dying to tell you the truth
You are planned and you are damned in this brave new world
Lost my life lost my dreams, rip the bones from my flesh
Silent screams laughing here, dying to tell you the truth
You are planned and you are damned in this brave new world
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
въх, т'фа по-кратко и от моите връзки, бе човек(=QNa написа:рекорда ми е 2 седмици.. изглежда доста малко сякаш..
Лорче, не съм съгласен, ама хич. Теорията ти е много хубава и е такава именно защото е неприложима. Никога, никога, ама никога в една връзка всичко е цветя и рози.когато си бил с този човек си бил щастлив,чувствал си се добре...
Тъп мъжки мозък(моят)- тя има красиво лице, страхотни гърди, прекрасен задник и танцува невероятно, аз имам бутилка бира, пари в джоба и добро състояние на либидото- светът е наш.
На другия ден- ние сме щастлива двойка празноглави пубери, които обичат един в друг всичко това, което може да бъде измерено в сантиметри или да се побере в банкова карта.
След една седмица нещата се закучват и то не поради друга причина, ами защото вече най-накрая се налага да говорим, Ама няма за какво.
Докарваме я до месец, защото тя все така има страхотни гърди, а аз все така съм пичът, който я води напред- назад и й прави весело.
Късаме- и двамата знаем защо- защото аз видях други страхотни гърди, а тя има нужда да я водят по други заведения.
Това щателно задоволяване на физически потребности не е ли загуба на време? Загуба на време, защото не се осъществява някакво по-сериозно опознаване на двамата, което да създаде връзка.
А бтв.... Яко е, гарантирам.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- renesanz
- Легендарен флуудър
сегашната ми връзка е най-дълга,вече 3 год. без малко.това със свикването е кофти работа,но не мисля,че евентуалната раздяла трябва да ни хвърля в отчаяние.страшното е,когато си свикнал до такава степен,че не би могъл да си представиш как ще живееш без него(нея). трябва да се обичаме,не да се вглъбяваме един в друг.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Точно 4 години, приключи преди точно един месец
. Не че е забавно, де...
Просто... И аз не знам как да реагирам, когато става въпрос за тази връзка. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/